دونالد ترامپ در دورهای که در بیمارستان "والتر رید" بستری بود، زمان زیادی را صرف گفتگو با مشاوران خود در زمینه بازی مطبوعاتی که وی میتواند با مساله ابتلایش به ویروس کرونا انجام دهد، نمود. او در این زمینه طرحهای زیادی را در ذهن دارد.
فرارو- پایگاه خبری "دیلی بیست" در گزارشی به پروژه جدید ترامپ پس از مرخص شدن از بیمارستان والتر رید (به دلیل ابتلا به کرونا) پرداخته است. وی در این رابطه مینویسد:
«دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اندکی پس از ترک بیمارستان والتر رید، تلاشی جدید را آغاز کرده که بسیاری از ناظران و تحلیلگران، آن را اقدامی در راستای تبدیل کردن قضیه ابتلایش به ویروس کرونا، به یک پیروزی انتخاباتی تحلیل میکنند. در حقیقت، ناظران معتقدند که ترامپ سعی دارند ابتلای خود به کرونا و سپس بازیابی سلامتی اش را به مثابه یک نکته مثبت در تلاشهای انتخاباتی خود جهت کسب مجدد کرسی ریاست جمهوری آمریکا، تحلیل و تفسیر کند».
به گزارش فرارو، ترامپ شاید دوره سختی را در زمان بستری شدنش در بیمارستان والتر رید سپری کرده باشد، با این حال، او در همان زمان نیز گفتگوهای مفصلی با مشاوران خود داشته، با رسانههای مختلفی در ارتباط بوده، ویدئوهایی را از خود منتشر کرده و صراحتا با بی توجهی به توصیههای مقامهای بهداشت و سلامت آمریکا، در میان حامیان خود ظاهر شده و سعی نموده یک شوی تبلیغاتی راه بیندازد.
یکی از مسائلی که ترامپ در گفتگوهایش با مشاوران خود، بسیبار بر آن تاکید داشته این بوده که اساسا چگونه میتوان از مساله ابتلای رئیس جمهور آمریکا به ویروس کرونا، سوژههایی را استخراج کرد و از آنها جهت کسب پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا استفاده کرد.
منابع نزدیک به ترامپ گفته اند که ترامپ سعی زیادی کرده تا در گفتگو با مشاوران خود، مساله ابتلایش به ویروس کرونا را به یک نقطه قوت برای خود تبدیل کند. وی حقیقتا در دوره بستری بودنِ خود، از تمامی ظرفیتهای ممکن برای نگهداشتن خود در جریان رقابتهای انتخاباتی آمریکا استفاده کرده است.
رئیس جمهور آمریکا در دوره ابتلا به کرونا تاکید داشت که وقتی از این ویروس بهبود یابد، هم از نظر شخصی و هم از نظر سیاسی، پیروزی بزرگی را به دست آورده است. اگرچه که امکان دارد این ایده با توجه به ضعف فاحش عملکرد ترامپ در مقابله با اپیدمی ویروس کرونا، کاملا غیرمحتمل به نظر برسد. با این همه، به نقل از منابع آگاه، ترامپ تاکید دارد که ابتلایش به کرونا، یک نقطه مثبت در کارزار انتخاباتی اش است و او اکنون میتوان ادعا کند که به خوبی میداند مردم آمریکا با چه مشکلی مواجه هستند. برخی مشاوران نزدیک به ترامپ گفته اند که این مساله در نوع خود میتواند شکاف میان ترامپ و بایدن را در نظرسنجیهای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، پُر کند و برای ترامپ به یک نقطه مثبت انتخاباتی تبدیل شود.
این موضع گیریها در شرایطی انجام میشوند که همگان آگاهند که سومدیریت ترامپ و دولت وی در مدیریت بحران کرونا، نه تنها جان مردم آمریکا، بلکه حتی جان خودش را نیز به خطر انداخته است. پی از بازگشت ترامپ به کاخ سفید و حاضر شدن وی نزد خبرنگاران جهت گرفتن عکس، نفس کشیدنهای سختِ ترامپ به خوبی گویای این مساله بودند که مشکل ابتلای وی به ویروس کرونا واقعا جدی بوده است. با این همه، هیچکس الا خود وی، در به وجود آمدن این بحران، نقشی پررنگتر نداشته است.
دونالد ترامپ در شرایطی از بیمارستان مرخص شد که بسیاری از پزشکان بر این باور بودند که وی بایستی همچنان دوره درمانی خود را سپری کند. با این حال، ترامپ با بی اعتنایی به همه این ها، بیمارستان والتر رید را ترک کرد و عازم کاخ سفید شد. وی حتی در بازگشت به کاخ سفید نیز بار دیگر از زدن ماسک خودداری کرد و بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی نزد خبرنگاران حاضر شد. وی در پیامی توئیتری گفته است که به زودی، بار دیگر نبرد انتخاباتی خود را آغاز خواهد کرد.
شاید برای نخستین بار در تاریخ آمریکا باشد که رئیس جمهوری در این کشور، جان همکاران و نزدیکان خود را به خطر میاندازد و برخلاف آنچه برای سلامتی اش لازم است، سعی دارد مشکل بیمارش اش را به یک دارایی انتخاباتی برای خود تبدیل کند. جالب اینکه نه فقط ترامپ این دستورکار را دنبال میکند، بلکه حتی حزب جمهوریخواه نیز رویهای مشابه را پیگیری میکند.
در مدت اخیر، بسیاری از نزدیکان و متحدان ترامپ سعی داشته اند اینگونه القا کنند که ترامپ سعی داشته تا هر چه سریعتر از بیمارستان والتر رید مرخص شود و به کاخ سفید بازگردد و وظایف خود را به انجام رساند. در واقع، وی، منافع ملت آمریکا را بر منافع و سلامت شخصی خود ترجیح داده است. در کنار این تلاش ها، برخی منابع نزدیک به ترامپ همچنین سعی کرده اند تا این مساله را که ترامپ مقصر اصلی در ابتلایش به ویروس کروناست را رد کنند. آنها بیش از هر چیز سعی دارند تا ترامپ را در نقش یک قهرمان، به دیگران معرفی کنند و اینگونه القا کنند که وی پیروزمندانه با ویروس کرونا جنگیده و ضمن شکست دادن آن، عملا سعی دارد در شرایط فعلی، ملت آمریکا را از شر اپیدمی ویروس کرونا برهاند.
آنچه بایددر شرایط کنونی به آن توجه شود این است که آمریکا بیشترین تعداد مبتلایان، و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا را داراست. حتی پس از ابتلای ترامپ به ویروس کرونا، وی تغییر چندانی را در رویکرد خود به مساله شیوع ویروس کرونا ایجاد نخواهد کرد و عملا با انجام شوهای تبلیغاتی و مانورهای رسانه ای، زمینه را برای ابتلا و مرگ تعداد بیشتری از شهروندان آمریکایی فراهم خواهد ساخت. ترامپ و دولت وی، صرفا معطوف به انتخابات هستند و در این مسیر، از هر چیزی برای خود یک ابزار انتخاباتی تولید میکنند. این رویکرد ابزارگرایانه، تبعات بسیار وخیمی را برای آمریکا به دنبال خواهد داشت.
هر کدوم هم پیروز بشن گرونی با دولت روحانی تا 1400 هست
چون بایدن هم به روحانی فشار میاره تا ازش امتیاز بگیره مثل اوباما و ترامپ