bato-adv
کد خبر: ۴۶۰۴۴۷

جزئیات کارمزد جدید خدمات بانکی

جزئیات کارمزد جدید خدمات بانکی

کارمزد عملیات کارت به کارت به عنوان یکی از پرکابردترین خدمات بانکی از ۵۰۰ به ۶۰۰ تومان به ازای هر یک میلیون تومان افزایش یافت و در صورت افزایش هر یک میلیون تومان در فرایند کارت به کارت معادل ۲۴۰ تومان به این مبلغ افزوده خواهد شد.

تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹

طبق اعلام بانک مرکزی از آذر ماه نرخ کارمزد خدمات بانکی زیاد می‌شود که جزئیات آن برای ارائه خدمات مختلف اعلام شده است.

به گزارش ایسنا، پس از مدت‌ها درخواست بانک‌ها برای افزایش کارمزد بانکی سرانجام بانک مرکزی در برابر خواسته آن‌ها کوتاه آمد و با این امر موافقت کرد که از اوایل ماه آذر افزایش کارمزد خدمات بانکی اجرا می‌شود.

بر این اساس، کارمزد عملیات کارت به کارت به عنوان یکی از پرکابردترین خدمات بانکی از ۵۰۰ به ۶۰۰ تومان به ازای هر یک میلیون تومان افزایش یافت و در صورت افزایش هر یک میلیون تومان در فرایند کارت به کارت معادل ۲۴۰ تومان به این مبلغ افزوده خواهد شد.

برای اطلاع از موجودی کارت باید چه قدر کارمزد بدهید؟

با توجه به اینکه کارمزد خدمات بانکی هزینه‌های اسمی به منظور تنظیم و نگهداری حساب‌های مختلف و خدمات معاملات جزئی برای مشتریان خرده فروشی و تجاری است و براساس میزان هزینه تمام شده خدمت بانکی محاسبه می‌شوند؛ بررسی بخشنامه جدید بانک مرکزی بیانگر این است که هزینه اعلام مانده کارت و در صورت حساب ۱۰ گردش آخر معادل ۲۴۰ تومان و اعلام مانده کارت از طریق خودپرداز‌ها به قیمت ۱۲۰ تومان خواهد بود.

این در حالی است که پیش از اعلام مانده کارت از طریق خودپرداز‌ها معادل ۱۰۰ تومان بوده است.

علاوه براین، کارمزد اعلام ۱۰ گردش آخر کارت شناسایی، صدور انواع کارت مغناطیسی و دریافت حضوری و غیرحضوری قبوض به ترتیب ۱۵۰، ۶۰۰۰، ۲۴۰۰ و ۱۲۰ تومان می‌شود.

کارمزد صدور دسته چک چقدر است؟

همچنین، مشتریان بانک‌ها باید از آذرماه به ازای صدور دسته چک به ازای هر برگ معادل ۲۰۰ تومان کارمزد پرداخت کنند که این رقم به اضافه هزینه تمبر محاسبه شده و پیش از این، کارمزد صدور دسته چک ۱۲۰ تومان بوده است.

از سوی دیگر، ارائه صورت حساب سال جاری هر صفحه ۶۰۰ و برای سال‌های گذشته به ترتیب ۶۰۰ و ۷۲۰ تومان هزینه دارد که این ارقام پیش از این، ۵۰۰ و ۶۰۰ تومان بوده‌اند.

طبق این گزارش، از آذر ماه باید برای صدور رمز جدید کارت بانکی در شعبه ۱۰۰۰ تومان پرداخت کرد و نکته حائز اهمیت در این زمینه این است که پیش از این بانک مرکزی دستوری مبنی بر دریافت خدمات الکترونیکی بانک، چون پایا و ساتنا ابلاغ نکرده بود، اما حالا طبق مصوبه‌ای که از آذر ماه اجرا می‌شود، کارمزد انتقال وجه بین‌بانکی پایا یک صدم مبلغ تراکنش با کف ۲۰۰ تومان و تا سقف ۲ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود.

همچنین، کارمزد انتقال وجه بین‌بانکی ساتنا نیز ۲ صدم درصد مبلغ تراکنش تا سقف ۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.

خدمات پایا و ساتنا چیست؟

براین اساس، پایا یک سیستم تبادل اطلاعات بانکی است که به بانک‌ها اجازه می‌دهد تمامی تبادلات بین بانکی مشتریان خود را به صورت الکترونیکی انجام دهند. کاربرد اصلی این سامانه، مکانیزه کردن پرداخت‌های خرد بین بانکی با تعداد انبوه برای مشتریان است که پس از تکمیل مراحل پیاده سازی، ارائه خدمات از طریق اینترنت را نیز میسر می‌سازد و به کمک این سامانه، بانک‌های عضو آن می‌توانند بنا به درخواست مشتری، دستور واریز و یا برداشت وجوه در حساب‌های سایر بانک‌ها صادر کند.

بانک مرکزی با پیاده سازی این سامانه، امکان حواله الکترونیکی پول از حسابی در یک بانک به حسابی در بانک دیگر (بین بانکی) را فراهم کرده است و مشتریان بانک‌ها با استفاده از پایا می‌توانند پول را از حساب خود به حسابی در بانک دیگر به صورت الکترونیکی حواله کنند.

از سوی دیگر، ساتنا سامانه‌ای الکترونیکی است که پردازش و تسویه تراکنش‌های بین بانکی و دستور پرداخت‌های فوری را به صورت انفرادی و آنی انجام می‌دهد. در این سامانه مشتریانی که در بانک ملی دارای یکی از انواع حساب (جاری، پس انداز و کوتاه مدت) هستند، می‌توانند نسبت به انتقال وجوه (مبالغ بیش از ۱۵ میلیون تومان) به حساب خود یا سایر افراد در سایر بانک‌ها اقدام کنند.

هزینه سرویس پیامکی بانک چه قدر است؟

سامانه ذکر شده به مشتریان یک بانک این امکان را می‌دهد تا با مراجعه به شعب بانک خود یا از طریق سامانه اینترنتی بانک حواله‌هایی با مبالغ بیش از ۱۵ میلیون تومان را به هر حسابی در هر بانکی انتقال دهند که مزایای بکارگیری ساتنا را می‌توان امنیت، سرعت و سادگی انجام عملیات آن نام برد.

در آخر لازم به ذکر است که افتتاح حساب از جمله خدمات بانکی بدون هزینه و کارمزد است و هزینه ارسال پیامک برای اطلاع رسانی با گرفتن رضایت مشتری معادل ۳۰ تومان به اضافه هزینه پیامک و حق اشتراک سالیانه خواهد بود.

نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
بانک ها فقط برای کارمندان خودشان خوب هستند و اختلاسگرانر
مسعود
Netherlands (Kingdom of the)
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
با نام اسلام و بانکداری اسلامی به لطف بی عزضگی مسئولین، ربا آزاد شده اونهم نه 2 درصد یا 3 درصد، کمترینش 18 درصد است. و الان هم که با این اقداماتشون عملا دست کردن تو جیب مردم و پول زور می گیرن. در هیچ کشور دنیا از انتقال پول اینترنتی که در واقع بصورت سلف سرویس انجام میشه هزینه ای دریافت نمی شه.
نام
Germany
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
بالاخره باید بودجه افزایش حقوق ۵۰ درصدی کارکنان بانک های دولتی رو جور کنن دیگه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
كدوم 50 درصد؟
ناشناس
France
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
از کارمندای بانک ملی بپرسین کدوم ۵۰ درصد
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
عملا دست کردن تو جیب مردم
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
کلیه حسابهای مستمری بگیران قرض الحسنه است بانک بابت مانده مودی وگردش عملیات حساب ریالی سود پرداخت نمیکند از اونطرف تمامی کارمزدها نیز از بازنشستگان دریافت میکنند تف به این مدیران دزد لعنت باد بر مسئولان بانکها همه قرادادها یکطرفه بنفع بانکهاست
انتشار یافته: ۱۹
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
مبادا از این راه زورگیری غافل بمونن،..
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
چگونه خود دولت در این اوضاع گرانی آن را تشدید میکند
صبا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
هنوز جیبتون پر نشده مثل اینکه
نام
United Arab Emirates
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
خجالت نمیکش تو این وضعیت اقتصادی کارمزد را افزایش دادن
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
تف
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
دارن هر مدلی میتونن دزدی میکنن
سميه
-
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
دقيقا
امین میرزائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
برا من که از اول آبان اعمال شده ... اول فکر کردم کار اونی بود که داشت خودپردازو تعمیر می کرد ... باهاش دست به یقه شدم با مشت زدم تو دماغش !!! شانس آوردم نرفت ازم شکایت کنه !!!!نشست دم جوب که کرونایی رو که بهش انتقال دادم با آب جوب بشوره !!!! الان کلّی انگل از جوب آب بهش منتقل شده !!!! اینا همش تقصیر بانک مرکزیه !!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
شما مشکل روحی دارید!!!!
هرچی هم که باشه. حالا که زورت اینقدر زیادِ. مچش را میگرفتی میبردیش داخل بانک یا پاسگاه پلیس.
چ ادم مظلومی گیرت افتاده بود، باید ازت شکایت میکرد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۱
خدا شفات بده
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
ریشه گرانی دولت است و مردم بیچاره شدند از دستاین دولت.آیا در این مقطع زمانی انجام این افزایش واقعا به نفع کشور است یا نه و این کار چه آثار روانی برای جامعه دارد. نتیجه این که خود دولت نمیخواهد گرانی از بین برود حالا تکلیف این ملت که این همه فشار بهشون میاد چیست؟
نام علی رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
این کار برای این است که مردم تشویق شوند بیشتر حضوری در بانک کارهای خود را انجام دهند و مردم و کارکنان بانکها بیشتر به کرونا مبتلا شوند و دولت از زیادی جمعیت راحت شود.
bato-adv
bato-adv