همسرش طاهره کلباسی بود که او هم دو سال بعدتر درگذشت. حسین، محسن، مهدی، راضیه، انسیه، مرضیه، علیرضا، کبری و محمدحسین فرزندان او هستند. ابوالقاسم خزعلی جزء معدود روحانیونی بود که بعد از انقلاب حمایتش را از انجمن حجتیه پنهان نکرد و در جلسات آنها شرکت میکرد.
خزعلیها در این سالها جنجالی بودهاند. خانواده 11نفره آیتالله ابوالقاسم خزعلی یک خانواده رنگارنگ با 9 فرزند است که چهار نفرشان معروفتر از باقیاند.
به گزارش شرق، مهدی خزعلی، صاحب انتشارات حیان که اینروزها بابت اظهارنظرهایش مدام در بازداشت بوده. کبری خزعلی که رئیس شورای فرهنگی - اجتماعی زنان در شورایعالی انقلاب فرهنگی است. انسیه خزعلی که مدتی رئیس دانشگاه الزهرا بود و محمدحسین معروف به سمیر زند، خواننده پاپ.
خود آیتالله خزعلی که سال 94 درگذشت، از روحانیون محافظهکار طیف راست مذهبی بود که سابقه عضویت در مجلس خبرگان رهبری، دبیرکل بنیاد بینالمللی غدیر، عضویت در فقهای شورای نگهبان و مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی را در کارنامه خود داشت. او زاده اول فروردین ۱۳۰۴ بود که در 90سالگی درگذشت.
همسرش طاهره کلباسی بود که او هم دو سال بعدتر درگذشت. حسین، محسن، مهدی، راضیه، انسیه، مرضیه، علیرضا، کبری و محمدحسین فرزندان او هستند. ابوالقاسم خزعلی جزء معدود روحانیونی بود که بعد از انقلاب حمایتش را از انجمن حجتیه پنهان نکرد و در جلسات آنها شرکت میکرد.
در مصاحبهای با ایسنا عنوان کرد که ما انجمن حجتیه را قبول داریم و از آن دفاع میکنیم. او گفته است: «من از طرف امام در انجمن نماینده شدم نه عضو آنها، بعد که رفته بودند و زده بودند، گفتم آقا اینطور نیست، گفتند دیگر نمایندگی را برداشتیم، دیگر نماینده من نباش».
او در کنار مصباحیزدی از حامیان جدی احمدینژاد در میان روحانیون به شمار میرفت. احمدینژاد نیز در آذرماه ۱۳۸۸ نشان درجه یک خدمت به خزعلی اعطا کرد. در انتخابات ریاستجمهوری ایران سال ۱۳۹۲ هم از سعید جلیلی حمایت کرد. مهدی و کبری مشهورترین و جنجالیترین فرزندان او هستند.
در سالهای بعد از انتخابات ۸۸ که مهدی خزعلی بارها به زندان افتاد، ابوالقاسم خزعلی در بیانیهای از پسرش اعلام برائت کرد و او را منحرف از راه مستقیم خواند.
انسیه خزعلی گفته که خطاهای برادر دیگرم حقیقتا پدرم را را زجر داد. با اینکه سعی میکردند به روی خودشان نیاورند، ولی ما خیلی خوب رنج پدر را لمس میکردیم. سرانجام هنگامیکه از رفتار برادرم برائت جستند، به شوخی میگفتند: «تا به حال پدر شهید بودم، حالا شدهام پدر طرید!».
مهدی خزعلی که چشمپزشک و ناشر است برخلاف پدرش از منتقدان احمدینژاد بود. صلاحیت او در انتخابات مجلس و ریاستجمهوری رد شده است. اگرچه او در گذشته تقریبا همسو با پدر بوده مثلا در دهه 70 در انتشارات حیان متن برنامه هویت را که به انتقاد از برخی روشنفکران میپرداخت، همراه با مقدمهای از خود منتشر و بارها تجدید چاپ کرد. علیرغم بازداشتهای اخیرش اما سال گذشته او در ردیفهای نخست صف مراسم نماز بر پیکر سردار سلیمانی دیده شد. محمدحسین خزعلی با نام هنری سمیر زند، متولد ۱۳۶۱ (آخرین فرزند ابوالقاسم خزعلی) خواننده پاپ ایرانی است. او موزیکویدئویی به همراه حبیب محبیان منتشر کرده بود که عناصری متفاوت داشت.
او در گفتوگویی ویدئویی از فشارها برای اعلام برائت از برادرش مهدی خزعلی خبر داد و گفت که متن منتشرشده در بعضی سایتها درباره برائت او از مهدی خزعلی، ساختگی است. او مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره مؤسسه فرهنگی-هنری اریکه سمر است.
کبری خزعلی هم این روزها بابت اظهارنظرهایش درباره خانواده و افزایش جمعیت مشهور شده است. به جز توییت جنجالی اخیرش که مجبور به حذف شد، قبلا گفته بود در دنیا برای این آزمایش یک استاندارد علمی دارند و برای آن باید سن ۴۰ ـ ۴۵ سال به بالا و شرایطی خاص در خانواده وجود داشته باشد که به غربالگری توصیه شوند و سپس به خانوادهها توصیه میکنند که با توجه به شرایط تصمیمی بگیرند اما در کشور ما در تمامی سنین حتی در ۱۸سالگی این آزمایش به طور اجباری وجود دارد و حتی پزشک را بابت شناختن یا عدم شناختن بیماری در غربالگری محاکمه میکنند.
او از دورکاری مادران حمایت میکند. دستاورد فمینیسم را کالاییشدن زن میداند و معتقد است که به طور طبیعی خانواده تمایل به داشتن دو تا سه فرزند دارد. مهدی خزعلی قبلا در یک فایل ویدئویی دست به افشاگری علیه خانواده خود زده و خواهرش را متهم به زندگی در یک خانه مصادرهای میلیاردی کرده بود.
روزنامه جوان از محسن خزعلی هم درباره سکونت پدرش در خانهای متعلق به یکی از فرزندان شاه در حوالی دانشگاه تهران سؤال کرده بود اما محسن خزعلی گفته بود که این حرف ناشی میشود از اینکه برادرش نه فقه میداند و نه حقوق! او گفته بود که خاندان پهلوی اموال ایران را چپاول کردند و بردند! سهام عمده چند مؤسسه مالی بزرگ در اروپا و آمریکا، متعلق به فرح دیبا است، اینها که ارث پدری اینها نیست! پس این اموال متعلق به خاندان پهلوی نبوده و در زمره اموال عمومی است. پس از انقلاب، بستگان ما به قیمت آزاد این ملک را خریدند، در این فرایند نه سوءاستفادهای بوده و نه اعمال نفوذی.