bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۷۹۴۱۱

علم‌الهدی: وابستگی‌مان به نفت کم شود، دشمن هم بیچاره‌تر می‌شود

علم‌الهدی: وابستگی‌مان به نفت کم شود، دشمن هم بیچاره‌تر می‌شود

یکی از بخش‌هایی که در خصوص بودجه سال آینده در مجلس در حال بررسی است، کم کردن وابستگی ما به نفت است. اگر وابستگی ما به نفت کم شود، ما بیشتر روی پای خود می‌ایستیم و دشمن هم بی‌چاره‌تر می‌شود. مقام معظم رهبری نیز چندین سال پیش بر این مسئله تاکید داشتند. مدیران ما نیز باید به همین نسخه عمل کنند.

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹

امام جمعه مشهد گفت: اگر وابستگی ما به نفت کم شود، ما بیشتر روی پای خود می‌ایستیم و دشمن هم بی‌چاره‌تر می‌شود.

سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های سیاسی-عبادی نماز جمعه امروز مشهد، با اشاره به فرارسیدن پنجمین سالروز درگذشت آیت‌الله واعظ طبسی، تولیت اسبق آستان قدس رضوی و همچنین فرارسیدن هفته احسان و نیکوکاری، اظهار کرد: چون متاسفانه نسل جوان ما سابقه جریان مدیریت‌های گوناگون و ابعاد متنوع مدیریتی نظام را در گذشته نداشته‌اند، وقتی در وضعیت امروز با بعضی از ندانم‌کاری‌ها و نارسایی‌ها در حوزه‌های مدیریتی و معیشتی روبرو می‌شوند، گمان می‌کنند که نظام مقدس جمهوری اسلامی در مدیریت زندگی و جریان اجتماعی مردم، یک نظام ناکارامد است.

وی ادامه داد: در حالیکه اگر ما عملکرد مدیریت نظام در طول ۴۲ سال گذشته در ابعاد و موقعیت‌های گوناگون را بررسی کنیم، کارامدی مدیریت نظام برای ما روشن خواهد شد. آیت‌الله طبسی، آستان قدس را سه هکتار خرابه تحویل گرفت، اما روزی که ایشان فوت کردند، این سه هکتار تبدیل شده بود به ۵۳ هکتار حرمی که امروز ما مشاهده می‌کنیم، این محصول مدیریت یک روحانی انقلابی است که تا پیش از پیروزی انقلاب با رژیم شاهنشاهی می‌جنگید و پس از پیروزی انقلاب، مسئولیت تولیت آستان قدس را به دست گرفت.

این عضو مجلس خبرگان با اشاره به فعالیت‌های آیت‌الله طبسی در حوزه‌های اقتصادی آستان قدس رضوی، بیان کرد: این مدیریت یک روحانی انقلابی بود. شما مردمی که امروز با برخی از مشکلات روبرو هستید، تمام قضاوتتان در خصوص امروز نظام است؟ باید به تمام ابعاد مدیریتی نظام توجه داشت. ما یک کشور عادی نیستیم. نظام ما از همان روز اول به این دلیل به وجود آمد که مردم‌مان خودشان برای خودشان تصمیم‌گیری کنند و به دنیا نشان دهند می‌شود یک ملتی مستقل از قدرت‌های شرق و غرب روی پای خود بایستند و زندگی‌شان را مدیریت کنند.

علم‌الهدی با اشاره به سخن امام (ره) مبنی بر سیاست نه شرقی نه غربی، عنوان کرد: این یعنی نظام ما، یک نظام وابسته به شرق و غرب نیست که دیگران بخواهند برای ما تصمیم بگیرند. امام (ره) جمله نه شرقی نه غربی را بر اساس یک شعار و نظریه شخصی بیان نکردند، بلکه در نتیجه تجربه تاریخ این مملکت بیان کردند. بعد از جنگ جهانی دوم، ابرقدرت‌ها جهان را بین خودشان تقسیم کردند و طوری برنامه‌ریزی کردند که هر ملتی که به آن‌ها وابسته نباشد، نتواند زندگی کند و از همان زمان هم هیچ کشور مستقلی در جهان نبود و نتیجه، بدبختی ملل مختلف جهان شد.

وی با اشاره به مشکلاتی که ایران در ۲۵ سال دوران سلطه آمریکا بر کشور داشت، خاطرنشان کرد: ما دیدیم وابستگی به شرق و غرب، جز بدبختی و نکبت چیز دیگری برای ملت‌ها نداشت، لذا امام (ره) انقلاب کردند و گفتند نه شرقی نه غربی. حال مگر دشمنان ما می‌گذارند ما این سیاست خود را اجرا کنیم؟ در این ۴۰ سال، دشمنان ما با تمام قدرت ایستادند تا ما را به خود وابسته کنند، اما با وجود تمام مشکلاتی که برای ما به وجود آوردند، اما این نظام با مدیریت روحانیت و ولایت، ۴۲ سال با دشمن مقابله کرد و تا به این حد هم پیشرفت کرد.

امام جمعه مشهد ادامه داد: مدیریت جهادی و انقلابی آیت‌الله طبسی، از نمونه‌های مدیریت انقلابی در نظام ماست. کشور آزاد ما، در مقابله با دشمنان جهانی است، اما با این وجود محور اقتدار منطقه است و از نظر علم دنیا را به حیرت انداخته است و زندگی روزمره خود را نیز به بهترین وجه اداره کرده است. آیا این مدیریت، ناکارامد است که برخی امروز ناامید شده‌اند؟

علم‌الهدی گفت: شهید بهشتی می‌گفتند وضع کشور ما، مانند آن شناور قهاری است که در یک دریای طوفانی به سختی شنا می‌کند و با سختی‌های بسیاری روبرو است، اما دیگرانی که او را از بالا تماشا می‌کنند، می‌گویند عجب شناور قهاری است. ما هم اگر امروز در سختی‌ها دست و پا می‌زنیم، مانند همان شناور هستیم و دنیا از اقتدار بالا و ایستادگی قهرمانانه ما در برابر تمامی فشارها صحبت می‌کند.

وی با بیان اینکه طبق سخنان مقام معظم رهبری، مشکلات معیشتی کشور ما از نگاه به بیرون ناشی می‌شود، تصریح کرد: امروز دو تفکر در کشور حاکم است، یکی اینکه ما نگاهمان به بیرون این باشد که در خارج از کشور بازاریابی و فعالیت بالا داشته باشیم و دنیا را بازار ترویج اقتصادی خود کنیم، و تفکر دیگر این است که ما دست خود را به خارج دراز کنیم و از دشمن کمک بخواهیم. عده‌ای می‌گویند ما با التماس از دشمن بخواهیم تحریم‌ها را بردارد و یک جریان فکری دیگر که در راس آن مقام معظم رهبری قراد دارند، می‌گوید به جای التماس به دشمن، با توان بالای خود تحریم‌ها را خنثی کنیم و دنیا را هم تبدیل به بازار اقتصادی خود کنیم.

این عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: مردم باید ببینند کدام یک از این دو تفکر بر حق است. ما باید دشمنی دشمن را باور کنیم و با ایستادگی روی پای خود و حفظ استقلال خودمان، اقتصاد و معیشت‌مان را بسازیم. ما توانایی این کار را داریم و نمونه آن را هم تا کنون نشان دادیم. مردم باید سعی کنند آن‌هایی که چنین اندیشه‌ای را دارند، مدیریت‌ کشور را در دست گیرند. ما هشت سال تجربه کردیم و فعالیت‌های درونی را کنار گذاشتیم و نتیجه آن را دیدیم.

علم‌الهدی اضافه کرد: یکی از بخش‌هایی که در خصوص بودجه سال آینده در مجلس در حال بررسی است، کم کردن وابستگی ما به نفت است. اگر وابستگی ما به نفت کم شود، ما بیشتر روی پای خود می‌ایستیم و دشمن هم بی‌چاره‌تر می‌شود. مقام معظم رهبری نیز چندین سال پیش بر این مسئله تاکید داشتند. مدیران ما نیز باید به همین نسخه عمل کنند.

bato-adv
bato-adv