اخیراً فیلمی در فضای مجازی مبنی بر پناهبردن یک سرباز مرزبانی به مرزبانان افغانستان در خاک کشور افغانستان منتشر شده است؛ امروز سایت پلیس در این باره نوشت: سایت پلیس در پایان نوشت: خبر ضرب و شتم سرباز وظیفه مرزبانی کذب و این تصویر سازی منفی دشمنان معاند علیه نیروهای مسلح کشور است که در دستور کار دشمنان قرار دارد.
فرارو- از چند روز گذشته فیلمی در فضای مجازی مبنی بر پناه بردن یک سرباز مرزبانی به مرزبانان افغانستان در خاک کشور افغانستان منتشر شده است و اینگونه که در این فیلم روایت میشود سرباز مذکور بهدلیل بدرفتاری و ضربوشتم توسط فرمانده برجک و تهدید به مرگ، از ترس خود به خاک افغانستان رفته و در آنجا توسط مرزبانان کشور افغانستان مداوا شده است!
امروز سایت پلیس به انتشار فیلم پناه بردن سرباز مرزبانی ایران به مرزبانی افغانستان واکنش نشان داد و آن را تصویر سازی منفی دشمنان معاند علیه نیروهای مسلح کشور دانست. این در حالی ست که روز گذشته خبرگزاری تسنیم فیلم منتشر شده را تایید کرد و نوشت: «بررسیها شان میدهد که این فیلم مربوط به سال گذشته است و در همان زمان، سرباز مذکور به خاک کشور بازگردانده و با فرمانده خاطی وی نیز برخورد شده است همچنین این سرباز نیز برای ادامه خدمت خود به استان خراسان شمالی منتقل شده بود.»
با بالاگرفتن واکنشها امروز معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا درباره فیلم ضرب و شتم سرباز مرزبانی توضیحاتی را ارایه کرد.
سرهنگ ابوالقاسم خاتمی در این باره به سایت پلیس گفت: سرباز وظیفه مرزبانی که برای خدمت به حوزه مرزی زابل انتقال داده شده، حین انجام وظیفه به دلیل تاریکی شب و ناآشنایی به نقاط صفر مرزی، از مرز کشورمان عبور میکند و در آن سوی مرز در دید مرزبانان کشور افغانستان قرار میگیرد که به سرعت مراتب اعتراض توسط مرزبانی جمهوری اسلامی ایران به همتای افغانستانی اعلام و در ادامه سرباز وظیفه به کشور ایران بازگردانده میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ادامه داد: در مرزهای مشترک ایران با کشورهای همسایه، گاهی به دلیل توپوگرافی منطقه و ناآشنایی به مناطق مرزی، برخی از مرزبانان کشورهای همسایه همانند وظیفه یاد شده بهطور سهوی وارد خاک کشورمان شدهاند که برابر مقررات و با رعایت پروتکلهای مرزی به کشور خود بازگردانده میشوند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از مرزبانان افغانستان این انتظار را نداشتند که فضایی ایجاد کنند تا سرباز وظیفه برای خوشایند آنان و یا ترس از سوء برداشت مرزبانان افغانستان نسبت به خودش مبادرت به بیان الفاظ غیر واقعی کند.
معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی اظهار کرد: تعاملات مرزی و دیپلماتیک کشور ایران و افغانستان از سالیان متمادی وجود داشته و نمونه آن انفجارهای اخیر در مرزهای مشترک در خاک افغانستان در استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی است که شاهد امداد رسانی جمهوری اسلامی ایران به پایانه مرزهای کشور افغانستان بودیم.
خاتمی تصریح کرد: در این راستا آموزشهای لازم به مرزبانان ایران داده شد که در خصوص ترددهای مرزی توجه بیشتری داشته باشند تا از تکرار موارد مشابه جلوگیری شود و به سرباز وظیفه یاد شده که هم اکنون در مرزبانی ناجا در حال خدمت است و مبادرت به خروج از مرز کرده بود، تذکرات لازم داده شد.
سایت پلیس در پایان نوشت: خبر ضرب و شتم سرباز وظیفه مرزبانی کذب و این تصویر سازی منفی دشمنان معاند علیه نیروهای مسلح کشور است که در دستور کار دشمنان قرار دارد.
هرچند واقعا قضاوت سخته
هرچندقضاوت سخته...