سریال گاندو در سری دوم خود به بحث جاسوسی از تیم مذاکره کننده هسته ای پرداخته است. محمد جواد ظریف وزیر خارجه در واکنش به این سریال آن را تماما دروغ دانست.
فرارو- پخش ناقص سریال گاندو ۲ و توقف ناگهانی آن واکنشهای زیادی را در پی داشته است. در حالیکه سازندگان سریال تلاش می کنند، پشت پرده پخش سریال را به فشارهای مقامات دولتی ربط دهند، دولت روایت دیگری از ماجرا دارد و می گوید که این سریال از ابتدا ناقص بود و هنوز به وطور کامل تولید نشده است.
با پایان تعطیلات نوروز روز گذشته ناگهان تهیه کننده سریال جاسوسی گاندو ۲ اعلام کرد که پخش این سریال متوقف شده است. مجتبی امینی گفت: «ما برای رسیدن به پخش نوروز به خاطر درخواستهای زیاد مردم و پاسخ دادن به نیاز مخاطب در شرایط سخت کرونایی و با تلاش یک گروه دویست نفری سعی کردیم سریال را برای پخش در نوروز آماده کنیم که امشب پخش در قسمت سیزدهم سریال موقتاً به اتمام خواهد رسید.»
پس از این اظهار نظر برخی تولید کنندگان سریال ادعا کردند که توقف آن در پی فشارهای مقامات دولتی بوده است.
در همین رابطه کوروش کمره ای مشاور شبکه سه در توئیتی نوشت: «استقبال از گاندو همه را غافلگیر کرد. انصافا مردم سنگ تمام گذاشتند. حقا باید از رئیس سازمان صداوسیما که در برابر فشارهای عجیب و کم نظیر برخی ایستادگی کرد تا مردم سریال مورد علاقه شان را ببینند و با واقعیت ها آشنا شوند تشکر کرد. منتظر مستندات جذاب از شعبانی باشید. سخن بسیار است.»
با این حال مهدی آذرپندار مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه این موضوع را تائید نکرد و تاکید کرد ادامه این سریال پس از انتخابات ریاست جمهور پخش خواهد شد.
سریال گاندو در سری دوم خود به بحث جاسوسی از تیم مذاکره کننده هسته ای پرداخته است. محمد جواد ظریف وزیر خارجه در واکنش به این سریال آن را تماما دروغ دانست.
دیگر مقامات دولتی نیز از این سریال انتقاد کرده بودند.
با وجود اینکه تولیدکنندگان گاندو تلاش می کنند که توقف این سریال را گردن دولت بیاندازند امروز علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییس جمهوری در رشته توئیتی این ادعا را رد. او گفت که سریال ناقص تولید شده بود.
او نوشت: «نه رییسجمهوری و نه هیچ یک از اعضای دولت، نه در جلسه چهارشنبه کابینه و نه در هیچ جلسه یا تماسی، نه قبل از پخش و نه در زمان پخش گاندو، نه با رییس نه با سایر مسؤولان صدا وسیما و نه حتی با متنفذین نظام، گفت وگویی درباره پخش یا عدم پخش این سریال نداشتهاند،چه رسد به مباحثه و مجادله!»
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییس جمهوری اظهار کرد: "آقایان لطف کنند به جای شایعهسازی و انحراف افکار عمومی به یک سوال مهم پاسخ دهند: پخش گاندو ناتمام ماند یا سریال نیمهکاره در کنداکتور قرار گرفت؟ اگر سریال نیمهکاره بود چه انگیزهای سبب شد که گاندو اینچنین با سراسیمگی و عجله بر آنتن برود؟"
حسام الدین آشنا مشاور رییس جمهور نیز در همین رابطه در توئیتی نوشت: «صریح باشید و بازی نکنید. بگویید چه کسی؛ از کجا و چه زمانی؛ درباره سانسور یا ممانعت از پخش کدام بخش از کدام سریال بر چه قسمتی از صدا و سیما فشار آوردهاست. آیا صدا و سیما اساسا نقشی در تولید یا پخش این سریال داشتهاست؟»
گروه سازنده سریال چوب خط در حالیکه شبانه روز با فشار کاری بالا در این دوران کرونا سریال ۱۷ قسمتی خود را تولید کردند. تصمیم عجیب مدیران صدا و سیما آب سردی بود که موجب دلخوری ورنجش خاطر عوامل گردید و ابن موضوع را صفحات شخصی خود بازتاب دادند. سریال طنز خط ویژه که با تلاش مستمر در ۱۷ قسمت کامل تولید شده بود و با فضای نوروز و شرایط این روزها بیشترین تناسب را داشت. در یک نسخه خلاصه ۱۳ قسمتی با حذف بخش های مهمی از سریال(به اقرار عوامل)، با عجله قبل از نوروز پخش شد تا سرمایه سوزی به معنای واقعی صورت گیرد.
اصولا همونطور که سرفراز مدیر سابق صداوسیما در کتاب خود به آن اشاره کرده تصمیمات مهم در اداره صدا و سیما و عزل و نصب مدیران از بیرون صدا و سیما صورت می گیرد. و به نظر می رسد عسگری تماشاچی و هماهنگ کننده ای بیش نیست.