bato-adv
bato-adv
گزارش فرارو از بورس تهران در روز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰

حزئیات شاخص و معاملات بورس امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰

حزئیات شاخص و معاملات بورس امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ریزش ۱۳ هزار و ۵۴۷ واحدی مجددا مرز ۱.۲ میلیون را از دست داد و روی رقم یک میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۰۳ واحد قرار گرفت. امروز شاخص کل ۱.۱۲ درصد و شاخص هم‌وزن ۳۸ صدم درصد کاهش داشتند که نشان می‌دهد دستورالعمل حجم مبنا همچنان به کمک شرکت‌های کوچک آمده است

تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

فرارو- روند صعودی معاملات بورس به هفته دوم کشیده شده و شاخص کل کار خود را با افزایش نسبی و در حد ۳۰۰ واحد آغاز کرد، اما بعد گذشت تنها ۳۰ دقیقه مشخص شد که روند صعودی بازار چندان پایدار نبوده است. چراکه در این مدت شاخص کل در مسیر نزولی قرار گرفت و حدود دو هزار و ۴۰۰ واحد کاهش پیدا کرد. تا اینجای کار شاخص کل ۲۰ صدم و شاخص هم‌وزن هشت صدم درصد کاهش داشته و نشان از حجم معاملات ناچیز در نماد‌های کوچک دارد. فولاد فملی و شستا امروز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل گذاشتند و اثر مثبت وپاسار، وبملت، خبهمن و خساپا را خنثی کردند. به طور کلی امروز وضعیت دو گروه بانک‌ها و خودرویی‌ها بهتر از بقیه بازار است. 

 

لباس قرمز بر تن سه چهارم نمادهای بازار

به گزارش فرارو، در ساعات اولیه معاملات امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه حدود سه چهارم نماد‌های بازار سرمایه یعنی ۳۳۳ نماد بیش از نیم درصد ارزش خود را از دست داده‌اند که نشان می‌دهد کلیت بازار همچنان نزولی است. در این بین ۱۴ درصد نماد‌ها بین نیم تا سه درصد و ۱۰ درصد آن‌ها بیش از سه درصد افزایش قیمت را در ساعات ابتدایی معاملات امروز تجربه می‌کنند.

حزئیات شاخص و معاملات بورس امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰
نقشه بازار در ابتدای معاملات روز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه (برای مشاهده در ابعاد بزرگتر، روی عکس کلیک کنید)

هرچند بورس امروز شروع نسبتا سبزرنگی را تجربه کرد و در ابتدای معاملات دست کم گروه‌های بانکی و خودرویی با افزایش قیمت سهام روبرو شده بودند، اما در ادامه و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از آغاز معاملات، روند بورس معکوس شد و اغلب گروه‌ها در مسیر نزولی قرار گرفتند. صندوق‌های ETF به عنوان آینه‌های بورس امروز قرمزرنگ هستند. اغلب آن‌ها حدود یک درصد عقب‌نشینی کرده‌اند و پالایش نزدیک به قیمت روز گذشته معامله می‌شود. در گروه خودرو و ساخت قطعات خبهمن تنها نمادی است که توانسته روند صعودی ساعات اولیه را حفظ کند و با صف خرید به کار خود ادامه دهد. خودرو، خساپا و خگستر نزدیک به قیمت روز گذشته معامله می‌شوند و دیگر نماد‌های گروه عموما نزولی هستند. بانک‌ها و موسسات اعتباری امروز روز متعادل دارند. وبملت، وبصادر، وپارس، ونوین و وکار بدون تغییر  نسبت به روز گذشته ایستاده‌اند. وتجارت دو درصد نزولی و وپاسار دو درصد صعودی است. گروه دارویی‌ها با تشکیل صف فروش برای برکت، تماما به رنگ قرمز درآمده و اغلب نماد‌های گروه سه درصد ارزش خود را از دست داده‌اند. سرمایه‌گذاری‌ها عموما قرمزرنگ هستند و برای وسپهر و وخارزم صف فروش تشکیل شده. فلزات اساسی هم در مسیر نزولی حرکت می‌کنند و خبری از رکوردشکنی‌های فملی در هفته گذشته نیست. فرآورده‌های نفتی روند نزولی آرام‌تری در پیش گرفته‌اند و شاهد کاهش یک درصدی قیمت سهام شپنا، شبندر، شتران و شبریز هستیم. محصولات شیمایی بازار متعادلی را تجربه می‌کنند و شرکت‌های چند رشته‌ای صنعتی عموما نزولی هستند. دیگر گروه‌های بازار هم که اغلب شرکت‌ها کوچک را شامل می‌شوند، امروز مثل همیشه لباس قرمز به تن کرده‌اند.

 

۷۵ درصد نماد‌های بازار به صف فروش برگشتند

با ادامه‌دار شدن روند نزولی شاخص کل، تا پایان ساعات معاملات حدود ۴۴۲ نماد به صف فروش برگشتند. این تعداد حدود ۷۵ درصد بازار سرمایه را تشکیل می‌دهند و این موضوع عملا نشان دهنده قفل شدن دوباره معاملات بورس است. ارزش مجموع صف‌های فروش در ساعات پایانی معاملات امروز به پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است. در آن سو حدود ۲۰ نماد صف خریدی به ارزش ۱۳۰ میلیارد تومان دارند.

 

کویر؛ سنگین‌ترین صف فروش بازار سرمایه

دو هزار و ۵۰۰ نفر از سهامداران کویر در ساعات پایانی معاملات امروز حدود ۹۲ میلیون سهام خود را به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان به فروش گذاشته‌اند و خریداری برای آن پیدا نمی‌شود. اتفاقی که باعث شده کویر برای بار دیگر در صدر فهرست سنگین‌ترین صف‌های فروش قرار بگیرد. سمگا با صف فروش ۱۵۳ میلیاردی و بنو با صف فروش ۱۴۵ میلیاردی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. از جمله دیگر نماد‌های دارای صف فروش سنگین در بازار امروز می‌توان به غصینو، کزغال، فرزین، رافزا، حآسا، گدنا، کمرجان، قثابت، خزر، کاذر، سنیر، شپنا، خساپا، سصفها، غدام، ثنوسا، سبهان و کاما اشاره کرد که همگی صف فروش سنگینی به ارزش بالای ۴۰ میلیارد تومان دارند.

 

ریزش ۱۳ هزار واحدی شاخص بورس در اولین روز هفته

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ریزش ۱۳ هزار و ۵۴۷ واحدی مجددا مرز ۱.۲ میلیون را از دست داد و روی رقم یک میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۰۳ واحد قرار گرفت. امروز شاخص کل ۱.۱۲ درصد و شاخص هم‌وزن ۳۸ صدم درصد کاهش داشتند که نشان می‌دهد دستورالعمل حجم مبنا همچنان به کمک شرکت‌های کوچک آمده است. عمده ریزش امروز بورس بر دوش نماد‌های فولاد، فملی، فارس، شستا، کچاد و تاپیکو بود و وپاسار تنها نماد شاخص‌ساز با تاثیر مثبت بر روی شاخص کل به حساب می‌آمد.

حزئیات شاخص و معاملات بورس امروز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰
 نقشه بازار در پایان معاملات روز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه (برای مشاهده در ابعاد بزرگتر، روی عکس کلیک کنید)

نقشه بازار تا پایان به معاملات به کلی قرمزپوش شد. بدترین شرایط برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری به خصوص دولتی‌ها یعنی دارا یکم و پالایش رقم خورد که تا چهار درصد ارزش خود را از دست دادند. تقریبا تمام گروه‌ها، حتی بانکی‌ها و خودرویی‌ها که در ابتدا شرایط نسبتا بهتری داشتند، در پایان معاملات دچار صف فروش شدند. در میان انبوه نمادهای قرمزرنگ، چند نماد از جمله خدیزل، وپاسار، جم پیلان، ورازی، ولانا، واعتبار و درازک با رنگ سبز خود دل سهامدانشان را شاد کردند. امروز چند نماد هم با مقاومت بازارگردان نزدیک به قیمت روز گذشته به کار خود پایان دادند که از جمله آنها می‌توان به خبهمن، وبملت، وخاور، میدکو، کرمان، بپاس، البرز، آریا و سیتا اشاره کرد.

 

کاهش ارزش معاملات روزانه به زیر چهار هزار میلیارد

معامله‌گران بورس امروز حدود چهار میلیارد و ۹۸۰ میلیون سهام و اوراق مالی را در قالب ۳۰۵ هزار معامله به ارزش سه هزار و ۷۵۸ میلیارد تومان دادوستد کردند که نشان می‌دهد ارزش معاملات امروز بورس کمتر از سه‌شنبه و چهارشنبه هفته گذشته بوده است. امروز خبهمن، خساپا، خودرو، وبملت، فملی، شستا و شپنا پرتراکنش‌ترین نماد‌های بورس و وسپهر، کرمان، آریا، بپیوند، بگیلان، ذوب و مادیرا پرتراکنش‌ترین نماد‌های فرابورس بودند


خروج ۵۵۸ میلیارد تومان پول از بازار

سرمایه‌گذار‌های حقیقی بورس امروز حدود ۵۵۸ میلیارد تومان سهام خود را که عمدتا مربوط به گروه‌های فلزات اساسی، سرمایه‌گذاری‌ها و محصولات شیمایی بود، به شرکت‌های حقوقی فروخته و پولشان را از بازار خارج کردند. این مورد می‌تواند به معنای حمایت حقوقی‌ها هم باشد. عمده خروج پول امروز در نماد‌های وسپهر، فولاد، وتجارت، فملی، کاوه، فخوز، وبملت، وپارس، پارس، وبصادر، پترول، نوری و تاپیمو اتفاق افتاده و شاهد ورود پول حقیقی به نماد‌های ورازی، قشرین، ولانا و رمپنا بودیم.

محفوظ
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
چرا به دروغ مصوبه می‌گویید چرا مردم را از بدبختی نجات نمیدهید مگر نگفتید بمانید. درست می‌شود پس کی؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
کلا این فاز و منطق بورس چطوریه؟ هر چی تلاش کردم نفهمیدم
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
هفته ای یروز مثبت اونم به خاطر انتخابات!!!بعداز انتخابات شاخص ۸۰۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
الآن دیگه اگر دولت روحانی هم بخواد بورس بعد از ریزش عمدی 80 درصدی یه حرکت مثبتی بکنه، جناح مقابل تا بعد از انتخابات اجازه کمترین رشد را نمی ده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
اونقدر حقوقی ها عرضه کردن که منفی شد.این نشان از این داره که فعلا نمی خوان بازار رشد کنه.دلیل اصلی بدبختی بورس اینه که متمرکز در دست یک نفره وگرنه نمی تونستن اینطور باهاش بازی کنن.شما ببین مسکن یا ارز و سکه رو نمی توننن کاری کنن چون مثلا جلوش رو در تهران بگیرن در اصفهان و چابهار که نمی تونن ولی این بدبخت بورس رو همین امروز می تونن برای یک سال تعطیل کنن . کسی هم کاری از دستش برنمیاد
انتشار یافته: ۹
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
فقط درحد حرف حمایت ازبورس مطرح شد بسیاری از کارشناسان اقتصادی جناح مقابل دولت بحث تورم ومخالفت رابانامه نگاری به رییس بانک مرکزی کردن فعلن بورس گروگان دوجناح تاانتخابات است وسهامدار متضرر!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
از شهریور ماه تاکنون بارها عرض کردم نسبت شاخص کل به دلار بر اساس نمودار سی ساله در دوران التهاب ۴۰ و در دوران آرامش در حدود ۳۰ تا ۳۵ خواهد بود
قله بعدی پس از سال ۱۴۰۵ و در حدود ۵۰ می شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
من کاری به بورس ندارم بیشتر نگران شما هستم که از شهریور تا حالا دارید تلاش میکنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
این نزدیک ۳ ماه دولت میگه حمایت میکنه
ولی کجا این حمایت
bato-adv
bato-adv
bato-adv