bato-adv
bato-adv

واکنش کارشناسان آلمانی به ماجرای واکسن کرونا و خاصیت مغناطیسی

واکنش کارشناسان آلمانی به ماجرای واکسن کرونا و خاصیت مغناطیسی

یک آزمایش مغناطیسی، طوری که در شبکه‌های اجتماعی با قاشق و سکه ارائه می‌شود برای تشخیص ریزتراشه در بدن مناسب نیست.

تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۰

به گفته کارشناسان آلمانی خاصیت مغناطیسی واکسن کرونا ادعایی بی‌اساس است، زیرا هر چیزی که حاوی الکترون باشد، می‌تواند خاصیت مغناطیسی داشته باشد.

به گزارش دویچه وله، این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی افرادی اقدام به چسباندن قاشق و دیگر آلات فلزی به بدن خود کرده و آن را یکی از عوارض واکسن کووید۱۹ معرفی می‌کنند، همین موضوع باعث شد تا کارشناسان آلمان نسبت به این ویدیو‌ها هشدار‌هایی دهند. به نظر می‌رسد که تئوری توطئه در رابطه با واکسن کرونا به مرحله تازه‌ای وارد شده است، زیرا موادی که در واکسن کرونا موجود است، خاصیت مغناطیسی دارند.

گفتنی است؛ این خبر را می‌توان در رابطه با تئوری دیگری دید که بهار سال گذشته انتشار یافت: «از طریق واکسن کرونا میکروتراشه به بدن تزریق می‌شود تا ما را تحت کنترل داشته باشند»

گردش شایعه اخیر در شبکه‌های اجتماعی در حدی است که مسئولان دولتی، رسانه‌های معتبر و برخی خبرگزاری‌ها و کارشناسان را هم به خود مشغول کرده است.

براساس این گزارش؛ پاسخ کارشناسان علم مغناطیس به پرسش نخست منفی است، به این ترتیب پرسش دوم هم بی‌اساس می‌شود.

یورگن لیندنر از مرکز هلم‌هولتز در شهر درسدن گفت: تعجب من از این است که چرا افرادی که چنین پدیده جدیدی را کشف کرده‌اند به متخصصانی مانند ما مراجعه نمی‌کنند و کشفشان را مورد آزمایش قرار نمی‌دهند.

توییت وزارت بهداشت آلمان در تکذیب این شایعه: به گفته لیندنر هر چیزی که حاوی الکترون باشد، خاصیت مغناطیسی دارد، از جمله انسان و حیوانات. این خاصیت اساسی را دیامغناطیس می‌نامند.

ریز تراشه‌ها مغناطیسی نیستند

لیندنر در رابطه با نسبت‌دادن مواد مغناطیسی به میکروتراشه‌ها یادآوری کرد: میکروچیپ‌ها از سیلیکون که یک ماده غیرمغناطیسی به‌شمار می‌رود تولید می‌شوند؛ بنابراین یک آزمایش مغناطیسی، طوری که در شبکه‌های اجتماعی با قاشق و سکه ارائه می‌شود برای تشخیص ریزتراشه در بدن مناسب نیست.

این کارشناس علم مغناطیس تاکید کرد: میکروچیپ‌های حیوانات خانگی تقریباً به اندازه یک دانه برنج هستند و سرنگ‌هایی که با آن‌ها تزریق می‌شوند به طور قابل توجهی قطورتر از سرنگ‌هایی هستند که برای واکسیناسیون کووید۱۹ استفاده می‌شود.

رکورد فعلی برای کوچک‌ترین میکروچیپ، نزدیک به یک میلی‌متر است که با سرنگ‌های فعلی قابل تزریق به بدن انسان نیست.

کارشناسان وزارت بهداشت آلمان هم در رابطه با این شایعه هشدار داده و به کسانی که پرسیده‌اند، چرا در ویدیو‌های شبکه‌ها اجتماعی قاشق‌ها به بدن می‌چسبند، پاسخ داده‌اند، این پدیده در حالت‌های گوناگون، از جمله رطوبت پوست به دلیل عرق بدن یا استفاده از روغن‌های چسبنده بر روی پوست، ایجاد می‌شود. به این ترتیب با گذاشتن پارچه نازک به روی پوست و یا زدن کمی پودر به روی پوست و خنثی کردن این رطوبت چسپندگی پوست نیز از بین می‌رود.

یورگن لیندنر هم احتمال داده است که برخی از طرفداران تئوری توطئه برای ترساندن مردم از واکسن، پشت آنچه را که به بدنشان می‌چسبانند، نوارچسب می‌زنند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین