bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۰۴۸۸۵

«شات‌آپ»‌ گفتن فرمانده ایرانی به طرف اسراییلی

«شات‌آپ»‌ گفتن فرمانده ایرانی به طرف اسراییلی

امیر دریادار شهرام ایرانی گفت: ایستگاه‌های کنترلی رژیم صهیونیستی سعی در ارتباط داشتند و چند بار گفتند جواب بده! من فقط یک بار از واژه‌ای استفاده کردم که دیپلماتیک نبود، اما لایق آن‌ها بود. گفتم: شات‌آپ.

تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰

حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس اطلس به عنوان یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های تازۀ نظامی ثبت شده که می‌تواند دستاورد اقتصادی هم داشته باشد.

به همین خاطر روزنامۀ خراسان ویژه‌نامۀ نفیسی با همکاری نیروی دریایی ارتش و با عنوان «اطلس ایرانی» منتشر و مناسبت آن را «حضور اقتدار آفرین ناو گروه ۷۵ نیروی دریایی در اقیانوس اطلس» اعلام کرده است.

دبیر ویژه نامه - هادی محمدی- به همین مناسبت با امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده جدید نیروی دریایی ارتش هم گفتگو کرده که، چون تنها یک هفته پس از انتصاب او انجام شده و در آن دربارۀ این مأموریت توضیح داده جالب است.

در بخشی از گفتگو او این خاطره را دربارۀ عبور از کانال سوئز در سال ۱۳۹۱ و نقش خود نقل کرده است:

«من فرمانده ناو‌گروه بودم. با حضور ناو‌شکن نقدی و ناو پشتیبانی خارک. می‌دانید که کانال سوئز نزدیک رژیم صهیونیستی قرار دارد و در زمان عبور ما از منطقۀ سوئز برای این‌ها نگرانی ایجاد شده بود. صهیونیست‌ها سعی داشتند به طریقی با ما ارتباط رادیویی برقرار کنند.

این مهم است که سلامی کنند و علیکی از ما بشنوند و تبلیغات کنند شناور ایرانی به ما جواب داد. در عرصۀ دریا همین که همدیگر را صدا می‌زنیم و جواب می‌دهیم یک نوع شناسایی به حساب می‌آید. آنجا ایستگاه‌های کنترلی رژیم صهیونیستی سعی در این ارتباط داشتند و چند بار گفتند جواب بده! من فقط یک بار از واژه‌ای استفاده کردم که دیپلماتیک نبود، اما لایق آن‌ها بود. گفتم: شات‌آپ. یعنی خفه‌شو یا ساکت شو و البته همین یک کلمه هم برای آن‌ها زیاد بود.»

فرمانده نیروی دریایی بدون اعلام هزینۀ مالی این اعزام خاطر نشان کرده: «اولا امنیت، قیمت ندارد. ثانیا ۹۰ درصد اقتصاد ما به دریا وابسته است و این اعزام اعلام پشتیبانی از اقتصاد است ثالثا شاهرگ اصلی ما اقیانوس است و سواحل مکران دروازۀ اقتصادی ایران به سمت دریاست و با محاسبۀ این شرایط دیگر عدد بالایی به نظر نمی‌رسد».

رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی نیز گفته است: در ناوگروه‌ها یک تیم فرهنگی و رسانه‌ای حضور دارند و روحانیون رکن اصلی‌اند.

ناو شکن سهند و ناو بندر مکران هم این گونه معرفی شده‌اند:

  • ناو شکن سهند: ۹۴ متر طول، ۱۱.۵ متر عرض، ۱۶ متر ارتفاع و ۱۴۰۰ تُن وزن
  • ناوبندر مکران: ۲۲۸ متر طول، ۱۲۰ هزار تُن وزن (بزرگ‌ترین شناور نظامی غرب آسیا/ خاورمیانه) که می‌توان آن را یک جزیره یا بندر متحرک در دریا برشمرد.
bato-adv
bato-adv
bato-adv