بلورهای شکر شکلها و اندازههای مختلفی دارند. این بلورها خاصیت لایهبرداری قوی و فوقالعاده برای بدن دارند. تنها با ترکیب چند قاشق شکر دانه درشت با مواد دیگر میتوانید یک اسکراب خانگی موثر برای بدنتان تهیه کنید.
جالب است بدانید که برخلاف تصور خیلیها شکر علاوه بر مصرف در انواع غذا و نوشیدنیها کاربردهای دیگری نیز در سلامت، شستوشو، باغبانی، زیبایی و ... دارد.
به گزارش ایلنا، شکر از اصلیترین مواد تشکیلدهنده انواع خوراکیها همچون شکلاتها، کیکها، بیسکویتها و... در سراسر جهان است و مردم کشورهای مختلف حداقل یکبار در روز از شکر در تهیه انواع قهوه، پودینگ و برخی غذاهای روزمره خود استفاده میکنند. در ادامه به کاربردهای غیر خوراکی شکر اشاره میکنیم:
بلورهای شکر شکلها و اندازههای مختلفی دارند. این بلورها خاصیت لایهبرداری قوی و فوقالعاده برای بدن دارند. تنها با ترکیب چند قاشق شکر دانه درشت با مواد دیگر میتوانید یک اسکراب خانگی موثر برای بدنتان تهیه کنید. برای تهیه این اسکراب به شکر و روغن نیاز دارید. شما میتوانید از هر روغنی مانند روغن زیتون، بادام یا کانولا استفاده و این دو را باهم ترکیب کنید. پس از ترکیب شکر و روغن، خمیر ایجاد شده را در حمام روی پوست خود بمالید و سپس آبکشی کنید. نتیجه شگفتانگیز است و پوست شما تازه، صاف و لایهبرداری شده است.
همه ما گلها و گیاهان را دوست داریم و در خانه خود از آنها نگهداری میکنیم. اما وقتی گلها را چیده و به خانه میآوریم عمر آنها کوتاه بوده و خیلی زود پژمرده میشوند. به همین علت برخی از افراد ترجیح میدهند در خانه خود از گلهای مصنوعی استفاده کنند. اما با ترکیب تنها سه قاشق شکر و دو قاشق سرکه در یکچهارم فنجان آب، محلولی به دست میآید که باعث تغذیه و طولانیتر شدن عمر گلهای طبیعی خواهد شد.
در حقیقت شکر ریشه گیاهان را تغذیه کرده و سرکه نیز از رشد باکتریها در گلدان جلوگیری میکند. با این روش شما میتوانید گلدان روی میز غذاخوری خود را به مدت بیش از یک روز نگهداری کنید.
آیا باغ یا باغچه شما هم دچار آفت شده است؟ برخی از ما باغچههای زیبایی در حیاط پشت خانه خود داریم که طعمه انگلهای ناخواسته و آزاردهنده شده و ریشههای گیاهان ما را آلوده کردهاند. برای خلاص شدن از شر این کرمهای لولهای (نماتد) به صورت طبیعی، به ازای هر ٢٤ متر مربع مساحت باغچه، ٢,٢٥ کیلوگرم شکر نیاز دارید. این ماده باعث افزایش مواد ارگانیک و ایجاد یک محیط نامناسب برای کرمها خواهد شد.
شما هم با مشکل زنبور در خانه خود روبه رو هستید؟ نیش زنبور بسیار دردناک بوده و میتواند باعث عفونت بشود برخی از افراد به دلیل مجاورت با کندوداران از مزاحمت این حشرات رنج میبرند. روش خلاصی از دست این زنبورها نیز بسیار آسان است کافی است کمی محلول آب و شکر درست کنید و پس از جوشاندن، آن را داخل یک شیشه ریخته و لب پنجره قرار دهید. با این روش، زنبورها جذب شده و به دام میافتند.
سوسکها نیز ازجمله حشرات مزاحمی هستند که بسیاری از مردم سراسر جهان با آنها مشکل دارند و جالبتر آنکه این حشره با وجود جثه کوچکش به راحتی میتواند آرامش را از زنان یا دختران جوان سلب کند.
سوسکها در زباله، آشپزخانه یا زیرزمین یا هرجای دیگری که باشند یا پرواز میکنند یا عادی هستند، و حشرات بسیار آزاردهندهای هستند. اما با کمک شکر و بکینگپودر به راحتی میتوانید از شر این موجودات مزاحم خلاص شوید. مقدار مساوی شکر و بکینگپودر را با هم مخلوط کنید و آن را در مکانهای آلوده اسپری کنید. شکر سوسکها را جذب کرده و بکینگپودر آنها را میکشد. با این روش ساده شما میتوانید خانهای ایمن و سلامت داشته باشید.
این روزها هر آشپزخانه به لوازم برقی مانند غذاساز و آسیاب برقی مجهز است که پس از استفاده و تمیز کردن آن کمی سخت خواهد بود. بهویژه اگر قهوه یا ادویه داخل آن ریخته شده باشد که طعم و بوی آن نیز داخل دستگاه باقی میماند. برای تمیزکردن این لوازم، یک فنجان شکر را برای چند دقیقه داخل دستگاه ریخته و آن را روشن کنید. سپس شکرها را خالی کرده و دستگاه را با آب یا با کمک یک اسفنج بشویید.
آیا کسی هست که انواع کیک و شیرینیها را دوست نداشته باشد؟ قطعا بسیاری از ما عاشق خوردن شیرینی و کیک تازه هستیم، اما وقتی پس از مدتی کیک را از کابینت درمیآوریم متوجه خشک یا خراب شدن آن شده و مجبور میشویم آن را دور بریزیم. اما میتوانید با چند حبه قند یا شکر، کیک خانگیتان را برای مدت بیشتری تازه نگهداری کنید.
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که پس از آبیاری چمنهای باغ یا پارک، روی آنها نشسته و شلوار خود را کثیف کنید. خیلی نگران نشوید این لکه بهآسانی و با استفاده از کمی شکر پاک میشود. کافی است با مخلوط شکر و کمی آب ولرم، یک خمیر نرم ساخته و آن را مستقیم روی لکه قرار دهید. پس از حداقل یک ساعت آن را بشویید. اگر لکه خیلی تیره بود بگذارید این خمیر زمان بیشتری روی لکه بماند و سپس آبکشی کنید.
پنیرها پس از مدت زمانی طولانی ممکن است طعم، بو و کیفیت خود را از دست بدهند. برخی از مردم به دلیل همین تغییر در رنگ و بو و البته ایجاد کپک در پنیر تمایلی به نگهداری آن ندارند، اما با کمک چند حبه قند میتوان از بروز این تغییرات جلوگیری و مدت نگهداری آن را طولانیتر کرد.