bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۱۰۳۹۲
نماینده مجلس:

حضور اینستاگرام و تلگرام در ایران برای آمریکا غنیمت است

حضور اینستاگرام و تلگرام در ایران برای آمریکا غنیمت است

میرزایی درپاسخ به این سوال که اگر شبکه های اجتماعی در ایران دفتر نزنند چه می‌کنید؛ گفت: این تفسیر اشتباهی است که شبکه‌های اجتماعی در ایران دفتر نمی زنند، زیرا سالانه چندین میلیارد ازحضور مردم کشور ما در این اپلیکیشن ها درآمد دارند.

تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه در طرح حمایت از حقوق کاربران وخدمات پایه فضای مجازی به دنبال فیلتر کردن نیستیم، گفت: از اهداف این طرح حمایت از مشاغل و برندهای تجاری و همچنین ایجاد میلیون‌ها شغل در فضای مجازی است.

به گزارش فارس حسین میرزایی، نماینده کمیسیون فرهنگی در کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، در میزگرد اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح کرد: در طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، اصلا به دنبال فیلترکردن نیستیم، بلکه به دنبال ظرفیت‌سازی قانونی و اقتصادی در فضای مجازی هستیم که دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان کشورمان، در طی یک فرایند چندساله بتوانند شبکه‌های اجتماعی و موتورهای جست‌وجوگری، در حد کلاس جهانی به وجود بیاورند.

میرزایی گفت: هدف ما در این طرح حمایت از مشاغل و برندهای تجاری در فضای مجازی است. همچنین ایجاد صدها هزار تا میلیون ها شغل درفضای مجازی از اهداف این طرح است

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: شورای عالی جدیدی تصویب نکردیم، برای قانون و مقرارت این طرح کمیسیون عالی تشکیل دادیم، برای تشکیل این کمیسیون از مجلس، دولت، قوه قضائیه، نیروهای امنیتی و متخصصانی که در داخل حاکمیت نیستند استفاده کردیم همچنین مجری این طرح وزارت ارتباطات است.

میرزایی گفت: ما تصمیم گرفتیم که زیر ساخت های لازم برای فضای مجازی را در کشور به وجود بیاوریم. نباید خودباوری خودمان را از دست بدهیم، اگر از امروز شروع بکنیم چند سال دیگر می‌توانیم بگوییم که ما این زیرساخت‌ها را داریم.

وی خاطرنشان کرد: هزینه‌های این طرح از صندوق حمایت از ارائه خدمات پایه مجازی تامین خواهد شد و جزییات تامین هزینه در ماده ۱۳ این طرح و چند ماده دیگر آمده است.

میرزایی درپاسخ به این سوال که اگر شبکه های اجتماعی در ایران دفتر نزنند چه می‌کنید؛ گفت: این تفسیر اشتباهی است که شبکه‌های اجتماعی در ایران دفتر نمی زنند، زیرا سالانه چندین میلیارد ازحضور مردم کشور ما در این اپلیکیشن ها درآمد دارند. هم‌چنین در نظر داشته باشید که وجود اپلیکیشن‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام در کشورما برای کشورهایی هم‌چون آمریکا غنیمت است. اگرهم این اپلییکیشن‌ها همراهی نکردند از رقبای خارجی و داخلی آن‌ها استفاده می‌کنیم.

وی افزود: به علاوه در بند ۲۸ این طرح آمده است که وزارت ارتباطات در صورت همکاری نکردن آن‌ها موظف به جایگزین کردن اپلیکیشن‌ها است و تا زمانی که اپلیکیشن جایگزین فراهم نشده است، حق مسدودسازی را ندارد.

وی افزود: روی دیگر مسئله این است که اگر این شبکه‌های اجتماعی اطلاعات کاربران را به سرقت بردند یا تصمیم به مسدود سازی یک صفحه گرفتند، چه کسی پاسخگو است؟ در این طرح ما به دنبال حمایت از حقوق کاربران هستیم.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
و وجود افرادی با تفکر تو موجب بدبختی رعیت
ناشناس
Italy
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
اگر خود تونست، شماها هم میتونید.
واکسن کووید رو فقط چندتا شرکت زدن. بقیه هم به اسم تولید واکسن پول رو هرچی کردن مثل واکسن برکت و شرکتهای سپاهی ک همیشه تو مناقصه ها برنده اند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
تلگرام که مال روسیه ست!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
ای نادان به فکر راستگویی و درست کرداری باش مردم را به حال خودشان بگذار
ناشناس
United Arab Emirates
۰۶:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
همانطور که طرح صیانت از حقوق هسته ای دلار را به ۲۷ هزار تومان رساند و با کوچک کردن سفره مردم از ایشان حمایت کرد این طرح هم حتما از حقوق مردم صیانت خواهد کرد
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
Austria
۰۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
خلاصه حرفاش رو میگم خدمتتون
فیلترینگ تدریجی همه شبکه های اجتماعی و پلتفرمهای پرکاربرد و در نهایت قطع ارتباط کاربران با اینترنت بین المللی. حرفایی مثل اشتغالزایی و حمایت از برندهای فضای مجازی هم شعاری بیش نیست. این طرح کاملا ضداشتغال هستش و همین مشاغل موجود رو هم نابود میکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
کلا طرف از مرحله پرته
نه شبکه اجتماعی می شناسه نه پلتفرم
اینا فکر کردن دنیا ایرانه که به مردم زور میگن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
بحث کلاس جهانی شد یاد 7-8 تا واکسن داخلی افتادم که هیچکدوم به سرانجام نرسید و بعد از اتلاف پول و وقت و تلفات زیاد رفتند از چین وارد کردند
ناشناس
Canada
۰۱:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
پیشنهاد میشه که برای فراهم کردن حداقل چند دقیقه تفریح برای مردم گرفتار ایران یه برنامه ای در شب های جمعه شون با حضور ایشون از سیما پخش بشه و از قبل هم ساعتش رو اعلام کنن که مردم اطلاع داشته باشن. مطمئنا مردم هم از دیدن ایشون و هم از اظهاراتشون کلی مشعوف میشن.
ناشناس
Austria
۰۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
وی افزود: به علاوه در بند ۲۸ این طرح آمده است که وزارت ارتباطات در صورت همکاری نکردن آن‌ها موظف به جایگزین کردن اپلیکیشن‌ها است و تا زمانی که اپلیکیشن جایگزین فراهم نشده است، حق مسدودسازی را ندارد....!
تلگرام را مردم بطور وسیع استفاده میکردند، ابزار ارتباط شان بود، آن زمان نمونه مشابه نداشت، کسب و کار مردم هم روی تلگرام بود. آن را فیلتر کردند بدون اینکه جواب مردم را بدهند. فیلترینک تلگرام شکست خورد ولی هنوز از موضع بیهوده شان عقب نشینی نکرده اند...
Hossein Mohammadi
United States of America
۰۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
این آقا شده متخصص فضای سایبر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
سالی چندین میلیارد از مردم ایران درآمد دارند؟!!! چه دروغهایی؟؟!!! مردم ایران پولی برایشان نمانده که سالی چند میلیارد دلارش را به اینها بدهند.
گیو
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
این ره، آن زادِ راه و آن منزل
مردِ راهی اگر، بیا و بیار
ور نه ای مردِ راه چون دگران
یار می‌گوی و پشت سر می‌خار
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۳۰
مسجدها خالی روحانیون به دنبال ریاست
bato-adv
bato-adv
bato-adv