bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۳۰۶۵۰

چه مواردی را برای یک رپورتاژ آگهی خوب باید مد نظر قرار دهیم؟

چه مواردی را برای یک رپورتاژ آگهی خوب باید مد نظر قرار دهیم؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

برای نوشتن یک رپورتاژ آگهی خوب در وهله اول باید یک بررسی بی طرفانه از محصول مد نظر خود داشته باشید و در وهله دوم باید به طور ناخودآگاه به ذهن مخاطب نفوذ کنید و نکات مثبت محصول را در ذهن مخاطب ماندگار نمایید. در این مقاله سعی می‌کنیم تمام نکاتی که برای نوشتن یک رپورتاژ خوب نیاز است را به شما آموزش دهیم به طوری که بعد از خواندن این محتوا شما میتوانید یک رپورتاژ آگهی نسبتا خوب برای معرفی محصول خودتان بنویسید. پس همراه ما باشید.

نکات مهم برای نوشتن یک رپورتاژ آگهی خوب:

برای اینکه بتوانید یک رپورتاژ آگهی خوب بنویسید بهتر است به یک سری نکات اولیه اما بسیار مهم توجه کنید و سپس شروع به نوشتن محتوای مد نظر نمایید. در ادامه شش مورد از نکات مهم و کلیدی نوشتن رپورتاژ آگهی اشاره میکنیم:

مرحله اول: مخاطب خود را بشناسید

در نظر بگیرید که نوشتن رپورتاژ آگهی خوب همانند سایر نوشته‌ها نیست، شما باید در ابتدا مخاطب هدف خود را شناسایی و بررسی تجزیه و تحلیل نمایید. زمانی که رفتار و هدف مخاطب خود را به خوبی آنالیز کنید می‌توانید بر روی نقطه ضعف‌های مخاطب خود دست بگذارید و نیازهای او را بشناسید و با رفع نیازهای مخاطب محصول خود را به او معرفی و در نهایت به فروش برسانید.

مرحله دوم: بهترین عنوان را انتخاب کنید!

حالا که مراحل قبل از نوشتن را به خوبی یاد گرفته‌اید باید کاری کنید مخاطب بر روی محتوای شما کلیک کند و محتوای شما را مطالعه نماید، این کار میسر نمی‌شود مگر اینکه شما یک تیتر جذاب برای متن خود انتخاب کنید.

نکات ساده جهت نوشتن یک تیتر جذاب:

در نوشتن تیتر سعی کنید موضوع اصلی را به صورت کامل شفاف بیان نمایید و کلمات را به‌گونه‌ای کنار هم بچینید که با خواندن آن یک ریتم خاصی در ذهن مخاطب ایجاد شود و در واقع با متن شما همراهی کند، اگر شما قبلا برای نوشتن تیتر متن‌های خود از کلماتی مثل بهترین، فوق‌العاده و غیره استفاده می‌کردید و نتیجه می‌گرفتید، بدانید که استفاده از این کلمات در یک محتوای تبلیغاتی درست نیست، زیرا این کلمات حس تبلیغاتی بودن را به محتوا القا کرده و از آنجایی که برای مخاطب امروزی تبلیغات چندان خوشایند نیست، در نتیجه به خواندن محتوای شما نمی‌پردازد و به راحتی مشتری خود را از دست خواهید داد.

مرحله سوم: چکیده بنویسید

حالا که مخاطب شما با خواندن تیتر ترغیب شده که متن شما را مطالعه کند، باید در ابتدای متن با مخاطب خود کاری نمایید که تا انتهای متن همراه شما پیش بیاید. مخاطب قبل از اینکه کل محتوای شما را بخواند در ابتدا با سی چهل کلمه اول که در اختیار او قرار داده‌اید شروع به خواندن می‌کند و تصمیم می‌گیرد که خواندن محتوای شما را ادامه دهد یا خیر.

مرحله پنجم: متن خود را هدفمند بنویسید

در تمام طول نوشتن این محتوا باید تمام تمرکز خود را روی این نکته بگذارید که مخاطب در طول خواندن جایی از محتوا سرنخ را گم نکند، برای این کار بهتر است نکته طلایی که در مقاله‌های گذشته گفته‌ایم را یادآور شویم، محتوای جذاب و هدفمند محتوایی است که شامل ۷۰ درصد محتوا مفید و رفع نیاز مخاطب و ۳۰ درصد آن تبلیغاتی می‌باشد.

در نوشتن متن اصلی سعی کنید تعداد کلمات بکار برده شده را زیاد نکنید و به بین ۸۰۰ الی ۱۰۰۰ کلمه بسنده نمایید. نکته طلایی دیگری که برای نوشتن رپورتاژ آگهی خوب وجود دارد، این است که سعی کنید احساس مخاطب خود را درگیر نمایید. حتماً شما هم شنیده‌اید و در خود دیده‌اید که اغلب ما با احساس خرید می‌کنیم و خیلی کم پیش می‌آید که منطق خود را در خرید به کار ببریم پس سعی کنید احساس مخاطب را درگیر نمایید و حس دوستانه‌ای در او ایجاد کنید.

از این حس دوستی ایجاد شده استفاده کرده و مشکلات احتمالی مخاطب را بیان و با او همزادپنداری کنید و در انتها محصول خود را به او معرفی نمایید، به مخاطب بگویید که راه حل پایان دادن به این مشکل استفاده از محصول شماست، اگر شما ذهن ایده پردازی برای نوشتن داستان دارید سعی کنید در نوشتن رپورتاژ آگهی خوب از این توانایی ذهن خود استفاده نمایید. مطمئن باشید با استقبال بی نظیری روبرو می‌شوید، در این صورت توجه مردم به برند خودتان را جذب کرده  و در نتیجه فروش محصولتان افزایش می‌یابد.

از تصاویر مختلف استفاده کنید

بررسی‌ها نشان می‌دهد متن بدون تصویر در ۸۰٪ افراد تأثیر نمی‌گذارد، پس به محتوای خود تصویر اضافه کنید. قرار دادن تصویر در بین متن اثر بخشی متن را در ذهن مخاطب بیشتر می‌کند.

استفاده از میان تیترها را فراموش نکنید

برای اینکه یک متن اثر بخش‌تر داشته باشید، سعی کنید میان محتوا از تیترهای متنوع و جذاب استفاده نمایید. متن‌های طولانی ممکن است مخاطب را خسته کرده، به طوری که از خواندن رپورتاژ شما پشیمان شود.

مرحله آخر: با تکنیک کال تو اکشن مخاطب رو اجبار کنید!

همانطور که گفته شد باید تیتری را بنویسید که مخاطب روی محتوا کلیک کرده و خواندن را ادامه دهد. حالا باید مخاطب را دعوت به انجام کاری کنیم. شما در اینجا احساس مخاطب خود را رفع کرده و به احتمال ۸۰ درصد مخاطب به دعوت شما به انجام این کار پاسخ مثبت می‌دهد. نیاز نیست به صورت خیلی واضح و آشکار و با کلمات اجباری مخاطب خود را دعوت به این کار نمایید، کافی است که لینک وب سایت را یا لینک فروش محصول موردنظر را در انتهای مقاله خود منتشر کنید و بهتر است که این لینک را بافاصله و البته به تعداد کم در متن خود نیز بگنجانید.

نکات پایانی

به عنوان نکات انتهایی لازم است بگوییم که رپورتاژ آگهی خوب و هدفمند به محتوایی گفته می‌شود که اگر در آن لوگو، نام برند و دعوت به وب سایت خودتان را حذف کنید محتوا یک محتوای همسان و همانند سایر محتواهای وب سایت هدف خواهد شد.

به عنوان نکته بعدی توجه کنید که قوانین گوکل را نقض نکنید، مخصوصا این قانون که بهتر است در ابتدای رپورتاژ آگهی خود عبارت «رپورتاژ آگهی» را ذکر نمایید.

همچنین در هنگام استفاده از بک لینک تعادل را برقرار کنید، در غیر این صورت این کار باعث امتیاز منفی و افت آمار سایت شما می‌شود.