bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۳۵۶۶
مهمترین عناوین فرهنگی روزنامه ها:

بازار خرید و فروش نقش در سینمای ایران

تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۶ مرداد ۱۳۸۹


فرارو- رامبد جوان در گفتگو با روزنامه تهران امروز از علاقه‌اش به ژانر کمدی می گوید. گزیده اخبار فرهنگی امروز را با همین خبر شروع می کنیم.

رامبد جوان بازیگر سینما و تلوزیون که فیلم «پسر آدم، دختر حوا» را در حال اکران دارد در گفتگوی مبسوطی با تهران امروز از علاقه خود به ژانر کمدی می گوید. این کارگردان کمدی گفته: «به نظرم ژانر بسيار لذت بخشي است و اصولا ژانر خوش کيفتي است و مي‌توان حرف‌هاي خوبي در آن زد، به خانواده و ارتباط آدم‌ها ربط دارد و در نهايت خيلي هم امکان کمدي در آن وجود دارد و به نظرم اصلا مشکلي هم ندارد و با همين لحن و بيان مي‌توان کمدي‌هاي زيادي را خلق کرد. حتي وقتي با کمدي – رمانتيك‌هاي آمريکايي و اروپايي رو‌به‌رو مي‌شويم به خود مي‌گوييم که ما هم مي‌توانستيم اين فيلم را بسازيم ولي نساختيم». 

همیشه پای یک زن در میان است
همین روزنامه در صفحه دیگری در مطلبی با عنوان « همیشه پای یک زن در میان است» به پر فروش‌ترین های کتاب در سال های اخیر پرداخته است. شاید باورتان نشود که در این لیست پس از قرآن و مفاتیح پر فروش ترین کتاب، یک کتاب آشپزی باشد.

روزنامه بعدی امروز روزنامه کیهان به مدیر مسئولی حسین شریعتمداری است که در بخش ادب و هنر امروز خود واژه «شاعر دولتی» را مورد بحث قرار داده است.

آنها که سر در آخور بیگانه دارند می گویند: شاعر دولتی
کیهان می نویسد: عنوان «نويسنده دولتي» كه پيشتر بر سر زبان ها افتاد، رو به آن گروه از شاعران و نويسندگاني بكار مي رود كه نسبت به اسلام و انقلاب اسلامي تعلق خاطر دارند. كساني كه تلاش مي كنند در راستاي آرمان ها و اهداف انقلاب و نظام جمهوري اسلامي بسرايند و بنويسند! اين گروه از اهالي قلم، متأسفانه از نگاه برخي، شاعر و نويسنده دولتي خطاب مي شوند چون گمان مي رود صاحب قلمان، ابزاري هستند در خدمت «دولت!» عناصري كه ذوق و قريحه خود را معطوف به نفس و در نتيجه قدرت حاكم مي كنند!
 
خوش آمد قدرتمندان و قدرسازان جامعه رفتار مي نمايند! قلم خود را فروخته اند و «دردشان در بي دردي» و دغدغه شان مدح و ثناي بزرگان» است. از مردم جدا افتاده اند و بر اين جدا افتادگي مباهات مي كنند! 

نویسنده این مطلب در ادامه با تشریح اینکه انقلاب اسلامی بر آمده از باور های الهی است می پرسد: يك شاعر و نويسنده مسلمان چگونه مي تواند در سايه نظام جمهوري اسلامي زندگي كند اما «اسلام» را و حاكميت آموزه ها و قوانين الهي را برنتابد و عصيانگري پيشه كند؟

در پایان این مطلب هم آمده است: عنوان «شاعر دولتي» و «نويسنده دولتي» از زبان كساني خطاب به اهالي قلم انقلابي شنيده مي شود كه يا «سر در آخور بيگانه دارند» و با رسانه هاي بيگانه گرم گفت وگو و درددل اند و يا دربرابر همقطاران خودفروخته و مزدور اجنبي، سكوت ذليلانه پيشه كرده اند! و بي شرمانه خود را شاعر و نويسنده مستقل قلمداد مي كنند.گزاف نيست كه اگر آنها «شاعر اجنبي» و «نويسنده قلم به مزد استعمار»، ناميده شوند. 

انقلاب ایران مانند سینما در جهان بدرخشد
روزنامه دولتی ایران در صفحه سینمایی خود، سخنان تازه جواد شمقدری معاون سینمای وزارت ارشاد را تیتر اول قرار داده که گفته است: «انقلاب ايران بايد مانند سينما در جهان بتابد».
 
شمقدری در آیین بهره برداری از سینما ملایر گفته: «انقلاب ايران بايد مانند سينمايي باشد که در عرصه جهاني بتابد و مورد توجه کساني که دنبال راه‌ها و انديشه‌هاي نو هستند، قرار گيرد». 

چند می گیری بازی کنی؟
اما عنوان بعدی امروز گزارش جالبی است از روزنامه وطن امروز با عنوان«چند می‌گیری بازی کنی؟» که به پدیده خرید و فروش نقش در سینمای ایران پرداخته است.

نویسنده این گزارش، مطلب خود این طور شروع کرده است: سال‌هاست رویای دخترانه‌اش را می‌شناسم، از خیلی وقت پیش، یعنی از زمانی که در دبیرستان با یکدیگر سر یک نیمکت می‌نشستیم. تقریبا کسی نبود که در مدرسه از رویای او باخبر نباشد؛ رویای بازیگر شدن و به سینما راه یافتن! رویایی که تا امروز میسر نشده است. بازیگری سال‌هاست آرزوی دیرینه‌اش را تشکیل داده و دیگر آمالش را در سایه قرار داده است. بعد از چند سال جدایی و فارغ التحصیلی از دبیرستان، وقتی دوباره او را می‌بینم، می‌فهمم که این رویا همچنان در ذهنش زنده است و برای رسیدن به آن از هیچ تلاشی فروگذار نکرده .

اگر مایل به خواندن ادامه این گزارش باشید می‌توانید در ادامه آن را از نظر بگذارانید.

بیشتر فیلمسازها در جهت اهداف غرب حرکت می‌کنند
عنوان بعدی باز متعلق به همین روزنامه است که از قول فرج الله سلحشور آورده است: «بیشتر فیلمسازها در جهت اهداف غرب حرکت می‌کنند».
 
سلحشور گفته: «به غیر از تعداد انگشت‌شمار آثار مثبت که تولیدات سالم و فاخر ما هستند، بیشتر فیلمسازها در جهت اهداف غرب و اسکار و هالیوود و کمپانی‌های صهیونیستی حرکت می‌کنند. باید بودجه و امکانات لازم را در اختیار متخصصانی که اسلام را می‌شناسند، بگذارند و از آنها بخواهند درباره حجاب فیلم فاخر بسازند».

آنجلینا جولی، ناجی اسلام می شود!
و آخرین خبر گزیده متعلق به روزنامه آفرینش است. این روزنامه در مطلبی با عنوان « آنجلینا جولي، ناجي اسلام مي شود!» به پروژه تازه "فيليپ نويس"با عنوان"SALT" اشاره کرده و در باره جزئیات این محصول تازه هالیوود می نویسد: در این فيلم جديد بازار پرجنجال و امپرياليستي هاليوود که در ژانر اکشن سياسي قرار مي گيرد "آنجلينا جولي" بازيگر آمريکايي نقش اصلي را ايفا کرده و به ناجي جهان اسلام تبديل مي شود. حوادث اين فيلم به سرعت شکل مي گيرد و پر از صحنه هاي متعدد تعقيب و گريز است. 

سناريوي فيلم که بر اساس اهداف اطلاعاتي ساخته شده از آنجا جالب مي شود که يک جاسوس روسي در ماموريتي از جانب کرملين مامور حمله هسته اي به تهران و مکه با استفاده از کلاهکهاي اتمي آمريکا از خاک اين کشور مي شود تا با اين اقدام علاوه بر کشتن ميليونها مسلمان خشم جهان اسلام را از آمريکا برانگيزند.اينجاست که قهرمان آمريکايي فيلم با بازي آنجلينا جولي وارد مي شود و از وقوع جنگ جهاني سوم جلوگيري مي کند.

bato-adv
bato-adv