برای درک زیبایی موتورولا Razr نسخه 5G باید به اندازه کافی از آن دور باشید. دور، خیلی دور، انقدر که اصلا دیده نشود و حتی باد نتواند به گوشتان برساند برای آن باید حدود ۴۰ میلیون تومان پول پرداخت کرد
فرارو- آیفون ۱۳ پرومکس گرانترین انتخاب ممکن در بازار موبایل است؛ با پرداخت ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان میتوانید یکی از آنها را بخرید تا هم چشم دوست و همسایه را درآورید، هم خودتان را به یک طعمه چرب و نرم برای آقایان دزد و موبایلقاپ بدل کنید. گلکسی Z فولد ۳ و گلکسی S21 اولترا هم با قیمت ۳۰، ۴۰ میلیون تومان در ردههای بعدی قرار دارند، اما هر سه گوشی را زیاد دست این و آن میبینیم. اگر از جمله افرادی باشید که دوست دارند متفاوت بهنظر برسند، احتمالا موتورولا Razr و الجی Wing بیشتر میتوانند چشمتان را بگیرد. نه که فکر کنید آنها را ارزان میفروشند ها! اتفاقا برعکس. قیمت موتورولا Razr حدود ۴۰ میلیون تومان است و برای خرید الجی Wing ممکن است مجبور شوید ۲۵ میلیون تومان پرداخت کنید. با هم در این نوشته بررسی میکنیم که با خرید چنین گوشیهایی خودتان و پولهایی که برایشان بسیار زحمت کشیدهاید را چقدر در معرض ریسک قرار میدهید.
به گزارش فرارو، موتورولا Razr نسخه 5G با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم هشت گیگابایت به معنای واقعی کلمه زیباست. حتی میتوان گفت زیباترین گوشی موبایلی است که تا حالا توسط انسان ساخته شده، اما برای درک این زیبایی باید به اندازه کافی از آن دور باشید. دور، خیلی دور، انقدر که اصلا دیده نشود. احتمالا این شکلی هرگز باد به گوشتان نمیرساند که برای آن باید حدود ۴۰ میلیون تومان پول پرداخت کنید.
موتورولا Razr نسخه 5G، تلاشی است برای پیشبرد رویای گوشیهای انعطافپذیر در قالب موبایلهای کشویی قدیمی. نمایشگر آن در حالت باز شده به ۶.۲ اینچ میرسد، اما وقتی گوشی را تا کنید، انگار یک قوطی کبریت داخل جیبتان گذاشتهاید. در این حالت هنوز میتوان چیزهایی روی نمایشگر دوم مشاهده کرد و تماسها، پیامها و نوتیفیکیشنها را زیرنظر گرفت. در این حالت شما صاحب گوشی با نمایشگر ۲.۷ اینچ خواهید بود که دقت تصویر آن به ۸۰۰ در ۶۰۰ پیکسل میرسد. با شرمساری زیاد، در حالت ۶.۲ اینچی هم دقت تصویر از ۲۱۴۱ در ۸۷۶ پیکسل فراتر نمیرود. یک خطای بزرگ و زشت و واقعا بیکلاس که اگر از یک گوشی چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی سرزده بود باز بهسختی میتوانستیم از آن چشمپوشی کنیم.
موتورولا Razr نسخه 5G، تلاشی است برای پیشبرد رویای گوشیهای انعطافپذیر در قالب موبایلهای کشویی قدیمی
در پشت گوشی تنها یک دوربین میبینیم. مثل ۱۰ سال پیش. این حسگر از نوع ۴۸ مگاپیکسل است و تا حدودی درباره تواناییهایش اغراق کردهاند، اما در عمل نمیتواند خیلی رضایت کاربر را جلب کند. در نور زیاد، عکسهای بد نمیگیرد، اما وقتی شب شود یا محیط در نظر شرایط نور دچار فقر باشد، عکسهایی که تحویل میگیرید ناامیدکننده هستند.
سختافزار اصلی گوشی را تا حدودی آبرومندانه دور هم جمع کردهاند. برای این کار اول رفتهاند سراغ تراشه اسنپدراگون 765G سازگار با نسل پنجم موبایل که قادر است حتی از پس اجرای بازیهای سنگین بربیاید. برای اطمینان بیشتر هشت گیگابایت حافظه موقت و پردازنده گرافیکی Adreno 620 رفتهاند که اگر روی یک قالب صابون سوار شده بودند کارآییشان بیشتر بود، اما اینجا در موتورولا Razr نه! جواب منفی است. لطفا به قیافه گوشی نگاه کنید! کدام آدم و چه دسته کاربری میتواند با یک گوشی تاشو بازی کند؟ تقریبا هیچکس! بهاین ترتیب استفاده از این سختافزار تنها باعث بالا رفتن قیمت گوشی موتورولا شده و آن را به موجودی گوشهگیر و غرغر و تبدیل میکند که حسابی آسیبپذیر است. باتری ۲۸۰۰ میلیآمپر ساعتی آن اگر چه با قابلیت شارژسریع ۱۵ وات مجهز شده، اما در تامین وظایفی که برعهدهاش گذاشته اند تنها و غمگین و ناکافی است. این آخر کاری میتوانید حدس بزنید درباره موتورولا Razr چی از همه بیشتر روی اعصاب است؟ اینکه با ۳۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان میتوان یک آیفون ۱۳ مدل پرومکس با حافظه ۱۲۸ گیگابایت خرید.
گوشی الجی Wing نسخه 5G با قیمت حدود ۲۵ میلیون تومان در بازار ظاهر شده است اگرچه احتمالا بتوانید با کمی جستجو آن را ۲۳ میلیون هم پیدا کنید. این گوشی یکی از عجیبترین گزینههای موجود در بازار است که بهخاطر نمایشگر کشویی خود متمایز میشود.
الجی Wing طراحی خاص و متفاوتی دارد. در حالت معمولی، تفاوتی با یک گوشی هوشمند معمولی ندارد، اما وقتی میخواهید از صفحهنمایش ثانویه استفاده کنید، صفحهنمایش اصلی بهصورت چرخشی و افقی قرار میگیرد و صفحهنمایش ثانویه پدیدار میشود. شاید از نظر بسیاری از کاربران چنین طراحی چندان کاربردی نداشته باشد، اما همانطور که در ابتدا اشاره داشتیم، برخی از کاربران به گوشیهای هوشمند خاص علاقهمند هستند. در قسمت پشتی سه سنسور دوربین میبینیم که با چیدمان ستونی کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. نکته جالب توجه در خصوص طراحی نمایروبهرویی، نبودن هیچگونه ناچ، بریدگی یا حاشیهای برای قرارگیری سنسور دوربین سلفی است. این گوشی به تکنولوژی دوربین سلفی پاپآپ مجهز شده است.
طراحی خاص و متفاوت الجی Wing از نظر بعضی میتواند نقطه قوت باشد، اما وجود دو صفحهنمایش و طراحی خاص باعث شده وزن گوشی به ۲۶۰ گرم برسد که در استفادههای طولانیمدت، دست کاربر را خسته میکند. صفحهنمایش اصلی با ابعاد ۶.۸ اینچ و دقت تمام HD، در کنار نمایشگر ثانویه با ابعاد ۳.۹ اینچ چیزهایی هستند که باید برگ برنده Wing بهحساب بیایند. چون دوربین سلفی بهصورت پاپآپ از داخل بدنه بیرون میآید، هیچ بریدگی، ناچ یا حاشیهای در صفحهنمایش اصلی نمیبینم و بههمین دلیل ۸۷ درصد از نمای رویی گوشی را صفحهنمایش پر کرده است. این موضوع روی جذابیت Wing تاثیر میگذارد.
الجی Wing در قاب پشتی، یک سنسور با دقت ۶۴ مگاپیکسل از نوع عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.8 وجود دارد که در کنار خود یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی از نوع فوق عریض و زاویه دید ۱۱۷ درجه و یک سنسور ۱۲ مگاپیکسل از نوع فوق عریض را مشاهده میکند. آنها دست در دست هم عکسهای خوبی تحویل میدهند. الجی Wing 5G به لرزشگیر اپتیکال مجهز است که میتواند لرزشهای ناخواسته هنگام ضبط ویدئو را حذف کند.
دوربین سلفی ال جی Wing بهصورت پاپآپ از داخل بدنه بیرون میآید
الجی Wing به پردازنده اسنپدراگون مجهز است. پردازندهای که با استفاده از معماری هفت نانومتری ساخته شده. قطعا انتظار پردازنده قویتری را داشتیم، اما با استفاده از همین سختافزار و هشت گیگابایت حافظهموقت الجی Wing 5G بهراحتی از پس از جرای بازیهای سنگین برمیآید، اما در بخش باتری با توجه به حضور دو صفحهنمایش که اشتهای زیادی در مصرف انرژی دارند، بعید است ظرفیت چهار هزار میلیآمپرساعت، کافی باشد مگر اینکه همیشه یک شارژر یا پاوربانک آمادهبهکار توی جیب لباستان داشته باشید.