bato-adv
bato-adv

پنج راهکار جادویی برای سالم‌تر کردن پاستا

پنج راهکار جادویی برای سالم‌تر کردن پاستا

پاستا زمانی سالم‌تر است که از زمان پخت توصیه‌شده روی جعبه آن پیروی کنید.

فرارو- فرقی نمی‌کند یک کابینت آشپزخانه را برای نگهداری جعبه‌های فارفاله، ریگاتونی و لازانیای زیتی کنار گذاشته باشید یا هر چند وقت یک‌بار یک بسته ماکارونی بخرید، مهم است که بدانید چگونه پاستا را با روشی سالم بخورید.

به‌ گزارش دویچه وله به نقل از Insider؛ در یک مطالعه بزرگ در سال ۲۰۱۶ روی ایتالیایی‌ها، محققان دریافتند کسانی که ماکارونی را به‌عنوان بخشی از رژیم مدیترانه‌ای مصرف می‌کردند، شاخص توده بدنی و دور کمر کمتری داشتند. اما برای دستیابی به فواید پاستا، توصیه‌هایی برای نحوه پخت آن وجود دارد:

پروتئین، سبزیجات و چربی‌های سالم مصرف کنید

در حالی که سس مارینارا و پنیر پارمزان گزینه‌ای دلچسب برای خوردن پاستا و ماکارونی است، اما شما باید به این وعده غذایی به اندازه کافی، پروتئین، سبزیجات و چربی‌های سالم اضافه کنید. مصرف آووکادو و اسفناج همراه با سبزیجات مخلوط و تن ماهی، بعلاوه لوبیا سفید و کلم بروکلی می‌تواند پاستا را به یک غذای سالم تبدیل کند.

مراقب محتوای فیبر باشید

اگر دیابت دارید یا نگران سطح قند خون خود هستید، از ماکارونی تصفیه‌شده اجتناب کنید و به‌جای آن از ماکارونی حاوی گندم کامل یا گزینه‌های غنی از فیبر استفاده کنید. اگرچه ماکارونی تصفیه‌شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی غنی‌شده و غنی از آهن و ویتامین B است، اما فیبر زیادی ندارد و می‌تواند باعث افزایش سطح قند خون شود.

پنیر را در حد اعتدال اضافه کنید

ذائقه خود را از موزارلای پرچرب به کم‌چرب و از پنیر پارمزان معمولی به بدون‌چربی برای کاهش کالری و چربی‌های اشباع‌شده، تغییر دهید.

جایگزین پنیر را امتحان کنید

سعی کنید سس‌های خامه‌ای آلفردو را با خامه بادام هندی جایگزین کنید. برای درست‌کردن این سس، بادام هندی را یک شب در آب خیس کرده و سپس آن را در غذاساز مخلوط نمایید و کمی لیمو، کمی نمک، فلفل سیاه و مقدار کافی شیر غیر لبنی به آن اضافه کنید تا به بافت دلخواه خود برسید.

 پاستا را زیاد نپزید

پاستا زمانی سالم‌تر است که از زمان پخت توصیه‌شده روی جعبه آن پیروی کنید. این ماده غذایی وقتی بیش از حد پخته شود، آب زیادی جذب می‌کند که منجر به حجیم‌شدن آن می‌شود و مواد مغذی آن در نهایت در آب آزاد می‌شود. پختن بیش از حد ماکارونی همچنین می‌تواند میزان مواد مغذی مانند فولات، ویتامین‌های B، تیامین و ریبوفلاوین را که پاستا با آن غنی شده بود، کاهش دهد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv