در شرایطی که آمریکاییها به ادامه کارشکنی و باجخواهی خود ادامه میدهند، اما برخی پادوهای داخلی غرب در تلاشاند تا ضمن پیش بردن سیاست سازش و تسلیم، در افکار عمومی القا کنند که تیم مذاکرهکننده ایران نابلد بوده و باید برای حل مشکلات اقتصادی در مذاکرات هستهای کوتاه بیاید!
کیهان با اشاره به واکنشهای متعدد به شکست مذاکرات قطر نوشت: مذاکرات دو روزه دوحه به دلیل کارشکنی آمریکاییها بینتیجه مانده و میان طیفهای مختلف داخل و خارج، بحث و بررسیهای متفاوتی را به دنبال داشته است.
در شرایطی که آمریکاییها به ادامه کارشکنی و باجخواهی خود ادامه میدهند، اما برخی پادوهای داخلی غرب در تلاشاند تا ضمن پیش بردن سیاست سازش و تسلیم، در افکار عمومی القا کنند که تیم مذاکرهکننده ایران نابلد بوده و باید برای حل مشکلات اقتصادی در مذاکرات هستهای کوتاه بیاید!
با اینکه ترامپ از برجام خارج شد و بایدن هم نمیخواهد به برجام برگردد، اما مدعیان اصلاحات که روزی در مسلک و قامت منجیان اقتصاد ظاهر میشدند و میگفتند امضای کری تضمین است، مقصر اصلی وضعیت فعلی برجام یعنی آمریکا را رها کرده و تیم مذاکرهکننده کشور را آماج حملات خود قرار دادهاند.
گویا بازندگان سیاسی داخلی با آمریکاییها تقسیمکار کرده و آمریکاییها هم روی بازی رسانهای و عملیات روانی آنها حساب باز کرده تا ضمن فشار به حاکمیت، تیم مذاکرهکننده کشورمان را ناتوان نشان داده و عدم توافق را بهپای دولت سیزدهم بنویسند.
دبیرکل حزب اتحاد ملت در توئیتی نوشت: «اگر به این باور رسیدهاید که تأخیر در احیای برجام باعث تداوم و افزایش خسارات و فشار فزاینده بر اقتصاد کشور و معیشت و رنج روزافزون مردم و به ضرر منافع ملی ایران است و این توافق باید زودتر احیا شود، استفاده از دیپلماتهای توانمند، مجرب و باورمند به برجام هم یک ضرورت است.»
فعال سیاسی اصلاحطلب دیگری هم در مطلبی نوشت: «اگر آقای رئیسی سرنوشت مذاکرات را در اختیار افرادی قرار دهد که اولویتهای شخصی آنان بر منافع ملی تفوق داشته باشد، در این صورت نهتنها ملت، بلکه دولت و شخص آقای رئیسی نیز زیان خواهند دید.»
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب که رئیس دفتر و معاون پارلمانی دولت اصلاحات بود با کنایه و ادبیات تمسخرآمیزی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: «باز جمعه شد. آقای علمالهدای مشهد ما از علی باقری تشکر کرده که در قطر هم مثل وین به نتیجه نرسیدند. تشکر کرده از دانشگاه امام صادق که چنین نماز شب خوانهایی تربیت کرده. خدا قبول کند نماز شب باقری را. ولی ایکاش کسی میرفت مذاکره که دیپلماسی خوانده بود.»
یکی دیگر از چهرههای تندروی اصلاحطلب که محکوم امنیتی فتنه ۸۸ بوده در راستای اعتبارزدایی از تیم مذاکرهکننده ایران نوشته است: «زندگی ما هشتادوچند میلیون رعیت در گرو مذاکره فردی از طرف ماست که افکار اکثریت ما را نمایندگی نمیکند!»
همراهی و حمایت مدعیان اصلاحات ازطرفهای غربی که نمیتواند چیزی جز خیانت محض باشد، درحالی است که طیچند دهه گذشته آمریکاییها درقبال جمهوری اسلامی سیاههای مملو از خیانتها و خباثتها را دارند. قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس، بیانیه ضدایرانی، فعال کردن سرویسهای اطلاعاتی صهیونیستی، ترور شهید صیادخدایی، خرابکاری در تأسیسات هستهای، تحریمهای اخیر ایران در حوزه پتروشیمی، دزدی محموله نفتکش ایران در آبهای یونان، اعلام جایزه برای کسب اطلاعات درباره سپاه تنها بخشی از اقدامات خبیثانه آمریکا و دوستانش علیه جمهوری اسلامی ایران- آنهم در طول یک ماه گذشته- است.
ضعف و نابلدی تیم مذاکرهکننده سابق وقتی ظریف گفت: «ئه ئه ندیده بودم!»
جالب آنکه اصلاحطلبان در حالی تیم مذاکرهکننده دولت سیزدهم را به نابلدی متهم میکنند که تیم مذاکرهکننده دولت سابق که با باند نیویورکیها همکاری داشت و در بالکن هتل «کوبورگ» محل مذاکرات سال ۹۳ با اعضای لابی نایاک (چهرههای ضدایرانی مانند هومن مجد) عکس یادگاری میانداخت بارها به عدم اطلاع از محتوای برجام و نابلدی و ناتوانی خود در مذاکرات هستهای اعتراف کرده است.
گفتنی است کیهان در گزارش خود هیچ اشارهای به سفر باقری به مسکو بلافاصله بعد از مذاکرات قطر نکرده است.