bato-adv
bato-adv
یک یافته جدید علمی؛

«بازیگوشی» کیفیت زندگی بزرگسالان را بالا می‌برد!

«بازیگوشی» کیفیت زندگی بزرگسالان را بالا می‌برد!

بازیگوشی اغلب در ارتباط با رفتار‌های کودکانه مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد، اما یک مطالعه روانشناسانه جدید می‌گوید که بازیگوشی و شیطنت می‌تواند کیفیت زندگی افراد بزرگسال را نیز افزایش دهد.

تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۷ تير ۱۴۰۱

فرارو- اگرچه بازیگوشی یک ویژگی شخصیتی است که اغلب با دوران کودکی مرتبط است، اما احتمالا برخی از ما افراد بزرگسالی را می‌شناسیم که از چنین ویژگی‌هایی برخوردار باشند. یک مطالعه جدید روانشناسانه می‌گوید گه داشتن چنین شخصیتی می‌تواند به کیفیت بهتر زندگی افراد بزرگسال و افزایش حس رفاه منجر شود.

به گزارش فرارو، اغلب ما وقتی وارد دوران بزرگسالی می‌شویم بسیاری از مشخصه‌های دوران کودکی و نوجوانی خود را از دست می‌دهیم با این همه برخی نیز هستند که این خصوصیت‌ها را تا دوران بزرگسالی به همراه دارند. این افراد ممکن است از دید بسیاری از ما غیر عادی جلوه کنند، اما روانشناسان نظر متفاوتی در این خصوص دارند. آن‌ها اگرچه این تفاوت را می‌پذیرند، ولی دید منفی به موضوع ندارند و حتی آن را بر اساس یک مطالعه جدید، مزیت بزرگی برای این افراد می‌دانند.

در این مطالعه جدید روانشناسان دانشگاه مارتین لوتر هال ویتنبرگ به طور تصادفی ۵۳۳ شرکت کننده بزرگسال را به سه گروه آزمایشی و یک گروه دارونما تقسیم کردند. به سه گروه آزمایشی هر شب قبل از خواب سه تمرین داده شد. از آن‌ها خواسته شد سه کار شیطنت آمیز را که در آن روز انجام داده‌اند بنویسند، در مورد تجربه‌ای بنویسند که در آن باید به شیوه‌ای جدید یا غیرمنتظره رفتار شیطنت آمیز انجام دهند، و در آخر، در مورد رفتار شیطنت آمیزی که در خود مشاهده کرده‌اند، بیشتر تأمل کنند. کی بروئر، یکی از محققان این تیم، توضیح داد: «همه این روش‌ها مبتنی بر مداخلات ثابت روان‌شناسی مثبت بودند».

برای درک تأثیرات این سه تمرین، از شرکت کنندگان خواسته شد تا قبل از شروع مطالعه، پرسشنامه‌هایی را درباره شخصیت خود پر کنند، سپس مجدداً همان پرسش نامه‌ها را در پایان هفته‌های یک، دو، چهار و ۱۲ مطالعه پر کنند. دانشمندان معتقدند که این تمرین‌ها افراد را به خود آگاهی درخصوص فعالیت‌های خود و در نتیجه بازیگوشی متمرکز می‌کند؛ بنابراین این افراد سعی می‌کنند تا بازیگوشی و شیطنت را در زندگی روزمره خود ادغام کنند. همچنین مطالعات نشان داد که «بازیگوش‌تر بودن» می‌تواند منجر به احساسات مثبت شود که به نوبه خود می‌تواند بر رفاه کلی و کیفیت زندگی فرد تأثیر بگذارد.

منبع: science-a2z

ترجمه: مصطفی جرفی-فرارو

برچسب ها: بازیگوشی شیطنت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
آره. مثل ایلان ماسک که داره بازیگوشی میکنه...
انتشار یافته: ۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv