مازیار لرستانی در این ویدیو می گوید که این روزها حالش خوب نیست. چرا که روز گذشته [زمان نامشخص] در خیابان و با خودرویش برخورد ناچیزی با خودرویی دیگر داشته است. بعد از خودرو پیاده شده تا شدت برخورد را مشاهد کند. اما ناگهان با توهین و فحاشی دختر و پسر جوان حاضر در ماشین روبرو می شود.
فرارو- برخی رسانه ها در طول روزهای اخیر ویدیوی قدیمی از مازیار لرستانی (شهره لرستانی) را تحت عنوان کتک کاری مردم با لرستانی منتشر کرده اند. ویدیویی که مربوط به یک برنامه زنده اینستاگرامی است که چندی پیش مازیار لرستانی در صفحه اش منتشر کرد. اما در حقیقت خبری از کتک کاری نیست و مازیار لرستانی، صرفا ماجرای یک درگیری کلامی و توهین به خودش در خیابان را روایت می کند.
به گزارش فرارو، مازیار لرستانی در این ویدیو می گوید که این روزها حالش خوب نیست. چرا که در خیابان و با خودرویش برخورد ناچیزی با خودرویی دیگر داشته است. بعد از خودرو پیاده شده تا شدت برخورد را مشاهد کند. اما ناگهان با توهین و فحاشی دختر و پسر جوان حاضر در ماشین مقابل، روبرو می شود.
او توضیح می دهد که در این لحظه آرام اش را حفظ کرده و از آن ها خواسته که فحاشی را ادامه ندهند، چرا که بدون درگیری کلامی و توهین و با حضور پلیس می توان مسئله را حل کرد.
مازیار لرستانی در نهایت هم از عدم احترام به بزرگتر و افزایش رفتارهای غیر انسانی در جامعه گلایه می کند.
شهره لرستانی سه هفته قبل نام اش را به مازیار لرستانی تغییر داد و گفت که تغییر جنسیت داده است. او یک فایل صوتی هم منتشر کرد و به شکل رسمی اعلام کرد که دیگر شرعا و عرفا زن نیست و به همین دلیل براساس شرع اسلامی حاکم بر جامعه طی چند ماه آینده برای تغییر نام اش اقدام خواهد کرد.
مازیار لرستانی متولد ۳۱ خرداد ۱۳۴۵ در تهران است و از سال ۱۳۶۴، فعالیت حرفه ای خود را در عرصه تئاتر آغاز کرد.
او در سال ۱۳۷۰ با بازی در فیلم نیاز به کارگردانی علیرضا داوودنژاد به سینما راه یافت. مجموعه تلویزیونی هتل به کارگردانی مرضیه برومند و فیلم سینمایی مأموریت آقای شادی و چندین تله فیلم دیگر از جمله آثاری است که او به عنوان نویسنده در آنها حضور داشته است.
مازیار لرستانی همچنین سابقه فعالیت در آثاری همچون هتل پرستاره، هزاران برگ و هزار رنگ، آپارتمان، آوای فاخته، امام علی، لیلی با من است، مختارنامه، فرار بزرگ، اخراجیها، حلقه های ازدواج، شکلاتی، دم سرخ ها، خجالت نکش، به وقت خماری، هزارپا، آپاچی، اژدر و خسوف را در کارنامه هنری خود دارد.