bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۶۹۳۹۸

سقف پوشش بیمه زائران اربعین مشخص شد

سقف پوشش بیمه زائران اربعین مشخص شد

رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه عزیزانی که در سامانه سماح ثبت‌نام می‌کنند بلافاصله مشمول بیمه می‌شوند، اظهار کرد: زائران با ثبت نام در این سامانه، با مبلغ حداقلی هر نفر ۱۸ هزار تومان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و از خدمات قابل توجهی برخوردار می‌شوند.

تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱

رئیس ستاد اربعین سقف پوشش بیمه زائران اربعین حسینی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید مجید میراحمدی، رئیس ستاد اربعین و معاون امنیتی و نظامی وزیر کشور در تشریح آخرین وضعیت حضور زائران ایرانی در مراسم اربعین حسینی گفت: تا دقایقی پیش، ۳۶۰ تا ۳۷۰ هزار نفر در سامانه سماح، ثبت نام قطعی کردند. تاکید ما این است که زائران اربعین حسینی ثبت‌نام در این سامانه را به تاخیر نیاندازند و آن را به ۲۴ ساعت قبل از سفرشان موکول نکنند، زیرا تاخیر در این کار قدرت برنامه ریزی و پیش‌بینی ما را به هم می‌ریزد.

وی افزود: ما باید تشخیص دهیم که میزان ترابری برای هریک از مسیر‌ها چه قدر است؛ همچنین ابعاد دیگری است که باید از قبل آماده شود بنابراین تاکید ما این است که عزیزان هر چه زودتر ثبت نام در سامانه سماح را انجام دهند.

میراحمدی با بیان اینکه عزیزانی که در سامانه سماح ثبت‌نام می‌کنند بلافاصله مشمول بیمه می‌شوند، اظهار کرد: زائران با ثبت نام در این سامانه، با مبلغ حداقلی هر نفر ۱۸ هزار تومان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و از خدمات قابل توجهی برخوردار می‌شوند.

رئیس ستاد اربعین ادامه داد: زائران اربعین حسینی با پرداخت ۱۸ هزار تومان، اگر خدای نکرده دچار بیماری شوند و نیاز به بستری و عمل جراحی باشد، در کشور عراق که هزینه‌های درمانی بسیار زیاد است، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. همچنین اگر نیاز به انتقال به کشور باشد، با امبولانس یا وسایل دیگر این کار به صورت رایگان برای عزیزان انجام می‌شود.

وی در تشریح شرایط بیمه زائران اربعین حسینی در سامانه سماح افزود: اگر خدای ناکرده زائران عزیز با حوادثی مواجه شوند و نقص عضوی اتفاق بیافتد، هزینه‌های قابل توجهی پرداخت خواهد شد؛ به عنوان مثال برای هزینه درمان، اگر بستری شوند تا ۵۰ میلیون تومان تحت پوشش قرار می‌گیرند و اگر خدای ناکرده فوت شوند، تا ۳۰۰ میلیون تومان به خانواده‌ها پرداخت خواهد شد.

میراحمدی اظهار کرد: برگزاری مناسب این حماسه عظیم که باید نزدیک ۵ میلیون زائر را مدیریت کنیم و ابعاد و مولفه‌های مختلفی دارد، جز با همکاری و تشریک مساعی و توجه به تذکرات ستاد مرکزی اربعین، میسر نیست.

رئیس ستاد اربعین درباره صدور گذرنامه برای حضور زائران در این مراسم گفت: ما در سال ۱۳۹۸ یعنی قبل کرونا، ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار زائر داشتیم، در آن مقطع زمانی پلیس گذرنامه یک میلیون و ۳۰۰ هزار گذرنامه صادر کرده بود، اما امسال تاکنون آماری که من از عزیزان گرفتم، ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر برای گذرنامه ثبت نام کرده‌اند.

وی ادامه داد: این پیداست که ما با یک جمعیت قابل توجهی مواجه هستیم و همه توجه دستگاه‌ها این است که کار‌ها را برای این مراسم تسهیل و ارزان سازی کنند و این موضوع دستور و تاکید ریاست محترم جمهور است.

میراحمدی اظهار کرد: در مورد گذرنامه‌هایی که بعضی از دوستان مصاحبه کردند که حتی با زیر ۶ ماه نیز معتبر خواهد بود، برخی عزیزان بلافاصله به مرز مراجعه کردند، خواهش من این است که این موضوع را به زمانی که ما اعلام می‌کنیم، موکول کنند. وقتی که این اتفاق بیافتد و ما با طرف عراقی به توافق نهایی برسیم، خواهیم گفت که از چه زمانی می‌توانند با این گذرنامه‌ها به مرز مراجعه کنند.

رئیس ستاد اربعین در پایان گفت: تاکید ما این است که زائران عزیز برای جلوگیری از ازدحام در مرزها، حتماً به دفاتر پلیس +۱۰ و محل‌هایی در شهر‌های خودشان که پلیس گذرنامه اعلام می‌کند، مراجعه کنند و امر تمدید را انجام دهند.

برچسب ها: اربعین حسینی
bato-adv
bato-adv
bato-adv