bato-adv
bato-adv

(ویدئو) یک دندان ۱.۸ میلیون ساله متعلق به گونه اولیه انسان کشف شد

(ویدئو) یک دندان ۱.۸ میلیون ساله متعلق به گونه اولیه انسان کشف شد

گروهی از دانشمندان که در گرجستان فعالیت می‌کنند یک دندان را از زیر خاک بیرون آورده اند که قدمت آن‌ها به ۱.۸ میلیون سال پیش باز می‌گردند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱

باستان شناسان در منطقه اروزمانی گرجستان یک دندان ۱.۸ میلیون ساله متعلق به گونه اولیه انسان را پیدا کردند که به گفته آن‌ها کشف این دندان نشان می‌دهد این منطقه احتمالاً یکی از اولین مکان‌هایی بوده است که انسان‌های اولیه پس از مهاجرت به خارج از آفریقا ساکن شدند.

به گزارش فرارو، این دندان در نزدیکی روستای اروزمانی، در حدود ۱۰۰ کیلومتری (۶۲ مایلی) جنوب غربی تفلیس، پایتخت گرجستان، در نزدیکی دمانیسی، جایی که جمجمه‌های انسانی با قدمت ۱.۸ میلیون سال در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ یافت شد، پیدا شده است.

یافته‌های دمانیسی قدیمی‌ترین کشفی از این دست در خارج از آفریقا در سراسر جهان بود و درک دانشمندان را از تکامل اولیه انسان و الگو‌های مهاجرت تغییر داد.

به گفته کارشناسان، آخرین اکتشاف در مکانی در ۲۰ کیلومتری، شواهد بیشتری را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد منطقه کوهستانی جنوب قفقاز احتمالاً یکی از اولین مکان‌هایی است که انسان‌های اولیه پس از مهاجرت به خارج از آفریقا در آن ساکن شدند.

مرکز تحقیقات ملی باستان شناسی و ماقبل تاریخ گرجستان با اعلام کشف این دندان در روز پنجشنبه گفت: اروزمانی همراه با دمانیسی نشان دهنده مرکز قدیمی‌ترین پراکنش انسان‌های قدیمی - یا هومو‌های اولیه - در جهان خارج از آفریقا است.

گیورگی بیدزیناشویلی، سرپرست علمی تیم حفاری، گفت که او این دندان را متعلق به پسر عموی ززوا و مزیا می‌داند، نام دو جمجمه فسیل شده تقریباً ۱.۸ میلیون ساله که در دمانیسی یافت شده است.

جک پیرت، دانشجوی باستان شناسی بریتانیایی که برای اولین بار این دندان را در اروزمانی پیدا کرد، گفت: پیامدها، نه فقط برای این مکان، بلکه برای گرجستان و داستان خروج انسان از آفریقا در ۱.۸ میلیون سال پیش بسیار زیاد است.

او به رویترز گفت: این گرجستان را به عنوان مکانی واقعاً مهم برای دیرینه انسان شناسی به طور کلی تقویت می‌کند.

قدیمی‌ترین فسیل‌های انسان در جهان به حدود ۲.۸ میلیون سال پیش برمی‌گردد که در اتیوپی امروزی کشف شده است.

دانشمندان بر این باورند که انسان‌های اولیه، یک گونه شکارچی-گردآورنده به نام هومو ارکتوس، احتمالا حدود دو میلیون سال پیش مهاجرت به خارج از آفریقا را آغاز کردند. ابزار‌های باستانی مربوط به حدود ۲.۱ میلیون سال در چین امروزی کشف شده است، اما مکان‌های گرجستان خانه قدیمی‌ترین بقایای انسان‌های اولیه است که در خارج از آفریقا کشف شده است.

(ویدئو)

 

(ویدئو)

 

(ویدئو)

 

(ویدئو)

 

(ویدئو)

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۹
به احتمال زیاد مسواک میزده که دندانش سالم و قوی بوده
انتشار یافته: ۱
bato-adv
bato-adv
bato-adv