bato-adv
bato-adv

طرز تهیه کرم شکلاتی، یک دسر عالی

طرز تهیه کرم شکلاتی، یک دسر عالی

کرم شکلاتی یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار دسرهای شکلاتی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها بسیار مناسب است.

فراروـ دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گواراست و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می‌کنند. کرم‌ها یا به صورت لایه میانی در کیک‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند.

به گزارش فرارو، کرم شکلاتی یکی از انواع دسر‌های شکلاتی است که طرفداران زیادی دارد و به دلیل داشتن پودر کاکائو طعم دلچسب شکلات را به همراه می‌آورد. این کرم خوشمزه برای پذیرایی در جشن و مهمانی‌ها بسیار زیبا و مناسب است. در ادامه این مطلب طرز تهیه کرم شکلاتی خوشمزه همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی

شیر: ۳ لیوان
شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری سرپر
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
خامه صبحانه: ۱ پیمانه
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
آب سرد: نصف پیمانه

نکات مربوط به مواد اولیه

پودر ژلاتین

نکات مربوط به پودر ژلاتین

ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل ۴ ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا ۶ ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد.

طرز تهیه کرم شکلاتی

کرم شکلاتی
۱ ـ برای شروع کار پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند؛ سپس ظرف را روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا ژلاتین به روش بن ماری حل شود. بعد از اینکه ژلاتین به مایع شفافی تبدیل شد، ظرف را از روی کتری بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
 
۲ ـ زرده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس نیمی از شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کش‌دار شود.
 
۳ ـ شیر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید؛ سپس بقیه شکر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا شیر بجوشد و شکر کاملا در شیر حل شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.
 
۴ ـ بعد از اینکه شیر کمی از حرارت افتاد، آن را به مخلوط زرده و شکر هم زده اضافه کنید و همزمان خیلی سریع با همزن هم بزنید تا زرده‌ها نبندد و مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
 
۵ ـ حالا پودر کاکائو را با الک به مایه کرم اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.
 
۶ ـ در این مرحله پودر ژلاتین آماده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
 
۷ ـ در مرحله آخر خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و کمی شل شده است، به مایه کرم اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک هم بزنید تا کاملا در مواد کرم مخلوط شود. حالا مایه کرم آماده را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و آن را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد. برای خارج کردن کرم از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا کرم از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، کرم به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش داخل ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید.
 
اگر قالب شما فلزی باشد، کرم خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند. حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت کرم آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید کرم از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.
bato-adv
bato-adv
bato-adv