نصیریقیداری گفت: ممکن است مجبور شویم دانشجویی را به مشاوره یا روانپزشک ارجاع دهیم، چرا که قرار نیست امنیت ۲۰ هزار دانشجو را به خاطر تعداد حداقلی از دانشجویان که خاطی هستند به خطر بیندازیم.
رئیس دانشگاه شهیدبهشتی اظهار کرد: همانطور که ماده ۲۷ قانون اساسی به افراد اجازه اعتراض میدهد، دانشجویان در چارچوب قوانین و قواعد حق اعتراض دارند اما حضور در کلاس را نباید تعطیل کنند؛ ما با این دید، به تشکلها اجازه اعتراض میدهیم اما این کار نباید مخل امور دانشگاه شود.
به گزارش ایسنا، سعدالله نصیریقیداری در جلسه گفت و شنود با دانشجویان دانشکده مدیریت و حسابداری گفت: در حدود چهار هفته که از ترم نخست سال ۱۴۰۱ میگذرد، بالغ بر ۴۰ ساعت با همکاران و دانشجویان، چه در خوابگاهها و سالنها و کلاسها گفتگو کردهام و آغاز این صحبتها همیشه این بوده که دانشگاه محیطی پویا و زنده است و مسائل جامعه را میفهمد و درک میکند.
رئیس دانشگاه شهیدبهشتی اظهار کرد: واقعیت این است که به دانشگاهیان نه میتوان دروغ گفت و نه میتوان با آنان بازی سیاسی کرد. به ویژه اینکه جوانان نسل جدید نسبت به زمانی که ما دانشجو بودیم، منابع آگاهی بیشتری دارند؛ بنابراین راهی به غیر از گفت و گو برای تعامل با آنان به ذهن بنده نمیرسد.
نصیری تصریح کرد: تا کنون تمام جلسات گفت و گو با احترام و درک متقابل و نتیجه خوب برگزار شده و به شخصه از کلیه نشستها رضایت داشتهام. دلیل این امر این است که حتی اگر مجبور به معرفی دانشجویی به کمیته انضباطی شویم، اساتید همین دانشگاه که نقشی پدرانه در قبال دانشجویان ایفاء میکنند در کمیته حضور دارند و قصد کمیته انضباطی هم آسیب رساندن به دانشجویان نیست.
وی افزود: ممکن است مجبور شویم دانشجویی را به مشاوره یا روانپزشک ارجاع دهیم، چرا که قرار نیست امنیت ۲۰ هزار دانشجو را به خاطر تعداد حداقلی از دانشجویان که خاطی هستند به خطر بیندازیم.