پودینگ خرما نوعی دسر خوشمزه و بسیار مقوی است که از ترکیب خرما با شیر، آرد، کره، گلاب و... تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.
فراروـ دسرها پای ثابت مهمانیها و یکی از اصلیترین منوهای خوشمزه رستورانها هستند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. پودینگ یا پادینگ نوعی دسر لطیف است که از شیر و شکر تهیه میشود و برای اینکه دارای غلظت باشند، معمولا به آن نشاسته، پودر ژلاتین و یا آرد گندم اضافه میکنند. پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و... تهیه میشوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند.
به گزارش فرارو، پودینگ خرما یکی از انواع پودینگهاست که به دلیل داشتن شکلات خرما بسیار مقوی است و طعم دلچسبی دارد. پودینگ معمولا به صورت نیمه آماده در سوپر مارکتها موجود است؛ ولی شما میتوانید با این دستور پخت آسان در منزل پودینگی خوشمزه، مقوی و سالم را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پودینگ خرما همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه پودینگ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
خرما بدون هسته: ۱۰ عدد
شیر: ۲ لیوان
آرد سفید قنادی: دو و نیم قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: دو و نیم قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن میشنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمیتوان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را میتوانید در بستهبندیهای بهداشتی از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
همانطور که میدانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوبترین نوع آن در شهرهای کاشان و میمند فارس تهیه میشود. امروز در همه فروشگاهها و سوپر مارکتها شیشههای گلاب را در اشکال و با نامهای تجاری گوناگون میبینیم که بسیاری از آنها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی میدهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمیکنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این مسئله توجه داشته باشید.
۱ ـ برای شروع کار خرما را همراه با سه تا چهار قاشق شیر داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و یک دقیقه بزنید تا کاملا میکس و یکدست شود.
۲ ـ داخل یک قابلمه مناسب آرد سفید و نشاسته ذرت را با شیر مخلوط کنید تا حل شود و حالت گلولهای نداشته باشد؛ سپس این مخلوط را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد و خودش را بگیرد.
۳ ـ در این مرحله خرمای میکس شده را همراه با شکر، کره و گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید و بعد از اینکه مایه پودینگ از اطراف شروع به جوش ریز کرد، اجاق گاز را خاموش کنید. پودینگ آماده را را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و خنک شود. پودینگ خرمای خوشمزه شما به همین راحتی آماده سرو است، نوش جان.
نکته
برای تهیه پودینگ خرما میتوانید از هر نوع رطب و یا خرما که دوست دارید، استفاده کنید.