bato-adv
bato-adv

ماجرای مرموز ۲۷ تن طلای گمشده

ماجرای مرموز ۲۷ تن طلای گمشده

گزارش شورای جهانی طلا از ناپدید شدن بیش از ۲۷ تن ذخایر طلا در لیبی از زمان انقلاب لیبی در سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۴ خبر داد که نشان می‌دهد این میزان از ۸۲/ ۱۴۳ تن در سال ۲۰۱۱ به ۶۴/ ۱۱۶ تن در سال ۲۰۱۴ کاهش یافته است.

تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

عضو شورای اداری بانک مرکزی لیبی به ادعای شورای جهانی طلا درباره کاهش ذخایر طلای این کشور مربوط به سال ۲۰۱۱ پاسخ داد. درحالی که بانک مرکزی لیبی وجود هرگونه کاهش ذخایر طلای لیبی را تکذیب می‌کند، شورای جهانی طلا می‌گوید که ۲۷ تن از این ذخایر کاهش یافته است.

به گزارش ایبِنا، «مراجع غیث» گزارش‌ها درباره غیب شدن ۲۷ تن از ذخایر طلای لیبی را نادرست خواند و گفت که ابعاد این قضیه به‌طور دقیق روشن نشده است.

غیث با اشاره به اینکه ذخایر طلای بانک مرکزی لیبی در سال ۲۰۱۱ میزان ۱۴۳ تن بوده است، تصریح کرد: در دوران انقلاب لیبی، رژیم سابق القذافی برای تامین نقدینگی ۲۷ تن طلا فروخت که نشان می‌دهد با توجه به محاصره‌ای که آن زمان لیبی با آن مواجه شده بود، این نرخ، عادی است. غیث با بیان اینکه با فروش ۲۷ تن طلا، ذخیره طلای لیبی به ۱۱۶ تن رسید، تصریح کرد: گزارش کم شدن ذخایر طلای لیبی حاوی چیز جدیدی نیست، بلکه صرفا تکرار اطلاعات قبلی است.

این مقام لیبیایی به اظهارات قاسم عزوز، رئیس کل وقت بانک مرکزی لیبی در سال ۲۰۱۱ در خصوص این موضوع اشاره کرد که گفت شاید در این خصوص اختلاف‌نظر‌هایی وجود داشته باشد، اما به ناحق متهم نیستیم. عضو شورای اداری بانک مرکزی لیبی گفت که القذافی برای پرداخت حقوق‌ها مجبور به فروش طلا بوده است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که گزارش شورای جهانی طلا از ناپدید شدن بیش از ۲۷ تن ذخایر طلا در لیبی از زمان انقلاب لیبی در سال ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۱۴ خبر داد که نشان می‌دهد این میزان از ۸۲/ ۱۴۳ تن در سال ۲۰۱۱ به ۶۴/ ۱۱۶ تن در سال ۲۰۱۴ کاهش یافته است.

برچسب ها: لیبی طلا
bato-adv
bato-adv
bato-adv