bato-adv
bato-adv
تغییر آدرس توریست‏‏‌فرست‏‏‌ترین کشور جهان؛ آمریکا جای چین را می‌گیرد

قدرت‏‏‌نمایی دلار در گردشگری ۲۰۲۳

قدرت‏‏‌نمایی دلار در گردشگری ۲۰۲۳

مناطق گرمسیری دریای کارائیب مانند کانکون، پونتا کانا، مونتگو بی‌و سن خوزه دل کابو موفق شده اند موفقیتی را که در سال ۲۰۲۱ به دست آورده اند، حفظ کنند و همچنان به افزایش ورودی‌های بین‌المللی خود نسبت به سال ۲۰۱۹ حتی با وجود رقابت سخت با مقاصد اروپایی ادامه دهند. فقط مکزیک و کارائیب نیستند که به لطف این بازار منبع برتر شکوفا شده اند، بلکه اشتیاق واضحی برای سفر از ایالات متحده در سراسر جهان وجود دارد و پرواز‌های طولانی‌مدت به شکل سابق خود بازگشته اند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

داده‌های «فورواردکیز» نشان می‌دهد آمریکا جایگزین چین به عنوان بازار منبع گردشگرفرست در جهان شده است و علاوه بر بازار منبع برتر، به عنوان محرک بهبود جهانی سفر به شمار می‌رود. شرکت بین‌المللی تجزیه و تحلیل سفر‌های هوایی فورواردکیز (ForwardKeys) در گزارشی جدید به عملکرد آمریکا به عنوان گردشگرفرست‌ترین کشور جهان پرداخته است که بر اساس این گزارش، قبل از همه‌گیری کرونا، چین به دلیل بزرگی، قدرت خرید بالا و تمایل به کالا‌های لوکس، با ارزش‌ترین بازار مبدا برای مقاصد در نظر گرفته می‌شد. اکنون، در بحبوحه غیبت چین، مقاصد باید تلاش کنند تا مسافران آمریکایی را که باعث تقویت مجدد بخش بیمار گردشگری شده‌اند، جذب کنند. جذب مسافران آمریکایی ابتدا در سال ۲۰۲۰ با کارائیب و مکزیک آغاز شد و در حاضر حاضر سراسر جهان از اروپا تا آسیا درصدد جذب گردشگران آمریکایی برآمده اند.

به گزارش دنیای اقتصاد، گردشگران از ایالات متحده پس از برداشته شدن محدودیت‌های سفر مشتاق سفر بودند. مسافران ایالات‌متحده برای احیای گردشگری منطقه‌ای در سال ۲۰۲۱ کارائیب را به عنوان مقصد اول برگزیدند. از این رو منطقه کارائیب در سال ۲۰۲۱، از بازار آمریکا به موفقیت چشمگیری دست یافت، اما با باز شدن جهان در سال ۲۰۲۲ برای سفر‌های بین‌المللی، مقاصد کارائیب باید نسبت به استراتژی جذب گردشگر از آمریکا که اکنون با شرایط شرایط سخت تری به دلیل رقبای فرامنطقه‌ای مواجه شده است، تجدیدنظر کند. خروجی‌های بین‌المللی از ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ تنها ۱۹‌درصد کمتر از ارقام سال ۲۰۱۹ است و مقصد‌های آفتابی و ساحلی در دریای کارائیب و اروپا باعث بهبود این وضعیت شده است.

مناطق گرمسیری دریای کارائیب مانند کانکون، پونتا کانا، مونتگو بی‌و سن خوزه دل کابو موفق شده اند موفقیتی را که در سال ۲۰۲۱ به دست آورده اند، حفظ کنند و همچنان به افزایش ورودی‌های بین‌المللی خود نسبت به سال ۲۰۱۹ حتی با وجود رقابت سخت با مقاصد اروپایی ادامه دهند. فقط مکزیک و کارائیب نیستند که به لطف این بازار منبع برتر شکوفا شده اند، بلکه اشتیاق واضحی برای سفر از ایالات متحده در سراسر جهان وجود دارد و پرواز‌های طولانی‌مدت به شکل سابق خود بازگشته اند.

اروپا: طعم تاریخ، طبیعت و فرهنگ

اروپا به سرعت به بهبودی کامل نزدیک شد و توانست به ۱۷درصد کمتر از سطح ۲۰۱۹ برسد. این بهبودی عمدتا به لطف لغو ممنوعیت ورود مسافران اروپایی از سوی ایالات متحده در نوامبر ۲۰۲۱ صورت گرفته است که جریان سفر دوجانبه را عادی کرد. علاوه بر این، بالا رفتن ارزش نرخ دلار آمریکا نسبت به یورو، باعث افزایش تقاضا برای سفر به اروپا شده است. در واقع این یک عنصر مهم در فرآیند تصمیم‌گیری بود، زیرا مسافران هزینه بلیت هواپیما، اقامت و فعالیت‌ها و همچنین نگرانی‌های مربوط به تورم و رکود اقتصادی را در نظر می‌گیرند.

سال ۲۰۲۲، شاهد بازگشت سفر‌های طولانی مدت به اروپا در طول تابستان بود. تقاضای متوقف شده نشان دهنده ترجیح مسافران برای مقاصد آفتابی و ساحلی در دریای مدیترانه برای ترکیه، یونان و اسپانیا است: با این حال، داده‌های ForwardKeys نشان می‌دهد که علاقه فزاینده‌ای به انواع دیگری از سبک سفر‌ها سوای از طبیعت‌گردی وجود دارد؛ مقاصدی مانند سوئیس، ایرلند و ایسلند که هجوم ورودی‌ها از ایالات‌متحده را نیز تجربه می‌کنند. فرهنگ، تاریخ و مناظر سراسر اروپا برای مسافران آمریکایی جذابیت زیادی دارد.

آسیا و اقیانوسیه: طلوعی دوباره

بر اساس پیش‌بینی‌های Forwardkeys، چشم انداز برای منطقه آسیا و اقیانوسیه به چند دلیل امیدوارکننده است. اول از همه، علاقه به سفر پس از سه سال محدودیت در سفر‌ها زیاد است، در حالی که افزایش دلار آمریکا و عدم‌حضور مسافران چینی به معنای کاهش هزینه‌های زندگی و کم شدن جمعیت در مقاصد است، اما شرایط برای ورود کارمندان دورکار و کسانی که به دنبال وقت گذرانی در مقاصد گرمسیری همچون تایلند یا بالی در طول ماه‌های سرد هستند، فراهم می‌شود.

بسیاری از مقاصد در منطقه، منتظر دیدن افزایش تعداد ورود گردشگران برای سه‌ماهه چهارم - فصل پربار در آسیای جنوب شرقی - و تاثیر رونق مجدد سفر‌های محلی قبل از اتخاذ رویکردی ملایم‌تر برای گردشگری هستند. این پتانسیل در آسیا و اقیانوسیه وجود دارد که سفر در منطقه را حتی بیشتر از انتظار فعال کند. با این حال، آسیا و اقیانوسیه هنوز چالش‌های خود را دارد. افزایش هزینه سوخت و تورم جهانی به معنای افزایش نرخ بلیت هواپیما و دسترسی ضعیف‌تر به پروازهاست. در غیاب مراکز و خطوط هوایی کلیدی فرودگاه چین، اتصال پرواز‌ها در منطقه باید دوباره برقرار شود. به عنوان مثال، شمال شرق آسیا در زمان تعطیلات و در اوج سفرها، بلیت هواپیما را افزایش می‌دهد و در بین مسافرانی که مشتاق به کاوش در این قاره هستند، اضطراب ایجاد می‌کند.

خطوط هوایی باید اتصال از مقاصد طولانی مدت را از سر بگیرند، زیرا مسافران در حال حاضر برای اتصال به آسیا به فرودگاه‌های مرکزی اروپا و خاورمیانه متکی هستند. فرودگاه‌هایی مانند استانبول و دوحه به قطب‌های ارتباطی محبوب مسافران آمریکایی تبدیل شده اند. با وجود این، با تقاضای زیاد برای سفر، فرودگاه ها، خطوط هوایی و اکوسیستم سفر جهت رونق مجدد باید برای جلوگیری از مشکلاتی که چند مقصد اروپایی در تابستان گذشته متحمل شده اند، آماده شوند. خوشبختانه، این منطقه زمان دارد تا از تجربه مناطقی که قبل از آن‌ها باز شده است، استفاده کند و با مشاهده روند یکساله یاد بگیرد که چه کار‌هایی را نباید انجام داد. همچنین کارکنان فرودگاه‌ها باید به درستی آماده پذیرش مسافران باشند، خطوط هوایی به ظرفیت صندلی کافی نیاز دارند و ذی‌نفعان صنعت سفر برای اتخاذ تصمیمات عاقلانه در بعد تجاری به داده‌ها نیاز دارند.

به طور خلاصه، ایالات متحده به عنوان یک بازار منبع خروجی در حال حاضر نیروی بازیابی سفر در جهان است که تعداد زیادی از مسافران علاقه‌مند به کاوش برای تجربیات جدید حاضر به پرداخت هزینه در این شرایط سخت اقتصادی هستند. مقاصدی که در گذشته به گردشگران آمریکایی وابسته بودند، اکنون با رقابت جهانی بیشتری روبه‌رو هستند و نمی‌توانند به یک رویکرد عمومی تکیه کنند. در مقابل مقاصدی که بیشتر به بازار‌هایی مانند چین و روسیه وابسته بودند، باید تمرکز خود را به برقراری ارتباط آزادتر با مخاطبان علاقه‌مند سفر آمریکایی تغییر دهند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv