bato-adv
bato-adv

طرز تهیه حلوای ارده و پسته؛ یک میان وعده مقوی

طرز تهیه حلوای ارده و پسته؛ یک میان وعده مقوی

حلوای ارده و پسته یکی از انواع گوناگون حلواست که از ترکیب آرد گندم با ارده و پسته تهیه می‌شود و بسیار مقوی و خوشمزه است.

فراروـ حلوا یکی از خوراکی‌هایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا نیز به روش‌های گوناگون پخته می‌شود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبت‌های مذهبی مثل عزاداری‌های ماه محرم و شب‌های قدر و سفره افطار تهیه می‌کنند. حلوا علاوه‌بر این‌که به صورت یک دسر شیرین سرو می‌شود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب می‌شود. حلوای ارده و پسته یکی از انواع گوناگون حلواست که به دلیل داشتن ارده و پسته بسیار مغذی و مقوی و سرشار از ویتامین و مواد معدنی برای بدن است.

این حلوا که روش تهیه بسیار آسانی دارد، برای کودکان یک صبحانه و یا میان وعده مفید و پر از انرژی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه حلوای ارده و پسته همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این حلوا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه حلوای ارده و پسته

آرد: ۳ لیوان
پودر قند: ۲ لیوان
ارده: ۱ لیوان
کره: ۴ قاشق غذاخوری
پسته خرد شده: ۱ لیوان
پودر کاکائو: یک قاشق چای‌خوری

نکات مربوط به مواد اولیه

آرد

۱ـ نکات مربوط به آرد

برای تهیه حلوا بهتر است از آرد سبوس‌دار استفاده کنید. بهترین آرد برای تهیه حلوا آرد نان سنگک است؛ زیرا میزان سبوس داخل آن از بقیه نوع آرد‌ها بیشتر باشد؛ بنابراین حلوای شما خوشرنگ‌تر و خوشمزه‌تر خواهد بود.

۲ ـ نکات مربوط به ارده

ارده

ارده محصولی خوشمزه و مقوی است که از آسیاب دانه‌های کنجد پوست گرفته و تفت داده شده به دست می‌آید. مرکز تهیه این محصول شهر‌های اردکان، خمین، ملایر، دزفول و بهبهان است. ارده دارای کربوهیدرات، پروتئین، چربی، کلسیم، آهن، منیزیم و ویتامین‌های گروه A و B است. مرغوب‌ترین ارده، ارده‌ای است که از کنجد ایرانی برشته تهیه شود. ارده مرغوب و تازه عطر و بوی دلنشینی دارد و رنگ آن باید بین کرم روشن یا قهوه‌ای روشن باشد؛ همچنین ارده مرغوب باید غلیظ باشد.

۳ ـ نکات مربوط به هل

هل

برای تهیه حلوا و شیرینی حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیش‌تری دارد و برای تهیه حلوا و شیرینی مناسب‌تر است.

طرز تهیه حلوای ارده و پسته

کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا آب شود؛ سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید و با کره مخلوط کنید. حدودا ۵ تا ۶ دقیقه با حرارت کم آرد را تفت بدهید؛ سپس ارده و پودر قند را به ماهی تابه اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر پسته خرد شده و پودر کاکائو و پودر هل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم یکدست شوند. حلوای آماده را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید و به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود؛ سپس حلوا را به اشکال دلخواه برش بزنید، نوش جان.

bato-adv
bato-adv
bato-adv