اداره کل استاندارد استان تهران علاوه بر بازرسی و نمونهبرداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزیع ۳۰۰۰ فرآورده از بازار کرده که در پایان طرح، حدود ۳۲ درصد کم فروشی در محصولات مشخص شده است.
از ابتدای امسال طرح کنترل و پایش وزنی فرآوردههای تولیدی کشور و ابتدا از ۱۴ استان در محصولات غذایی و محصولات مرتبط با موضوع یارانه اجرایی و با نمونهگیری از ۳۶۵ نمونه برند کالایی، ۴۱.۶ درصد کم فروشی برای کالاها احصا شد.
به گزارش فردای اقتصاد، بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی اداره کل استاندارد استان تهران در راستای اجرای طرح کنترل کمفروشی بستهبندی فرآوردههای غذایی و شوینده در استان تهران، از ابتدای سال تاکنون، ۲۲ هزار فرآورده از صنایع یاد شده، از واحدهای تولیدی استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۹ درصد کمفروشی در بستهبندی فرآوردههای صنایع غذایی و شوینده احصاء شد.
اداره کل استاندارد استان تهران علاوه بر بازرسی و نمونهبرداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزیع ۳۰۰۰ فرآورده از بازار کرده که در پایان طرح، حدود ۳۲ درصد کم فروشی در محصولات مشخص شده است.
گفتنی است از ابتدای امسال طرح کنترل و پایش وزنی فرآوردههای تولیدی کشور و ابتدا از ۱۴ استان در محصولات غذایی و محصولات مرتبط با موضوع یارانه اجرایی و با نمونهگیری از ۳۶۵ نمونه برند کالایی، ۴۱.۶ درصد کم فروشی برای کالاها احصا شد. پایشهای انجام شده در مرحله اول در قالب خرید از بازار بوده است. در مرحله دوم، طرح در محل کارخانههای تولیدی اجرایی شد، گستردگی کالاها بیشتر شد و در نمونهبرداری از ۶۹۹ نمونه برند، کمفروشی ۳۹.۶ درصدی احصا شد. در مرحله سوم طرح پایش وزنی نیز مقرر شد بهصورت ماهانه از استانها به سازمان ملی استاندارد گزارش ارسال شود که اکنون در حال اجراست.
اما اخیرا رئیس سازمان ملی استاندارد از کاهش کمفروشی خبر داده و گفته بود که در گروه کالاها و گروه صنعتهای مختلف بر مبنای مراکز تولیدی، مراکز توزیعی و زنجیره و همچنین بر مبنای نام نشان (برند) در اوایل امسال حدود ۴۱.۳۷ درصد کم فروشی وجود دارد، اما آخرین عددی که در میانه دی ماه در داده کاوی روی ۱۸۷ نام نشان (برند) کالا در گروه صنعتی مشخص انجام شد، نشان میدهد این عدد به ۳۶.۷ درصد کاهش پیدا کرده است