ما دستور پخت سوپی خوشمزه و ساده را به تفصیل برای تازه عروسهایی که در انتخاب غذا مشکل دارند، آوردهایم.
یکی از بزرگترین دغدغههای تازه عروسها آشپزی است. «چی بپزم؟»، «از پسش بر میام؟»
به گزارش وقت صبح، ما دستور پخت سوپی خوشمزه و ساده را به تفصیل برای تازه عروسهایی که در انتخاب غذا مشکل دارند، آوردهایم.
توجه داشته باشید مواد لازم ذکر شده برای ۶ نفر کافیست.
• ۵۰۰ گرم گردن گوسفندی
• ۶ لیوان آب
• ۲ قاشق غذاخوری آرد
• ۱/۲ پیمانه ماست
• ۱ عدد زرده تخم مرغ
• نصف آب لیمو ترش تازه
• ۱ قاشق چایخوری نمک
• ۱ قاشق غذاخوری کره
• ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
• ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک
گوشت گردن را که در آب فراوان شسته و چربیهای اضافی آن را گرفته اید، در قابلمه عمیقی قرار دهید.
به اندازهای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد. کفهایی که در حین جوشیدن به سطح قابلمه میآید را بردارید.
برای تهیه چاشنی سوپ، آرد، ماست، زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را در ظرفی جداگانه با همزن برقی زده و نمک را اضافه کنید.
استخوانهای گوشت گردن گوسفندی پخته شده را جدا کرده و گوشت را به صورت نوارهای نازک برش دهید. در صورت تمایل آب گوشت را در یک قابلمه جداگانه صاف کنید.
مخلوط سس ماست را که آماده کردید به آرامی به قابلمه اضافه کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود.
کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید و پودر پاپریکا را روی آن اضافه کنید. کره داغ را به سوپ اضافه کنید و سپس آن را در کاسههای سرو بریزید.
قبل از سرو روی آن مقداری نعنا خشک بپاشید. نوش جان!