شما میتوانید نان را به شکلهای مختلف بپچید و یک نان مقوی و سالم آماده کنید. شما میتوانید این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه و یا تغذیه بچهها برای مدرسهها تهیه کنید.
نان پنیر و سبزی یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه یک نان مجلسی میباشد که میتوانید برای نذریها خود یا سفرههای زیارت و مهمانی و یا به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید، زیرا در بین این نان خوشمزه پنیر خامهای و سبزی خوردن خرد شده قرار داده شده است.
شما میتوانید نان را به شکلهای مختلف بپچید و یک نان مقوی و سالم آماده کنید. شما میتوانید این نان را به عنوان صبحانه یا عصرانه و یا تغذیه بچهها برای مدرسهها تهیه کنید.
آرد ۵۰۰ گرم
شیر ولرم ۱ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
شکر ۲ ق سوپ خوری
خمیرمایه ۱ ق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد سفیده برای خمیر و زرده برای رومال
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ ق چای خوری
کره ۲ ق چای خوری
پنیر خامهای یا کم نمک به مقدار لازم
سبزی شامل گشنیز و جعفری و ریحان ۳ ق سوپ خوری
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه نان پنیر و سبزی خوشمزه و سالم با خمیر عالی و نرم
ابتدا باید خمیر مایه را عمل بیاورید برای این کار مایه خمیر را به همراه ١ ق چ از شکر داخل شیر ولرم ریخته و همزده و کنار گذاشته تا ۵ دقیقه بمونه و عمل بیاد. دقت کنید شیر باید ولرم باشد تا خمیر بتواند عمل بیاد.
تخم مرغ، وانیل، ماست، شکر باقى مانده و روغن مایع را مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را اضافه و همزده و نمک و آرد را ترکیب کرده و به موادمان افزوده و ۱۰دقیقه ورز دهید تا جایى که خمیر لطیفى به دست آید و کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل ظرف قرار داده و درِ ظرف را با سلفون بپوشانید و در محیط گرم آشپزخانه به مدت ١ تا ٢ ساعت استراحت دهید، تا خمیر حجمش دو تا ٣ برابر شود و عمل آید.
خمیر عمل آمده را ۱۰ ثانیه ورز داده و هوا گیری کرده و خمیر را به شکل مستطیل پهن کرده و کرهی به دمای محیط رسیده را روی تمام سطح خمیر آغشته کرده و خمیر را دو لا تا کرده و دوباره کره روی خمیر مالیده و خمیر را دوباره تا کنید و سپس از خمیر چانه هاى ۳۰ گرمى برداشته و گرد کرده و با وردنه پهن کرده و ١ ق چ از ترکیب پنیر و سبزی روی یک طرف خمیر گذاشته و طرف دیگر خمیر را با کاتر برش زده و خمیر را از سمتی که پنیر هست، رول کرده (مطابق تصویر) و در سینى چرب شده قرار داده و روى خمیرها را با یک دستمال تمیز سبک بپوشانید تا به مدت ٢٠ دقیقه استراحت دوم دهید.
وقتی خمیر مجدد پف کرد روی خمیر را با زرده رومال کنید و به دلخواه کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا نان پخته شود و بعد گریل را روشن کنید تا سطح نان نیز طلایی شود. نوش جان
میتوانید برای ترکیب داخل خمیر از هر نوع مربا یا شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید.
میتوانید خمیر را به شکل گرد ساده شکل دهید.
برای این که خمیر نرمی داشته باشید بهتر است یک کاسه آب داخل فر قرار دهید.
منبع: پارسی دی