همبرگر عدس یک غذای فست فودی آسان و خوشمزه است که میتواند وعدهای بسیار مقوی و عالی برای گیاهخواران باشد.
همبرگر عدس یک غذای فست فودی بسیار لذیذ است که به یک بار امتحان کردنش میارزد.
به گزارش وقت صبح، همبرگر عدس یک غذای فست فودی آسان و خوشمزه است که میتواند وعدهای بسیار مقوی و عالی برای گیاهخواران باشد.
مواد لازم:
عدس پخته شده ۲ پیمانه
قارچ بزرگ ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
سبزیجات تازه خرد شده (جعفری و گشنیز و اسفناج) ۱ پیمانه
سبزیجات خشک معطر مانند ریحان و پونه به دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه:
عدس را با آب کم و مقداری نمک میپزیم تا آب آن کاملا کشیده شود.
سیر، پیاز و قارچ را خرد میکنیم و آب آنها را کاملاً با دستمال میگیریم تا یکدست خشک شوند.
عدس و سیر و پیاز و قارچ و سبزیجات خرد شده را درون غذا ساز میریزیم و با هم خرد میکنیم تا کاملا یکدست و له شوند.
آرد برنج و آرد نخودچی و ادویهها و نمک و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و دوباره خوب هم میزنیم. پس از آن، مخلوط به دست آمده را برای حداقل سه ساعت در یخچال نگه میداریم. تا استراحت کند و مزه دار شود.
روغن را به خوبی داغ میکنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، همبرگرها را به آرامی درون روغن قرار میدهیم و دو طرفشان را حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ میکنیم.
سپس با نان مخصوص و مخلفاتی که دوست دارید نوش جان کنید.