بدن ما معنای هضم در ساعات پایانی روز را درک نمیکند و ما هم فعالیت و تحرک کمتری در شب داریم، از اینرو کالری مصرفی ما در شب به صورت انرژی مصرف نمیشود.
شام یکی از وعدههای غذایی مهم است که اگر در زمان مناسب خود میل نشود به سلامت بدن آسیب میرساند، در این مطلب به بهترین زمان برای شام خوردن اشاره میکنیم.
مطالعه جدید نشان میدهد شام دیروقت و سنگین اصلا به نفع سلامت قلب زنان نیست. محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک دریافتند کسانی که بیشترین کالری دریافتیشان را در زمان شب مصرف میکنند با ریسک بالاتر بیماری قلبی روبرو هستند.
«اولینا گریور»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «شیوه عملکرد متابولیسم، ریتم شبانه روزی بدن، و چرخه عملکرد کورتیزول/ انسولین، در ساعات شب از وعدههای عذایی سنگین پشتیبانی نمیکند.»
بدن ما معنای هضم در ساعات پایانی روز را درک نمیکند و ما هم فعالیت و تحرک کمتری در شب داریم، از اینرو کالری مصرفی ما در شب به صورت انرژی مصرف نمیشود.
این مطالعه شامل ۱۱۲ زن با میانگین سنی ۳۳ سال بود که سلامت قلب شان در ابتدای مطالعه و یک سال بعد از شروع مطالعه ارزیابی شد. زنان هر آنچه که در هفته اول شروع مطالعه و یک هفته در ۱۲ ماه بعد خورده بودند را گزارش کردند.
به گفته محققان، اکثر زنان بعد از ساعت ۶ عصر غذا خورده بودند، اما آنهایی که سهم بیشتر کالری مصرفی روزانه شان در زمان شب بود دارای سلامت قلبی ضعیفی بودند.
در حقیقت به ازای هر یک درصد افزایش کالری مصرفی بعد از ساعت ۶ عصر، سلامت قلب هم نزول مییابد.
محققان مشاهده کردند زنانی که بیشتر کالری مصرفی روزانه شان را شب هنگام دریافت میکردند دارای فشارخون بالاتر، شاخص توده بدنی بیشتر و کنترل ضعیفتر قندخون بودند.
محققان تاکید میکنند شیوههای سبک زندگی میتواند بر پیشگیری از بیماری قلبی تاثیر داشته باشد و تغییر زمان غذاخوردن میتواند راهکاری ساده و قابل اصلاح در کاهش ریسک بیماری قلبی باشد.
منبع: بهداشت نیوز