فشار خون بالا شایعترین عامل خطر قابل پیشگیری برای بیماری قلبی است. منیزیم برای تنظیم فشار خون ضروری است. این ماده به کاهش فشار خون از طریق مکانیسمهای مختلفی کمک میکند.
فرارو- داروها، از جمله مهارکنندههای آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، معمولاً برای کاهش سطح فشار خون استفاده میشوند. با این حال، تغییرات سبک زندگی، از جمله اصلاح رژیم غذایی، میتواند به کاهش فشار خون به محدوده مطلوب و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک کند.
به گزارش فرارو به نقل از healthline، تحقیقات نشان داده است که گنجاندن برخی غذاها در رژیم غذایی، به ویژه آنهایی که دارای مواد مغذی خاصی مانند پتاسیم و منیزیم هستند، سطح فشار خون را کاهش میدهد.
میوههایی از جمله گریپ فروت، پرتقال و لیمو اثرات قدرتمندی در کاهش فشار خون دارند. آنها مملو از ویتامینها و مواد معدنی هستند که با کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا، به حفظ سلامت قلب شما کمک میکند.
ماهیهای چرب مثل سالمون منبع عالی از امگا ۳ هستند که فواید قابل توجهی برای سلامت قلب دارند. این چربیها ممکن است با کاهش التهاب و سطح ترکیبات منقبض کننده عروق خونی به نام اکسی لیپین به کاهش سطح فشار خون کمک کنند.
چغندر مملو از مواد مغذی تنظیم کننده فشار خون از جمله پتاسیم و منیزیم است.
منیزیم همچنین برای تنظیم فشار خون ضروری است. این ماده به کاهش فشار خون از طریق مکانیسمهای مختلفی کمک میکند، از جمله با عمل به عنوان یک مسدودکننده کانال کلسیم طبیعی، حرکت کلسیم را به سلولهای قلب و شریانی مسدود میکند و به رگهای خونی اجازه میدهد تا آرام شوند.
تخمههای کدو منبع بسیار خوبی از مواد مغذی مهم برای کنترل فشار خون هستند، از جمله منیزیم، پتاسیم و آرژنین، یک اسید آمینه مورد نیاز برای تولید اکسید نیتریک، که برای آرامش عروق خونی و کاهش فشار خون ضروری است.
این حبوبات سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم و پتاسیم هستند که به تنظیم فشار خون کمک میکنند.
توتها منبع غنی آنتی اکسیدانها از جمله آنتوسیانینها هستند.
نشان داده شده است که آنتوسیانینها باعث افزایش سطح اکسید نیتریک در خون و کاهش تولید مولکولهای محدود کننده عروق خونی میشوند که ممکن است به کاهش سطح فشار خون کمک کند.
زغال اخته، تمشک و توت فرنگی تنها برخی از انواع توتهایی هستند که با اثرات کاهش فشار خون مرتبط هستند.
پسته بسیار مغذی است و مصرف آن با سطح فشار خون سالم مرتبط است. سرشار پتاسیم است، در نتیجه برای قلب اثرات مثبتی دارد.
هویج سرشار از ترکیبات فنلی مانند اسیدهای کلروژنیک، پی کوماریک و کافئیک است که به شل شدن عروق خونی و کاهش التهاب کمک میکند.
اگرچه هویج را میتوان به صورت پخته یا خام میل کرد، اما خوردن آن به صورت خام ممکن است برای کاهش فشار خون مفیدتر باشد.
کرفس یک سبزی محبوب است که اثرات مثبتی بر فشار خون دارد. حاوی ترکیباتی به نام فتالید است که به شل شدن عروق خونی و کاهش سطح فشار خون کمک میکند.
گوجه فرنگی سرشار از مواد مغذی از جمله پتاسیم و رنگدانه کاروتنوئیدی لیکوپن است. لیکوپن اثرات مفیدی بر سلامت قلب دارد.
بروکلی مملو از آنتی اکسیدانهای فلاونوئیدی است که ممکن است با افزایش عملکرد رگهای خونی و افزایش سطح اکسید نیتریک در بدن به کاهش فشار خون کمک کند.
اسفناج نیز مانند چغندر سرشار از نیترات است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدانها، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که آن را به گزینهای عالی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا تبدیل میکند.
سوپ اسفناج همچنین سفتی شریان را کاهش میدهد، که ممکن است به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.