دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده برای مرغداران کمتر از ۵۰ هزار تومان نیست این در حالیست که قیمت هر کیلو مرغ زنده را دستوری و روی ۴۴ هزار تومان نگه داشتهاند که این موضوع باعث شده برخی از تولیدکنندگان از چرخه تولید خارج شوند و برخی نیز با ظرفیت کامل جوجهریزی نکنند.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی کشور دلایل افزایش قیمت مرغ در چند وقت اخیر را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، پرویز فروغی با بیان اینکه به دلیل مشکلات به وجود آمده تولید مرغ کم شده است، گفت: چند ماه گذشته نهاده دامی به موقع به تولیدکننده نرسید و از طرفی هزینههای تولید نیز بالا رفته است. همچنین میزان جوجهریزی نیز کاهش پیدا کرده و قیمت جوجه یکروزه نیز به ۲۰ تا ۲۱ هزار تومان است.
دبیر کانون سراسری مرغداران گوشتی کشور اضافه کرد: قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده برای مرغداران کمتر از ۵۰ هزار تومان نیست این در حالیست که قیمت هر کیلو مرغ زنده را دستوری و روی ۴۴ هزار تومان نگه داشتهاند که این موضوع باعث شده برخی از تولیدکنندگان از چرخه تولید خارج شوند و برخی نیز با ظرفیت کامل جوجهریزی نکنند.
وی تصریح کرد: با بالا رفتن قیمت گوشت قرمز تنها کالای پروتئینی مقرون به صرفه مرغ است و همین امر باعث شده که تقاضای مصرف مرغ نیز افزایش یابد.
فروغی با بیان اینکه مشکلات به وجود آمده باعث شده که مصرفکنندگان، تولیدکنندگان را مقصر بدانند و تصور کنند که آنها قیمتها را بالا بردهاند، اظهار کرد: باید نهاده به موقع به تولیدکنندگان برسد، قیمت مرغ دستوری نباشد و بر اساس مولفههای تولید، رغبت از سوی تولیدکنندگان وجود داشته باشد.