این مومیایی ابتدا در سال ۱۹۱۶ در ادفو کشف شد و تا همین اواخر در زیرزمین موزه مصر در قاهره نگهداری میشد. این جسد با استاندارد بالایی مومیایی شده بود که نشان میدهد پسر از موقعیت اجتماعی بالایی برخوردار بوده و هیچ نشانهای از بیماری یا سوء تغذیه در او وجود نداشت.
سی تی اسکن مومیایی یک پسر ۱۵ ساله با نام مستعار «پسر طلایی»، ۴۹ طلسم پنهان را در بدن او نشان داده است.
به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از past، بسیاری از آمولتها یا طلسمهای مشاهده شده در این مومیایی، از طلا ساخته شده است، از جمله آمولت زبان طلایی در داخل دهان، اسکاراب طلایی قلب در داخل حفره سینه، و تعویذی در کنار آلت تناسلی او.
این مومیایی ابتدا در سال ۱۹۱۶ در ادفو کشف شد و تا همین اواخر در زیرزمین موزه مصر در قاهره نگهداری میشد. این جسد با استاندارد بالایی مومیایی شده بود که نشان میدهد پسر از موقعیت اجتماعی بالایی برخوردار بوده و هیچ نشانهای از بیماری یا سوء تغذیه در او وجود نداشت. او را در کتانی مرغوب پیچیده بودند و ماسک مومیایی طلاکاری شده و صندل داشت.
«مومیایی طلایی» دیگری هم در سقاره، در یکی از مقبرههای سلسله پنجم و ششم که توسط یک تیم مصری حفاری شده بود، کشف شد. تیم حفاری تابوت سنگ آهکی بزرگ حاوی مومیایی طلاپیچ شده مردی به نام هکاشپس را کشف کردند. اگرچه قدیمیترین مومیایی کامل کشفشده تاکنون نیست، اما تصور میشود که هکاشپس قدیمیترین مومیایی پوشیده از طلا است که تاکنون کشف شده است. این تیم همچنین مقبره مری، «حافظ اسرار و دستیار رهبر بزرگ قصر» را کشف کرد.
همه این مومیاییها به وضوح ثروتمند و دارای موقعیت اجتماعی بالایی بودند و اثاثیه مقبره آنها شامل تعدادی مجسمه زیبا بود.