bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۲۴۲۸۹
مازلم فودیز: وبلاگ راهنمای غذاهای حلال در نیویورک

سه تیستر زن در جستجوی غذا‌های حلال نیویورک

سه تیستر زن در جستجوی غذا‌های حلال نیویورک

این وبلاگ که توسط سه دانشجو راه اندازی شده ده‌ها هزار دنبال کننده را برای دریافت توصیه‌هایی درباره رستوران‌های حلال در اپلیکیشن اپل جذب کرده است.

تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲

فرارو- یک رستوران سنگالی حلال جدید در شهر نیویورک افتتاح شد. هم چنین یک رستوران اویغوری و رستورانی که غذا‌های ازبکستان را سرو می‌کند. آنان به غذا‌های بی‌شمار ترکی که در سراسر شهر پراکنده شده‌ می‌پیوندند و سه نفر از زنان مسلمان معروف به "مازلم فودیز" به نام‌های "جینیا آزاد"، "طاهره بکش" و "ثمین چودری" در مورد تمامشان نظر می‌دهند.

به گزارش فرارو به نقل از میدل ایست آی؛ مانند هر نیویورکی دیگری، آزاد، بکش و چودری به غذا‌هایی که می‌خورند علاقه زیادی دارند. آزاد می‌گوید که هوس کوفته‌های آغشته به روغن چیلی را کرده است. او می‌گوید هر چه ظریف‌تر باشند بهتر است. طاهره بکش از پیتزا، نودل و ساندویچ مرغ تند لذت می‌برد در حالی که چودری می‌گوید نمی‌تواند بدون بریانی یک غذای برنجی تند که در پاکستان و هند خورده می‌شود و بال مرغ کلاسیک آمریکایی زندگی کند.

آزاد که معمولا در حال قدم زدن به سوی رستوران‌ها همراه با گوشی آیفون خود است اعتراف می‌کند که گوشی اش را صرفا برای گرفتن عکس‌های خوب از غذا‌ها خریده است.

آزاد در مورد وبلاگ شان می‌گوید که ارزیابی‌ و ویدئویی از رستوران‌های حلال در نیویورک و نقاط دیگر در ایالات متحده را منتشر می‌کند. آنان بیش از ۷۷ هزار دنبال کننده در اینستاگرام و بیش از ۸۳ هزار دنبال کننده در تیک تاک دارند. این زنان زمانی که دانشجوی مقطع کارشناسی در سیتی کالج نیویورک بودند با یکدیگر آشنا شدند. آنان می‌گویند پیوندشان که از آن تحت عنوان "خواهر خواندگی" یاد می‌کنند پس از سال‌ها دست نخورده باقی مانده است.

غذای حلال

سفر آنان به عرصه وبلاگ نویسی غذایی نیز از دانشگاه آغاز شد و ریشه در تلاشی دارد که بسیاری از مسلمانان ساکن کشور‌های غربی با ان آشنا هستند: یافتن غذای حلال.

آزاد می‌گوید برایش این پرسش پیش آمد که چرا همگی ما مسلمانان در یک مکان قرار نمی‌گیریم تا درباره رستوران‌های حلال نظر خود بیان کنیم. این گونه بود که "مازلم فودیز" در سال ۲۰۱۷ میلادی متولد شد.

چودری می‌گوید هدف او و دوستان اش یافتن غذای حلال برای جامعه مسلمانان و آسان‌تر کردن کار آنان برای رفتن به رستوران است.

آنان در وبلاگ شان درباره غذای حلال بخش آموزشی را نیز قرار داده اند غذایی که طبق قوانین اسلامی تهیه شده و خوردن آن برای مسلمانان مجاز است. آنان می‌گویند طرفداران غذای حلال در نیویورک در حال افزایش هستند.

غذای حلال

آن سه در کنار وبلاگ نویسی غذایی مشاغل روزانه شان را نیز دارند. آزاد طراح گرافیک و عکاس است، بکش در عرصه پزشکی فعال است و چودری در حال حاضر به عنوان دستیار پزشک ارتوپد مشغول به کار است.

برای سالیان متمادی آن سه مکان‌های جدیدی را برای معاشرت انتخاب می‌کردند. درباره آنچه می‌خوردند نظرشان را می‌نوشتند و چند عکس از غذا‌ها را در اینستاگرام منتشر می‌کردند. آنان در ابتدا به مناطقی در محله هارلم می‌رفتند، اما پس از فارغ التحصیلی از مکان‌های تازه تری بازدید کردند.

آن‌ها گاهی اوقات مجبور بودند مکان‌هایی راجستجو کنند که غذای حلال داشتند. آزاد روز‌های خود را با تایپ کردن کلمات کلیدی مانند "حلال" یا "غذای مسلمانان" در سایت‌های بررسی مانند Yelp، Infatuation و zabihah.com گذراند.

او می‌گوید: "ما تلاش می‌کنیم رستوران‌هایی از فرهنگ‌های مختلف را پیدا کنیم که برخلاف غذا‌های معمول خاورمیانه یا جنوب آسیا باشند. آن غذا‌ها محبوب‌ترین غذا‌های حلال هستند".

غذای حلال

این وبلاگ هم چنین رستوران‌هایی که "تا حدی حلال" هستند را نیز معرفی می‌کنند به این معنی که تنها برخی از آیتم‌های منوی آن (معمولا مرغ) حلال می‌باشند.

این سه دوست در بررسی رستوران‌ها جنبه‌های مختلفی را ارزیابی می‌کنند: غذا، قیمت، جو رستوران و نوع و نحوه خدمات.

آنان در طول سالیان اخیر رابطه‌ای قوی با خوانندگان وبلاگ شان و با صاحبان رستوران‌ها برقرار کردند. طرفداران آنان نظرات شان را زیر پست‌ها منتشر می‌کنند. گاهی اوقات صاحبان رستوران‌ها با این سه دوست تماس می‌گیرند تا به امید رونق کسب و کارشان آنان غذا‌های رستوران شان را امتحان کنند. آنان می‌گویند مراقب هستند که بیش از اندازه از یک رستوران انتقاد نکنند، زیرا می‌دانند راه اندازی یک رستوران کاری زمان بر است.

bato-adv
bato-adv
bato-adv