مرغ روشهای مختلفی برای پخت دارد یکی از روشها مرغ زعفرانی است.
مرغها روشهای مختلفی برای پخت دارند یکی از روشهای مرغ زعفرانی میباشد که دیگر نیاز به رب ندارد و شما میتوانید این مرغ خوشمزه را با طعم زعفران تهیه کنید و و از طعم و عطر بی نظیر این مرغ لذت ببرید.
مرغ زعفرانی طعم جدیدی از مرغ میباشد که برای مهمانی و مجالس گزینه بسیار خوبی میباشد و شما میتوانید در این رسپی یکی از فوق العادهترین روشهای زهم گیری مرغ را یاد بگیرید که دیگر نیازی به ادویههای زیاد و گوناگون ندارد. مرغ زعفرانی را میتوانید با تکههای دلخواه ران و سینه و پهلو تهیه کنید.
ران و سینه مرغ ۴ عدد
پیاز خلالی ۳ عدد
سیر ۱ بوته
زعفران به مقدار لازم
آّبلیمو تازه ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
یکی از بهترین روشهای بوی زهم مرغ که میتوانید بدون نیاز به ادویه خاصی در خانه تهیه کنید. داخل یک کاسه آب و ۲ ق غذا خوری نمک بریزید و مخلوط کنید و ران و سینه مرغ را داخل آب نمک برای ۱۲ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و بعد آبکشی کنید و خوب بشورید و خشک کنید، بهتر است پوست روی مرغ را نگیرد. زعفران را خوب بسابید و با یخ مخلوط کنید و دم بگذارید تا خوشرنگ شود. میتوانید کمی پودر زعفران سابیده و دم نشده را نگه دارید و روی مرغها بریزید تا عطر بیشتری به غذا بدهد.
در ادامه پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز و یکدست خرد کنید و کف قابلمه مورد نظر کمی کره و روغن ریخته و زمانی که داغ شد یک لایه پیاز خرد شده بریزید و مرغهای روی پیازها بچینید و بعد مجدد یک لایه پیاز دیگر روی مرغها بریزید تا خوب روی آن را کاور کند و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و زعفران دم شده روی پیازها بریزید.
در ادامه باید یک بوته سیر را خوب بشورید و وسط تابه قرار دهید. حالا بدون افزودن آب درب قابلمه یا تابه را قرار دهید و برای نیم ساعت زمان دهید تا مرغ و پیازها آب انداخته، دقت کنید حرارت باید متوسط باشد و اصلا در این نیم ساعت درب قابلمه را باز نکنید و بعد از نیم ساعت درب قابلمه را برداشته و دمکنی روی آن قرار دهید و برای ۱ ساعت دیگر زمان دهید تا مرغها خوب پخته شود و در انتها باید مزهها را بالانس کنید و برای این کار آبلیمو تازه را آبگیری کنید و روی مرغها بریزید و به همراه برنج زعفرانی و سس زعفرانی که کف قابلمه بافی مانده سرو کنید. نوش جان
ران مرغ مجلسیتر میباشد، ولی میتوانید از ترکیب سینه و ران استفاده کنید.
اصلا نیاز به افزودن آب نیست، زیرا خود پیاز و مرغ آب میاندازد.
هرچقدر زعفران بیشتری بزنید خوشرنگتر خواهد شد.
منبع: برترینها