bato-adv
bato-adv

«کوکوی کرفس»، یک غذای اقتصادی با عطر و طعمی بینظیر

«کوکوی کرفس»، یک غذای اقتصادی با عطر و طعمی بینظیر

کوکوی کرفس به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و می تواند انتخاب مناسبی برای وعده ناهار، شام و حتی عصرانه و میان وعده باشد.

کوکوی کرفس یکی از غذاهای رژیمی بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی نیز دارد.

به گزارش وقت صبح، کوکوی کرفس به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و می تواند انتخاب مناسبی برای وعده ناهار، شام و حتی عصرانه و میان وعده باشد.

مواد لازم:

کرفس: ۳۰۰ گرم

گشنیز یا جعفری : ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۳ عدد

شیر: یک سوم لیوان

آرد: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

گردو: ۴ تا ۵ عدد

زرشک: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو کرفس:

کرفس را ریز خرد نموده و یا آن را داخل میکسر بریزید.

تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال کمی هم بزنید و به کرفس ها اضافه نموده و سپس آرد را در شیر حل نموده و داخل مواد اصلی بریزید.

سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

گردو را به دلخواه به صورت نیم کوب اضافه نمایید.

همچنین می توانید مقداری زرشک هم اضافه کنید.

کوکوی کرفس را می توان همچون کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی داخل ماهیتابه سرخ نمایید.

البته می توانید مایه کوکو را را داخل ظرف مناسب که از قبل چرب نموده اید ریخته و در فر قرار دهید تا بپزد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv