همسر یک اسیر فلسطینی ۴ قلو به دنیا آورد. او موفق شد از شوهر خود که ۱۵ سال در زندانهای اسرائیل محبوس بوده اسپرم قاچاق کند.
فرارو- همسر یک اسیر فلسطینی به نام احمد شمالی که از طریق "اسپرم قاچاق" شوهرش که از سال ۲۰۰۸ در زندانهای اسرائیل بسر میبرد، چهارقلو به دنیا آورده است.
به گزارش فرارو، رسمیه شمالی، از اولین لحظه بارداری خود در اکتبر ۲۰۲۲ چندین مرحله را طی کرد تا در نهایت چهار فرزند خود را به دنیا آورد که سه فرزندش پسر عبدالرحیم، ورکا و وریان هستند و فرزند چهارم دختر است که نجاح نامگذاری شده است.
با تولد این چهارقلو تعداد کودکانی که از طریق اسپرم قاچاق در فلسطین به دنیا آمده اند به ۱۲۲ نفر میرسد که فلسطینیها آن را "سفیران آزادی" مینامند.
رسمیه شمالی (۳۸ ساله) که در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه زندگی میکند، توضیح میدهد که شوهرش در ۲ اوت ۲۰۰۸ دستگیر و به ۱۸ سال زندان محکوم شد که حدود سه سال از آن باقی مانده است. در آن زمان، او پدر دو فرزند ۱۷ و ۱۵ ساله بود.
وی در گفتگو با العربی الجدید خاطرنشان کرد: تلاش برای پیوند اسپرم قاچاق از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ آغاز شد و این عمل دو بار قبل از موفقیت در اکتبر گذشته با شکست مواجه شد.
اسپرم معمولاً بر اساس معیارهای مشخص، سخت و دقیق قاچاق میشود تا به خانواده زندانیان تحویل داده شود و آنها نیز آن را به آزمایشگاههای تخصصی تحویل دهند و تا تاریخ شروع آن نگهداری و منجمد میشود. همسر این اسر دو روز پس از دریافت اسپرم و تحویل آن به آزمایشگاه، مراحل لقاح مصنوعی را آغاز کرد.
مادر این بچهها در دوران بارداری تحت فشارهای عصبی قرار گرفت که باعث شد در ماه رمضان آوریل گذشته به بیمارستان الشفاء منتقل شود و سرانجام در ماه میدر بیمارستان المقاصد در قدس اشغالی چهارقلوها را به دنیا آورد. پس از تولد، کودکان در انکوباتور قرار گرفتند.
نجاح شمالی، مادر احمد اسیر و مادربزرگ چهارقلوها با بیان اینکه شادی خانواده از تولد فرزندان غیرقابل وصف است، اما در غیاب پدر ناقص است، میگوید: بچهها بوی پسر عزیزم را میدهند و علیرغم سختی پروسه بارداری و رنجی که همراه آن بود، موفقیت آن پیروزی اراده فلسطینی در برابر محدودیتها محسوب میشود.
در همین حال، عبدالله قندیل، مدیر انجمن اسرا و آزادگان واعد توضیح میدهد که تولید مثل از طریق اسپرم قاچاق یک روش خلاقانه و ابتکاری است که چندین سال پیش از داخل زندانهای اسرائیل پدیدار شد و مورد استقبال خوبی قرار گرفت.
وی گفت که حدود ۷۰ اسیر فلسطینی از طریق این روش بیش از ۱۲۰ کودک به دنیا آورده اند که معانی بسیاری را به همراه دارد که مهمترین آن این است که اسیر فلسطینی با وجود درد و محدودیتها قادر به ساختن زندگی است.
قندیل توضیح میدهد که قاچاق اسپرم از زندانها منجر به تولد کودکانی به نام سفیران آزادی شد.
اولین تولد موفقیت آمیز یک فرزند از طریق اسپرم قاچاق در چهاردهم اوت ۲۰۱۲ توسط همسر عمار الزبن اسیر فلسطینی اهل شهر نابلس در کرانه باختری صورت گرفت که ۲۵ سال در بازداشت به سر میبرد. از این طریق مُهند به دنیا آمد و عملیات قاچاق اسپرم مورد استقبال مردم قرار گرفت، زیرا این فصل جدیدی در مبارزات فلسطینیها بر خلاف میل اسرائیل تلقی میشد.