bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۴۳۰۲۷
استفاده مودی از یوگا برای سفیدشویی جنایات هند

مودی به زودی به شکل نیلوفر در می‌آید و مانند خرگوش دراز خواهد کشید! / و این گونه جنایت را ماست مالی می‌کند

مودی به زودی به شکل نیلوفر در می‌آید و مانند خرگوش دراز خواهد کشید! / و این گونه جنایت را ماست مالی می‌کند

نخست وزیر هند به عنوان بخشی از یک کارزار روابط عمومی که با دقت مدیریت شده یک جلسه یوگا را در سازمان ملل متحد رهبری خواهد کرد تا خود را به عنوان یک پیر خردمند و نه یک رهبر اقتدارگرا نشان دهد.

تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

فرارو- "نارندرا مودی" نخست وزیر هند روز چهارشنبه  قرار است برای یک سفر تاریخی به ایالات متحده سفر کرده و وارد شهر نیویورک شود. دیدار او با غیر معمول ترین نمایش روابط عمومی آغاز خواهد شد. مودی حتی پیش از آن که با "جو بایدن" رئیس جمهور امریکا ملاقات کند یا در یک جلسه مشترک کنگره سخنرانی نماید یا با یک مهاجر هندی تبار امریکایی دیدار نماید، اقداماتی که همگی در برنامه سفرش قرار گرفته اند، به چمنزارهای شمالی سازمان ملل متحد خواهد رفت و حدود دو هزار شرکت کننده را در یک جلسه یوگا رهبری خواهد کرد.

به گزارش فرارو به نقل از میدل ایست آی، او در یک جلسه یک ساعته سازماندهی شده توسط هیئت دائمی هند در سازمان ملل متحد به شکل نیلوفر در می آید، مانند خرگوش دراز می کشد یا چشمان اش را می بندد و خود را به صورت صاعقه به تصویر خواهد کشید. انتظار می ‌رود که دیپلمات ‌ها، سیاستگذاران و اعضای جامعه امریکایی های هندی تبار در این جلسه حضور داشته باشند و برای میلیون ها نفر در سراسر جهان از طریق تلویزیون پخش خواهد شد. مهم تر از آن این که این اولین سفر مقامی عالی رتبه از هند از زمان دیدار "مانموهان سینگ" نخست وزیر اسبق هند از واشنگتن در سال 2009 میلادی به این سو می باشد.

مودی نه تنها روابط خود را با ایالات متحده مستحکم می کند بلکه احتمالا چندین قرارداد نظامی و فنی بین دو طرف امضا می شود زیرا ایالات متحده به دهلی نو نگاه می کند تا به چین آسیب اقتصادی وارد سازد و دهلی نو از این سفر برای جلب حمایت امریکا استفاده خواهد کرد. هم چنین، دیاسپورای مرفه امریکایی های هندی تبار در امریکا در حالی که آن کشور در آستانه انتخابات عمومی مهم دیگری در سال آینده قرار دارد برای نامزدهای انتخاباتی امریکا حائز اهمیت می باشند.

حال به یوگا بازگردیم. مودی از سال 2014 میلادی زمانی که به نخست وزیری هند رسید تلاش کرد تا یوگا را به عنوان "یک تمرین باستانی هندی" و "هدیه هند به جهان برای سلامتی، تندرستی و صلح" توصیف کند. در همان سال دولت هند قطعنامه ای را در سازمان ملل ارائه کرد که روز جهانی یوگا را پیشنهاد کرد. پیش نویس قطعنامه با رکورد 175 امضا کننده تصویب شد. از ژوئن 2015 میلادی روز جهانی یوگا در سازمان ملل و در سراسر جهان گرامی داشته می شود و هند مدعی مالکیت فلسفه و تمرین آن است. همان گونه که تایمز هندوستان توصیف کرده جلسه سال جاری یوگا باعث می شود تا هند "مالکیت فرهنگی" خود بر یوگا را مورد تاکید قرار دهد. با این وجود، همان طور که چندین محقق استدلال کرده ‌اند استفاده از یوگا به ‌عنوان تمرینی منحصرا هندو و هندی سهم گروه های  بومی و مذهبی در شبه قاره آسیا در شکل گیری و گسترش آن را نادیده می گیرد.

"شینا سود" مربی یوگا به "میدل ایست آی" می گوید: "این ادعا مشکل‌ ساز است زیرا هند را در گذشته به دام می‌اندازد و یوگا را همزمان باستانی و زاده یک هویت ملی ثابت و یکپارچه معرفی می کند".

ادعاهایی از این دست تنوع فرهنگ ‌های قبیله‌ ای و بومی و اعمال معنوی و مذهبی در داخل و خارج از شبه قاره هند (یا جنوب آسیا) را که به توسعه یوگا در مقیاس وسیع ‌تر کمک کرده ‌اند نادیده می گیرد.

اصرار دهلی نو بر داشتن یوگا به عنوان وسیله ای برای معرفی هند، پوششی بر روی سیاست های داخلی آن کشور است. یوگا مودی را به‌عنوان یک پیر خردمند به جای یک اقتدارگرای برتری ‌طلب معرفی می‌کند و هند را در چشم جهان استثنایی می‌ سازد. "آنوشا کدهار" استادیار دانشگاه کالیفرنیا می گوید: "به بیان دیگر، یوگا به مودی این امکان را داده که تصویری از خود و در نتیجه دولت هندو به عنوان فرد و دولتی انعطاف‌ پذیر و در عین حال قوی و صلح طلب ارائه دهد".

در نتیجه، یوگا به وسیله ای عالی برای پوشاندن خشونت در هند تبدیل شده و به شکلی موذیانه تر به اسلام هراسی و نگاه شرق شناسانه درباره مسلمانان دامن می زند.

"کدهار" می افزاید: "این سیاست این امکان را به هندوها می دهد تا خود را در مقایسه با مسلمانان مداراجو نشان داده و آنان را "متعصب" معرفی کنند. این سیاست به ملی گرایان هندو این امکان را می دهد تا تهاجم خود علیه مسلمانان را توجیه کنند".

مودی یکی از اعضای مادام العمر "راشتریه سوایمسیوک سنگ" یک گروه شبه نظامی هندو در هند است که از سال 1925 میلادی هدف خود را تبدیل هند به یک هندو راشترا یا یک ایالت هندو معرفی کرده است. به دلیل همدستی وی در قتل عام ضد مسلمانان در گجرات در سال 2002 میلادی که در آن بیش از 2000 نفر عمدتا مسلمان کشته شدند؛ وزارت امور خارجه امریکا او را از ورود به ایالات متحده در فاصله سال های 2005 تا 2014 منع کرد. زمانی که مودی در سال 2014 نخست وزیر شد این ممنوعیت در دوره زمامداری باراک اوباما لغو شد.

در زمان زمامداری مودی لفاظی ‌ها علیه مسلمانان و طرح نظریه های توطئه تعمیق یافته است. در همین حال، قوانین ضد تغییر دین در سطح ایالتی تصویب شده و دهلی نو قانون اصلاح شهروندی  را در سال 2019 میلادی مطرح کرد که در ارتباط با ثبت ملی شهروندان پیامدهای فاجعه باری برای حقوق مسلمانان در هند داشت. همان طور که توسط کمیسیون ایالات متحده در مورد آزادی مذهبی بین المللی (USCIRF) مستند کرده حقوق مذهبی در هند به شدت آسیب دیده است. این کمیسیون توصیه کرده که هند برای چهارمین سال متوالی به عنوان "کشور مورد توجه ویژه" طبقه بندی شود. از دیگر کشورهای این فهرست می توان به پاکستان، نیجریه و افغانستان اشاره کرد. کاهش آزادی های مذهبی و حمله به اقلیت ها نیز با حمله به رسانه ها و جامعه مدنی همراه شده است. در زمان مودی نماینده عفو بین‌الملل مجبور به ترک هند شد. هم چنین، چندین فعال حقوق بشر و روزنامه‌ نگار به دلیل ادعاهای واهی از سوی دولت پشت میله‌های زندان به سر می ‌برند و از سفر چند روزنامه ‌نگار خارجی به آن کشور جلوگیری شده است.

یک کارزار روابط عمومی مدیریت شده

همان طور که مودی به ترویج "صلح و تفاهم" از طریق یوگا ادامه می دهد دولت او تنها راه های طولانی تر، متفکرانه تر و سنجیده تر برای آسیب رساندن پیدا کرده است. از سال 2014 میلادی به این سو رسانه ها، دستگاه قضایی و پلیس سیاست های دیکته شده از سوی حزب حاکم بهاراتیا جاناتا را اعمال می کند که هدف آن کنترل اقلیت ها می باشد.

دولت تحت حاکمیت مودی که به شدت به تصویر و وجهه خود وسواس دارد مایل است مستندهای انتقادی پخش نشوند. دولت هند اینترنت را قطع می کند و از بازداشت اهالی کشمیر ابایی ندارد. هفته گذشته "جک دورسی" مدیر عامل سابق توئیتر گفته بود که دولت دهلی نو تهدید کرده است که اگر آن شرکت به خواسته های آن دولت مبنی بر حذف توییت های مربوط به اعتراضات کشاورزان در سال 2020 عمل نکند توئیتر را به تعطیلی خواهد کشاند. دورسی گفت که دولت هند از توئیتر خواسته تا حساب های کاربران و روزنامه نگاران منتقد مودی را مسدود کند.

در همین حال، هند در یک دهه گذشته به عنوان یکی از نزدیک ترین متحدان اسرائیل و بزرگترین حامی مجتمع نظامی - صنعتی آن کشور ظاهر شده است.

در نتیجه، مودی از یوگا برای پنهان کردن خشونت قوم‌ گرایانه و ایدئولوژی برتری ‌گرای هندو و سفیدنمایی اقدامات اش استفاده می کند. رویداد روز چهارشنبه کاملا با سابقه مودی در به کارگیری یوگا برای پنهان کردن خشونت سیاسی و سیستماتیکی که او علیه مسلمانان، دالیت ها، سیک ها، آدیواسی ها، کشمیری ها و سایر اقلیت ها در هند اعمال کرده و مورد تایید قرار داده مطابقت دارد. در موارد دیگر، مودی در مواجهه با سیاست های وحشیانه از یوگا استفاده کرده است. برای مثال، در طول پاندمی کووید -19 مودی از یوگا برای ارتقای سلامتی استفاده کرد حتی زمانی که قرنطینه فاجعه ‌باری را تحمیل کرده بود که منجر به از دست دادن زندگی و معیشت شد.

سود می گوید: "صرفا تصور کنید که چنین رویدادی برای شهرت او چه معنایی دارد: اکثر مردم به یوگا و مدیتیشن با دیدی مثبت نگاه می کنند و جلسه روز یوگا قرار است در چمن جلویی سازمان ملل برگزار شود نهادی که از لحاظ نظری نشان دهنده صلح جهانی است".  

به عبارت دیگر، در روز چهارشنبه عملکرد مودی روی تشک یوگا به عنوان نقطه عطفی در تاریخ سیاست خارجی هند و در تمایل دهلی نو برای تبدیل شدن به یک کشور توسعه یافته طی دو دهه آینده به تصویر کشیده خواهد شد.

 

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
بهتره برای بار کردن پای هندوستان به ارمنستان عجله کنید و تفاهمات سه جانبه امضا کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
شما هم اگه هنری دارین برین نشون بدین...دست از سر دیگران بردارین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۰
مودی قاتل مسلمانان هند
انتشار یافته: ۳
bato-adv
bato-adv
bato-adv