bato-adv
bato-adv

۴ دستور تهیه سالاد سیب زمینی

۴ دستور تهیه سالاد سیب زمینی

شاید تاکنون برای درست کردن کردن سالاد با سیب زمینی فقط یک ایده در ذهن تان بود: سیب زمینی پخته یا تنوری شده، تخم مرغ آب پز شده، مایونز، خردل و افزودن برخی از مواد دیگر برای بهتر کردن طعم و مزه

‌فرارو- می‌توان انواع متنوعی از سالاد را با سیب زمینی درست کرد. در ادامه به پنج دستورالعمل برای درست کردن سالاد‌های متنوع با سیب زمینی اشاره خواهیم کرد:

سالاد سیب زمینی پورتوریکویی

4 دستورالعمل برای درست کردن سالاد سیب زمینی/ 4 دستور پخت سالاد سیب زمینی
به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، برای تهیه این سالاد باید سیب زمینی (۴ عدد) را به شکل مکعبی خرد کرد. از دیگر مواد لازم برای درست کردن این سالاد می‌توان به ۳ عدد تخم مرغ، نصف فنجان سس مایونز، نصف فلفل دلمه‌ای سبز، یک چهارم پیاز قرمز خرده، یک چهارم فنجان برگ گشنیز تازه خرد شده، یک چهارم فنجان زیتون، یک چهارم فنجان فلفل قرمز، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب و ۲ عدد سیب سفت و ترش اشاره کرد. برای تهیه این سالاد باید سیب زمینی و تخم مرغ‌ها را پخته و با سایر مواد مخلوط کنید.

سالاد سیب زمینی گرم با چوریتسو

4 دستورالعمل برای درست کردن سالاد سیب زمینی/ 4 دستور پخت سالاد سیب زمینی
سوسیس چوریتسو، سبزیجات شیرین، پیاز خام، گشنیز و فلفل چیلی در این سالاد با یکدیگر ترکیب می‌شوند تا یک ترکیب زمستانی گرم و تند را داشته باشید. برای تهیه این سالاد باید حدود ۳ سیب زمینی بزرگ را پوست کنده و به تکه‌های کوچک خرد کنید.

مواد لازم دیگر برای تهیه این سالاد عبارتند از ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ فنجان آب پرتقال، سه چهارم قاشق غذاخوری نمک دریا، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده؛ چوریتسو، یک عدد فلفل هالوپینو ساقه دار، یک سوم فنجان پیاز قرمز خرد شده و برگ گشنیز خرد شده.

پس از پخته شدن سیب زمینی روغن، آب پرتقال و فلفل را در یک کاسه متوسط مخلوط کرده و آن را روی سیب زمینی ریخته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت دهید. چوریتسو را در یک تابه روی حرارت متوسط بپزید و هنگام پخت آن را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید. پس از ۵ تا ۶ دقیقه که سوسیس به خوبی ترد و قهوه‌ای شد آن را به همراه سب زمینی گرم روی ظرف ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. فلفل هالوپینو، پیاز قرمز و گشنیز را در مرحله آخر به غذا اضافه کرده و آن را هم بزنید. این سالاد باید به صورت گرم سرو شود.

سالاد سیب زمینی انگشتی با عدس سیاه و ماست یونانی

4 دستورالعمل برای درست کردن سالاد سیب زمینی/ 4 دستور پخت سالاد سیب زمینی
این سالاد با الهام از غذا‌های سنتی مصری که در آن عدس و سس لیمو کاربرد دارد درست شده است. مواد لازم برای تهیه این سالاد سیب زمینی عبارتند از: ۳ فنجان ماست یونانی، نصف قاشق چایخوری نمک دریایی، ۱۵ حبه سیر، ۱ فنجان روغن زیتون فرابکر، سیب زمینی انگشتی، یک چهارم فنجان عدس سیاه، نصف فنجان جعفری تازه خرده شده، یک سوم فنجان پیاز سفید ریز خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، یک چهار قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز.

برای تهیه این سالاد ابتدا ماست و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس سیر ترکیب شده با روغن زیتون را در دمای ۲۵۰ درجه در فر گرم کنید این کار باید تا حددود ۱ ساعت و زمانی که سیر بسیار نرم شود ادامه یابد. سپس حبه‌های سیر نرم شده را در ماست یونانی له کنید و آن‌ها را باهم مخلوط کنید.

پس از آن وقت درست کردن سالاد سیب زمینی است. سیب‌های پخته را با عدس مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، جعفری، پیاز، ۳ قاشق غذاخوری روغن سیر، لیمو، زیره، پودر چیلی، ۱ حبه سیر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در حالی که سیب زمینی‌ها هنوز گرم هستند آن‌ها را از طول یا به صورت سکه‌ای برش دهید. سیب زمینی‌ها و عدس را به همراه سس داخل کاسه بریزید.

سالاد سیب زمینی و خردل و شوید

4 دستورالعمل برای درست کردن سالاد سیب زمینی/ 4 دستور پخت سالاد سیب زمینیبرای تهیه این سالاد سیب زمینی حتی به یک قطره سس مایونز نیز نیاز ندارید. مواد لازم برای تهیه این سالاد سیب زمینی عبارتند از: نصف قاشق روغن زیتون فرابکر، ۲ قاشف غذاخوری خیارشور کوچک، ۱ قاشق غذاخوری خردل، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری عسل، نمک و فلفل آسیب شده به میزان لازم.

برای درست کردن این سالاد سیب زمینی‌های پخته شده را به قطعات کوچک ببرید. در ابتدا روغن، خردل، ۱ قاشق غذاخوری عسل و کمی سرکه را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس این سس را بر روی سیب‌های گرم و مخلوط شده با شوید خرد شده بریزید و در نهایت با نمک و فلفل مزه دار کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv