سس لیمو ترش یکی از سسهای مخصوص کشور فرانسه است. این سس ملس و خوش طعم را میتوان در کنار سالادها و سبزیجات نوش جان کرد. با کمی خلاقیت و در دست داشتن این دستور میتوانید این سس خوشمزه را در زمانی کوتاه با موادی قابل دسترس تهیه کنید.
سس لیمو سسی بسیار ساده و لذیذ است که میتوانید در خوراکیهای مختلفی از ان استفاده کنید.
به گزارش نمناک، برای تهیه سس لیمو به مواد زیر نیاز داریم:
تخم مرغ:۳ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ:۳ عدد
شکر:۱/۲ فنجان
رنده پوست لیمو:۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو:۱/۲ فنجان
نمک:۱/۲ قاشق چایخوری
کره:۲۵۰ گرم
در ظرفی آب لیمو را به همراه پوست لیمو، نمک، شکر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ مخلوط کنید و روی بخار آب (کتری یا سماور) قرار دهید و ۵ دقیقه مدام هم بزنید تا کف کند و غلیظ شود.
بعد از اینکه سس قوام دار شد آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره خوب ذوب شود.
سپس سس آماده شده را از روی صافی رد کنید و در ظرف در دار بریزید تا خنک شود. این سس را میتوانید یکماه در فریزر و ۵ روز در یخچال نگه دارید.