نیمی از هندوانه، آب لیموترش، زنجبیل، شکر، نمک و برگهای ریحان را در یک مخلوط کن پرقدرت با یکدیگر ترکیب کنید. آن مواد را با سرعت بالا به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که یکدست شوند مخلوط کنید. از طریق یک صافی محتویات را درون یک کاسه ریخته و از یک کاردک انعطاف پذیر برای فشار دادن مخلوط استفاده کنید. مواد جامد را دور بریزید. این کار را با باقی مانده میوه، آب، زنجبیل، شکر، نمک و ریحان تکرار کنید.
فرارو- مواد غذایی اندکی وجود دارند که بدن شما را در یک روز گرم به اندازه یکی دو تکه هندوانه خنک کنند. شما میتوانید از این میوه که قدرت زیادی برای رفع تشنگی تان دارد به روشهای مختلف دیگری نیز استفاده کنید.
به گزارش فرارو به نقل از واشنگتن پست، در ادامه به چندین دستورالعمل از نوشیدنی تا سالاد که میتوانید با هندوانه درست کنید اشاره خواهیم کرد:
در این دستورالعمل هندوانه با خیار ترکیب میشود تا یک طرف خنک و ترد داشته باشد که از پراکندگی برگهای نعناع طراوت بیشتری میگیرد. سالاد هندوانه و خیار به همان اندازه که به راحتی درست میشود با طراوت است.
مواد لازم
حدود ۴ فنجان هندوانه خرد شده
۱ عدد خیار متوسط از طول بریده شده و به قطعات ضخیم تقسیم شده (حدود ۳ فنجان)
۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک خوراکی
۱/۴ فنجان برگ نعناع تازه
در یک کاسه بزرگ، هندوانه و خیار را بریزید تا مخلوط شوند. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش، روغن زیتون، زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس تهیه شود. سس را روی هندوانه و خیار ریخته و نعناع را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
این سالاد ۸۷ کالری، ۴ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع شده، ۰ میلی گرم کلسترول، ۱۵۱ گرم سدیم، ۱۴ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر رژیمی، ۱۰ گرم قند و ۱ گرم پروتئین دارد.
برای یک پیش غذای تابستانی هیچ چیزی نمیتواند خوشمزهتر از هندوانه با پنیر باشد.
مواد لازم
پنیر (به مقدار لازم هر چه نرمتر و خامه ایتر باشد بهتر است)
۲ قاشق غذاخوری شیر کم چرب یا شیر کامل
۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان تازه ریز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری برگ نعناع تازه ریز خرد شده
نصف قاشق چایخوری پوست ریز رنده شده لیمو ترش
نصف قاشق چایخوری آب لیموترش
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
نصف قاشق چایخوری عسل
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
پنیر و شیر را در یک کاسه توسط هم بزنید تا مخلوطی خامهای داشته باشید. ریحان، نعناع، پوست لیمو و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. آن را پوشانده و بگذارید سرد شود. از یک چنگال برای هم زدن روغن، آب لیمو، عسل و ۸/۱ قاشق چایخوری نمک در یک فنجان استفاده کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز عسل بیش تری به آن اضافه کنید.
در مرحله بعد پوست هندوانه را از گوشت آن جدا کنید. سپس هندوانه را به مربعهای کوچکی برش دهید. روی هر تکه هندوانه حدود ۱ قاشق چایخوری از پنیر را بریزید. سس را از بالا برای روی پنیر و هندوانه بریزید سپس ۸/۱ قاشق چایخوری نمک بپاشید و آن را با ریحان خرد شده اضافی تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
کالری آن ۹۰، کربوهیدرات ۴ گرم، کلسترول ۱۰ میلی گرم، چربی ۶ گرم، پروتئین ۴ گرم، چربیهای اشباع شده ۴ گرم، سدیم ۱۳۵ میلی گرم و قند آن ۳ گرم است.
این کوکتل را میتوانید به سادگی با فلفل هالوپینو، لیموترش و نمک و البته با پایه اساسی آن یعنی هندوانه تهیه کنید.
مواد لازم
نمک برای ریختن روی لبه لیوان
۱ تا ۲ برش نازک فلفل هالوپینو
۱ تا ۲ قاشق چایخوری شکر
آب هندوانه تازه به میزان لازم
آب لیموترش تازه به میزان لازم
اگر لبه لیوان را شور میخواهید نمک را دور آن بریزید. شکر و برشهای فلفل را با یخ مخلوط کرده سپس آب هندوانه و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تکان دهید.
این نوشیدنی غیر الکلی با شیرینی ملایم با آب لیموترش و زنجبیل همراه است.
مواد لازم
گوشت ۱ هندوانه متوسط (حدود ۱۶ فنجان)
۱ فنجان آب لیمو ترش تازه (تهیه شده از ۴ تا ۶ لیموترش)
۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه پوست کنده شده
شکر ۳/۱ پیمانه
۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا
۱۶ برگ ریحان
نیمی از هندوانه، آب لیموترش، زنجبیل، شکر، نمک و برگهای ریحان را در یک مخلوط کن پرقدرت با یکدیگر ترکیب کنید. آن مواد را با سرعت بالا به مدت ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که یکدست شوند مخلوط کنید. از طریق یک صافی محتویات را درون یک کاسه ریخته و از یک کاردک انعطاف پذیر برای فشار دادن مخلوط استفاده کنید. مواد جامد را دور بریزید. این کار را با باقی مانده میوه، آب، زنجبیل، شکر، نمک و ریحان تکرار کنید. آب صاف شده را به پارچ انتقال دهید. آب را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در یخچال بگذارید تا خوب سرد شود. برای سرو در لیوانهای پر از یخ بریزید و با ریحان تزیین کنید.
کالری این نوشیدنی ۹۰، کربوهیدرات ۲۴ گرم، فیبر ۱ گرم، پروتئین ۱ گرم، سدیم ۲۵ میلی گرم و قند موجود در آن ۱۹ گرم است.
در این بستنی تابستانی هندوانه تکه تکه شده و با آب لیموترش تازه پوره میشود. قبل از چرخاندن آن در بستنی ساز اجازه دهید مخلوط یک شب در یخچال باقی بماند و سپس حداقل ۶ ساعت پس از کوبیدن آن را در فریزر قرار دهید. بسته به میزان ترشیای که دوست دارید میتوانید آب لیموترش بیش تری به آن اضافه کنید چرا که طعم ترش آن پس از یخ زدن کاهش خواهد یافت.
مواد لازم
۲۵۰ گرم یا ۴/۱ فنجان شکر
۱۲۰ میلی لیتر یا نصف فنجان آب سرد
۲ قاشق غذاخوری یا ۴۵ گرم سیروپ یا شربت ذرت
۲ عدد لیموترش به علاوه میزانی بیشتر برای طعم بخشی
۴ فنجان یا ۵۷۵ گرم تکههای هندوانه بدون تخم
مقدار کمی نمک دریایی برای طعم بخشی
در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا شکر، آب و شربت ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا شکر درون آن حل شود. حرارت را کم کنید و حدود ۲ دقیقه روی شعله قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک و ولرم شود. در حالی که شربت در حال خنک شدن است آب لیموها را بگیرید. شما باید حدود ۴/۱ فنجان (۶۰ میلی لیتر) آبلیمو بگیرید.
در مخلوط کن یا غذاساز شربت قند خنک شده، هندوانه و آبلیمو را به صورت پوره درآورید تا یکدست شود. مخلوط را با فشار دادن روی مواد جامد با یک کاردک سیلیکونی از طریق یک الک با سوراخهای ریز درون کاسه بریزید. پوست لیموترش و نمک دریا را با همزن بزنید. آن را به یک شیشه درب دار انتقال داده و یک شب در یخچال قرار دهید. سپس اگر میخواهید ترشتر شود آب لیموترش بیش تری (حداکثر ۲ قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید.
شربت تهیه شده را در بستنی ساز هم بزنید. این کار میتواند ۲۰ تا ۴۰ دقیقه به طول انجامد. مواد را به درون ظرفی دردار انتقال دهید و حداقل ۶ ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
برای سرو بستنی را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه در دمای اتاق باقی بماند و سپس آن را درون کاسه قرار دهید.
این بستنی میوهای ۱۶۰ کالری دارد. چربی کل آن ۰ گرم، چربی اشباع و کلسترول آن نیز به ترتیب ۰ گرم و ۰ میلی گرم است. سدیم آن ۴۲ میلی گرم و کربوهیدرات آن ۴۲ گرم است. این بستنی ۰ گرم فیبر رژیمی، ۴۷ گرم قند و ۱ گرم پروتئین دارد.
میگو و فتا کمک میکنند تا این سالاد تابستانی خنک به یک غذای اصلی رضایت بخش تبدیل شود. این ترکیب سریع از مواد خنک کننده با طراوت تضاد جذابی از بافتها را به همراه مقداری قدرت ماندگاری به لطف پنیر و غذاهای دریایی ارائه میدهد و میتوانید آن را با نان سرو کنید.
مواد لازم
آرگولا یا روکولا (شاهی) (یک دسته)
۳ تا ۴ برش ضخیم هندوانه
پنیر فتا به میزان لازم
روغن زیتون برای طعم بخشی
میگوی پوست کنده (پخته شده یا ترجیحا سرد)
فلفل سیاه
آرگولا را بشویید و خشک کنید. آن را به قطعات بزرگ در آورده و بین ۴ بشقاب تقسیم کنید. هندوانه هارا به تکههای لقمهای برش دهید و آن را بین بشقابهای آرگولا تقسیم کنید. فتا را به قطعات بزرگ روی هندوانه خرد کنید. روی هر بشقاب روغن زیتون و بر روی آن میگو را قرار دهید.
این غذا ۲۸۵ کالری، ۲۳ گرم کربوهیدرات، ۲۴۶ میلی گرم کلسترول، ۹ گرم چربی، ۲ گرم فیبر، ۳۰ گرم پروتئین، ۵ گرم چربیهای اشباع شده و ۶۵۰ میلی گرم سدیم دارد.
پنیر فتا هم چنین در این سالاد درست شده با هندوانه و گوجههای فرنگیهای رنگدار و آبدار ترکیبی خوب را ایجاد میکند.
مواد لازم
فنجان هندوانه بدون تخم را به صورت مکعبهای بزرگ ببُرید
۳ گوجه فرنگی بزرگ را به مکعبهای بزرگ تقسیم کنید
۱/۳ فنجان برگ نعناع
نصف فنجان پنیر فتای خرد شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
۴/۱ فنجان سرکه بالزامیک
۴/۱ فنجان دانه کاج برشته شده
هندوانه و گوجه فرنگی را در یک کاسه مخلوط کنید. نعنا، فتا و روغن را به آرامی هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. برای سرو مخلوط گوجه فرنگی را به ظرف یا کاسه سرو انتقال دهید. سرکه را روی سالاد بریزید و روی آن دانههای کاج برشته شده را بریزید. سالاد را بلافاصله سرو کنید.
ترکیب میوهها در اینجا به طرز شگفت آوری خوب عمل میکنند. سوپ اسپانیایی گازپاچو را میتوانید تا ۴ روز در یخچال نگه دارید.
مواد لازم
۲ فنجان هندوانه خرد شده دارای تخم
۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
۱۶ برگ ریحان ریز خرد شده به اضافه ۴ برگ برای تزئین
۲ قاشق چایخوری سیر ریز خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک دریایی
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای روی سوپ (اختیاری):
گوشت ۱ آووکادوی سفت و در عین حال رسیده خرد شده
نصف فنجان پیاز قرمز ریز خرد شده
نصف فنجان پنیر فتای خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون با طعم سیر
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
هندوانه، گوجه فرنگی، ریحان ریز خرد شده، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط کن مخلوط کرده و پوره کنید تا یکدست شود. مواد (اختیاری) برای روی سوپ را تهیه کنید: در یک کاسه متوسط، آووکادو، پیاز قرمز، فتا، روغن و سرکه را با هم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا آووکادو له نشود. گازپاچو را بین کاسههای جداگانه تقسیم کنید. ۴ برگ ریحان باقیمانده را روی آن قرار به صورت تکه تکه بریزید. سوپ را بلافاصله سرو کنید.
کالری این سوپ ۴۰، کربوهیدرات ۱۰ گرم، فیبر ۲ گرم، پروتئین ۱ گرم، سدیم ۵۴۰ میلی گرم و قند آن ۷ گرم است.