bato-adv
bato-adv

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه بازها

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه بازها

برای زمانی که مهمان عزیزی دارید یا دلتان یک نوشیدنی سرد و دلچسب می‌خواهد انواع نوشیدنی‌های سرد، موکتل و کوکتل‌های میوه‌ای می‌توانند انتخاب خوبی باشند. نوشیدنی‌های میوه‌ای تابستانی آسان و سالم که می‌توانید در منزل تهیه کنید و از نوشیدن آن‌ها همچون حضور در یک کافه دنج لذت ببرید.

در این مطلب محبوب‌ترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سردی که در کافه‌های ایران صرف می‌شود را معرفی کرده‌ایم.

به گزارش برترین‌ها، شما هم موقع انتخاب نوشیدنی خنک گیج می‌شوید و نمی‌دانید دقیقا هر کدام از اسامی نوشته شده در منوی نوشیدنی‌ها چه جور نوشیدنی است؟

این راهنمای ساده، این اسامی و طرز تهیه هر کدام را به طور خلاصه به شما خواهد گفت تا دیگر در کافه سردرگم نباشید و بهترین انتخاب را انجام دهید.

برای زمانی که مهمان عزیزی دارید یا دلتان یک نوشیدنی سرد و دلچسب می‌خواهد انواع نوشیدنی‌های سرد، موکتل و کوکتل‌های میوه‌ای می‌توانند انتخاب خوبی باشند. نوشیدنی‌های میوه‌ای تابستانی آسان و سالم که می‌توانید در منزل تهیه کنید و از نوشیدن آن‌ها همچون حضور در یک کافه دنج لذت ببرید.

موهیتو لیمو و ریحان

مواد لازم

شکر: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب: ۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

برگ ریحان: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب گازدار: ۲ لیتر

یخ خردشده: به مقدار لازم

برش‌های لیمو: به مقدار لازم

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه بازها

مرحله اول

برای تهیه موهیتو ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. نیمی از برگ‌های ریحان را در هاون بکوبید تا عطر آن‌ها آزاد شود. ریحان کوبیده را به شربت شکر اضافه کنید. کمی هم بزنید تا عصاره و عطر ریحان به شکر منتقل شود. حالا شربت را از صافی رد کنید. پس آنکه از حرارت افتاد آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله دوم

۲ لیوان یخ و بقیه ریحان‌ها را در پارچ بریزید. با یک گوشتکوب چوبی یا ملاقه کمی ریحان‌ها له کنید تا رایحه آن‌ها آزاد شود. شربت و آب گازدار به پارچ اضافه کنید و هم بزنید. در لیوان‌های سرو کمی یخ خردشده ریخته و موهیتو ریحان را روی آن بریزید. هنگام سرو برش‌های لیمو را روی نوشیدنی فشار دهید و نوش جان کنید.

طالبی و نعنا به روش کافی شاپ

مواد لازم برای ۵ نفر

آب: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

برگ نعنا: ۱۲ عدد

چای سبز کیسه‌ای: ۴ عدد

شکر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طالبی خردشده: ۲ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

یخ: ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب را در ظرفی به جوش بیاورید، برگ نعنا و چای‌های کیسه‌ای را در آن قرار دهید. در ظرف را برای ۵ دقیقه قرار دهید. سپس برگ‌ها و چای را خارج کرده و شکر را در آن حل کنید. طالبی‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید. یخ و چای را به آن اضافه کرده و چند پالس دیگر بزنید تا ترکیب شود. کمی یخ در لیوان‌ها بریزید و شیک طالبی و نعنا را روی آن‌ها بریزید.

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه بازها

سانگریا

مواد لازم برای ۱۲ نفر

آب: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب انگور سفید: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب انار: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب پرتقال: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب گازدار: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

دارچین: ۶ قطعه

میخک: ۲ قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه: ۳ سانتی متر

چای کیسه‌ای: ۳ عدد

پرتقال حلقه حلقه شده: ۱ عدد

لیمو حلقه حلقه شده: ۱ عدد

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه بازها

مرحله اول

برای درست کردن این نوشیدنی سرد و خنک تابستانی شکر، آب، ۴ قطعه از دارچین‌ها، زنجیبیل و میخک را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار بدهید. پس از این که به جوش آمد حرارت را کم کنید تا ۱۵ دقیقه به آرامی قل بزند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و چای‌های کیسه‌ای را در آن قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه چای‌ها را خارج کرده و شربت درون قابلمه را از صافی رد کنید. اجازه دهید از حرارت بیفتد و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم

شربت خنک‌شده را در پارچ بریزید. آب انار، آب پرتقال، آب انگور، دارچین، حلقه‌های لیمو و پرتقال را به آن اضافه کنید، هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید. پس از ۱ تا ۲ ساعت پارچ را بیرون آورده و آب گازدار را به آن اضافه کنید. کوکتل سانگریا شما آماده است.

اسلوشی هندوانه

مواد لازم برای ۱۲ نفر

هندوانه منجمد: ۱۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

زست لیموترش: ۳/۴ قاشق چای‌خوری

آب گازدار: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسوی

برای تهیه اسلوشی هندوانه و لیمو باید مواد را در سه مرحله در مخلوط‌کن بریزید. در هر سری یک سوم مواد، یعنی ۴ لیوان هندوانه، ۲ لیوانن آب گازدار و ۱/۴ قاشق چای‌خوری زست لیمو را در مخلوط‌کن بریزید. چند پالس بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و با چند حلقه‌های لیمو یا برگ نعنا تزئین و سر کنید.

برای تهیه زست لیمو باید بخش زردرنگ پوست لیمو را رنده کنید. دقت کنید که لایه‌ی سفید زیر پوست را رنده نکنید، زیرا مزه تلخی دارد.

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه بازها

موکتل پیناکولادا

مواد لازم برای ۳ نفر

آناناس خردشده منجمد: ۱.۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب آناناس: ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شیر نارگیل (یا پودر نارگیل): ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آناناس خردشده را فریز کنید تا نوشیدنی بافت بهتری داشته باشد. آن‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید تا پوره شوند. سپس آب آناناس و شیر نارگیل را نیز به آن اضافه کنید. اگر کمپوت آناناس استفاده می‌کنید نیازی به شکر نیست. اما اگر آناناس شما تازه و غیر شیرین بود، ۲ یا ۳ قاشق چای‌خوری شکر به آن اضافه کنید. اگر شیر نارگیل در دسترستان نبود، آن را با پودر نارگیل جایگزین کنید.

لیموناد خانگی با طعم توت فرنگی

مواد لازم برای ۱۲ نفر

آب لیمو ترش تازه: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

توت فرنگی خردشده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

ریحان خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

آب گازدار: ۱ لیتر

یخ: به میزان لازم

آب لیمو ترش، شکر و توت‌فرنگی‌ها را به همراه یک لیوان یخ در مخلوط‌کن بریزید. چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس برگ ریحان را به آن اضافه کنید و یک پالس دیگر بزنید. باقی‌مانده یخ را در لیوان‌ها بریزید. مخلوط توت‌فرنگی را بین لیوان‌ها تقسیم کنید و روی آن آب گازدار بریزید. تهیه لیموناد توت‌فرنگی به همین آسانی است.

لیموناد خانگی پرتقالی

مواد لازم برای ۹ نفر

شکر: ۱ و ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب: ۲ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پوست لیمو ترش رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

پوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب پرتقال: ۱.۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

آب سرد: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسوی

۲ و ۱/۲ لیوان آب را به همراه شکر در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا تمام ذرات شکر در آب حل شوند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آب میوه‌ها، رنده پوست پرتقال و لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. در ظرف را ببندید و برای یک ساعت زمان بدهید تا شربت طعم‌دار شود. سپس شربت را از صافی رد کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نیمی از هر لیوان را با شربت و نیم دیگر را با آب سرد و یخ پر کرده و لیموناد پرتقالی را سرو کنید.

کوکتل لیمو و رزماری

مواد لازم برای ۸ نفر

آب جوش: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

رزماری تازه: ۲ شاخه

شکر: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

عسل: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب لیموترش تازه: ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آب سرد: ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار

یخ: به مقدار لازم

آب را در ظرفی به جوش بیاورید. رزماری را به آن اضافه کرده و در ظرف را قرار دهید تا برای ۱۰ دقیقه بجوشد. ظرف را از روی حرارت بردارید و رزماری را بیرون بیاورید. عسل و شکر را در آن حل کنید. صبر کنید تا شربت از حرارت بیفتد و بعد آن را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از خنک شدن آب لیمو را به آن اضافه کنید و در لیوان‌های حاوی یخ بریزید.

پانچ هلو

مواد لازم برای ۴ نفر

هلو: ۲ عدد

آب: ۱ لیوان

آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری

آب گازدار: ۷۰۰ میلی لیتر

پوست هلوها را بکنید و آن‌ها را خرد کنید. سپس هاوها را به همراه شکر، آب و آب لیموترش در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. ترکیب هلو را بین لیوان‌ها تقسیم کرده و آب گازدار را روی آن‌ها بریزید. می‌توانید لیوان‌های پانچ هلو را با برشی از هلو یا برگ نعنا تزئین کنید.

پانچ آلبالو انار

مواد لازم برای ۴ نفر

لیموترش: ۴ عدد

آب آلبالو: ۳۶۰ میلی‌لیتر

آب انار: ۳۰۰ میلی‌لیتر

آب گازدار: برای سرو

برای درست کردن این نوشیدنی با کلاس به آب آلبالو نیاز دارید پس بهتر است ابتدا طرز تهیه شربت آب آلبالو را مطالعه کنید. آب آنار، آب آلبالو و آب لیموترش‌ها را در پارچ بریزید و مخلوط کنید. چند حبه یخ در لیوان‌ها انداخته و آب میوه را بین آن‌ها تقسیم کنید. بقیه لیوان‌ها را با آب گازدار پر کرده و پانچ آلبالو و انار را سرو کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv