bato-adv
bato-adv

تغییرات عجیب سوخو۵۷ روسی خبرساز شد

تغییرات عجیب سوخو۵۷ روسی خبرساز شد

Su-۵۷ تنها هواپیمای عملیاتی نسل پنجم در ناوگان نیروی هوایی روسیه است. در حالی که مسکو همچنین مشغول توسعه هواپیمای تک موتوره Su-۷۵ است، این پروژه هنوز در مراحل اولیه مفهومی خود است و پیش‌بینی می‌شود که چندین سال طول بکشد تا به یک پلت فرم کاملاً عملیاتی تبدیل شود.

تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲

علی رغم اینکه روسیه با تحریم‌های شدید غرب و درگیری‌های جاری در اوکراین مواجه است، اما به نظر می‌رسد متعهد به افزایش قابلیت‌های جنگنده رادارگریز نسل پنجم Su-۵۷ خود است.

به گزارش خبرآنلاین، در ۷ آگوست، تاس، یک خبرگزاری دولتی روسیه ادعا کرد که نسل پنجم جنگنده چند منظوره Su-۵۷ به یک سیستم ارتباط دیجیتال جدید مجهز شده‌است؛ در این گزارش به نقل از سرویس مطبوعاتی هلدینگ «روس الکترونیکس»، زیرمجموعه Rostec، آمده‌است که جنگنده پیشرفته Su-۵۷ به یک مجتمع ارتباطات دیجیتال پیشرفته مجهز شده‌است.

پیش بینی می‌شود که این ارتقاء قابل توجه کیفیت انتقال اطلاعات حیاتی را در طول عملیات خود به طور قابل ملاحظه‌ای بهبود بخشد.

این شرکت گفت: «مجموعه تجهیزات ارتباطی جنگنده چند منظوره Su-۵۷ توسط NPP Polet توسعه یافته‌است؛ علاوه بر این، این شرکت تاکید کرد که مجموعه ارتباطات جدید پتانسیل استفاده در آینده در هواپیما‌های مختلف، از جمله هواپیما‌های نسل‌های قبلی را دارد.»

این سیستم که توسط متخصصان NPP Polet ساخته شده‌است، به طور موثر در "محدوده فرکانس بالا و بسیار بالا" عمل می‌کند و دارای قابلیت‌های حفاظت از نویز و اطلاعات بیشتر است. " این تجهیزات با کدگذاری مقاوم در برابر نویز و درهم آمیختن کاراکتر‌ها در پیام ها، انتقال اطلاعات قوی و قابل اعتماد را تضمین می‌کند.

علاوه بر این، همگام سازی زمانی یکپارچه در طول پردازش سیگنال، انتقال همزمان پیام‌ها را از طریق کانال‌های موازی امکان پذیر می‌کند و به طور قابل توجهی محدوده ارتباطات پایدار را بهبود می‌بخشد.

این مجموعه همچنین دارای دستگاه‌های کدگذاری و رمزگشایی مقاوم در برابر نویز، گیرنده‌ای برای سیگنال‌های سیستم‌های ماهواره‌ای ناوبری جهانی و یک گذرگاه پردازش و همگام‌سازی سیگنال دیجیتال طراحی شده است.

این پیشرفت‌ها در مجموع به عملکرد استثنایی و پتانسیل سیستم برای استفاده گسترده در هواپیما‌ها کمک می‌کند.

Su-۵۷ تنها هواپیمای عملیاتی نسل پنجم در ناوگان نیروی هوایی روسیه است. در حالی که مسکو همچنین مشغول توسعه هواپیمای تک موتوره Su-۷۵ است، این پروژه هنوز در مراحل اولیه مفهومی خود است و پیش‌بینی می‌شود که چندین سال طول بکشد تا به یک پلت فرم کاملاً عملیاتی تبدیل شود.

در نتیجه، برای مسکو ضروری است که توانایی‌های هواپیمای رادارگریز Su-۵۷ خود را برای مقابله با تهدیدات معاصر ارتقا دهد، به ویژه با توجه به اینکه چندین کشور اروپایی در حال حاضر در حال عملیات یا برنامه ریزی برای استقرار هواپیمای رادارگریز F-۳۵ ساخت ایالات متحده هستند.

طی چند ماه گذشته، صنایع دفاعی روسیه گزارش‌های به‌روزرسانی‌های زیادی را در رابطه با تلاش‌های خود برای گنجاندن فناوری پیشرفته در هواپیما منتشر کرده است. در آوریل ۲۰۲۳، Rostec، یک شرکت دولتی در روسیه، توسعه یک سیستم ارتباطی مبتنی بر هوش مصنوعی را به طور خاص برای هواپیما‌های رادارگریز Su-۵۷ نسل پنجم آن‌ها اعلام کرد. این سیستم برای افزایش کارایی و اثربخشی تبادل اطلاعات بین هواپیما و مجتمع‌های زمینی در نظر گرفته شده است.

این احتمال قوی وجود دارد که سیستم ارتباطی مبتنی بر هوش مصنوعی که قبلاً گزارش شده بود در حال توسعه است، اکنون به دلیل همسویی ویژگی‌های توصیف شده در هواپیمای رادارگریز Su-۵۷ یکپارچه شده باشد. علاوه بر سیستم ارتباطی، در ماه فوریه گزارش شد که جت جنگنده سوخو-۵۷ فلون روسیه تجهیزات فرود ارتقا یافته با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی را دریافت خواهد کرد. هدف این ارتقا کاهش هزینه و وزن است.

گفته می‌شود که ارابه فرود جدید برای Felon با استفاده از آلومینیوم ساخته شده و دارای معماری پیشرفته طراحی شده توسط کامپیوتر است. علاوه بر این، در ۴ آگوست، مسکو ادعا کرد که یک موشک کوتاه برد جدید به نام RVV-MD ۲ برای هواپیمای روسی Su-۵۷ ساخته است.

قابل ذکر است، پیش بینی می‌شود که این موشک پیشرفته دارای مزیت تکنولوژیکی نسبت به همتایان مشابهی باشد که ایالات متحده ممکن است توسعه دهد، که تخمین زده می‌شود پنج تا ده سال جلوتر باشد. تلاش برای ادغام این موشک پیشرفته در Su-۵۷ از قبل آغاز شده است.

منبع: eurasiantimes

برچسب ها: سوخو 57
bato-adv
bato-adv