bato-adv
bato-adv

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

به سس ماکارونی خود کمی هویج رنده شده یا پوره هویج اضافه کنید. این کار باعث میشود بدون آنکه سس شیرین شود، ترشی سس ماکارونی شما گرفته شده و طعم خیلی لذیذتری به ماکارونی بدهد.

همه ما به دنبال ایجاد طعم بهتر در غذاهای خود هستیم. گاهی با اضافه کردن یک ادویه ساده میتوان طعمی نو و بافتی جدید به غذاهای روزمره داد.

به گزارش برترین‌ها، در ادامه با چند ترفند کوتاه آشپزی همراه ما باشید.

به سس ماکارونی خود کمی هویج رنده شده یا پوره هویج اضافه کنید. این کار باعث میشود بدون آنکه سس شیرین شود، ترشی سس ماکارونی شما گرفته شده و طعم خیلی لذیذتری به ماکارونی بدهد.

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

به هات چاکت مقدار خیلی کمی نمک اضافه کنید. مقدار کمی نمک طعم شوری به هات چاکلت اضافه نمیکند، بلکه باعث میشود شکلات داغ شما طعم بهشت بگیرد.

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

در هر دستور پختی که احتیاج به آب داشتید، از آب مرغ استفاده کنید. این کار باعث غنی شدن و پیچیده‌تر شدن طعم‌ها می‌شود.

برای پختن املت، قبل از اینکه تخم مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بریزید، کمی مایونز با آن‌ها مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود املت شما بافت سبک و نرمتری داشته باشد.

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

کمی قبل از سرخ کردن ماهی، روی آن‌ها را با کمی ماست یونانی یا مایونز بپوشانید. این مانع از خشک شدن ماهی می‌شود و آن را تازه نگه می‌دارد.

چند ترفند آش‍‍‍پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

bato-adv
bato-adv
bato-adv