bato-adv
bato-adv

«آبگوشت فلفل»، یکبار امتحان کنید تا عاشقش شوید!

«آبگوشت فلفل»، یکبار امتحان کنید تا عاشقش شوید!

آبگوشت ها همیشه یک غذای محبوب سنتی ایرانی محسوب می‌شوند که بسیار خوشمزه و مقوی است و کمتر ایرانی پیدا می‌شود که طعم و مزه آبگوشت را دوست نداشته باشد اما این نوع آبگوشت با فلفل و نخود مخصوص همدان تهیه می‌شود. فلفل بیور همدان بسیار محبوب است و یکی از سوغاتی های اصلی این شهر می باشد که به صورت خام یا کبابی در کنار انواع غذا سرو می‌شود و خواص بسیار زیادی دارد.

آبگوشت فلفل یک غذای سنتی و بسیار لذیذ است که اصالت آن به شهر همدان برمی گردد و در شهر‌های دیگر به مدل‌های مختلفی تهیه می‌شود.

به گزارش وقت صبح، آبگوشت فلفل یک غذای سنتی است که تفاوت‌های چندانی با آبگوشت ساده ندارد، اما اصالت آن به شهر همدان برمی گردد و طعمی بینظیر دارد.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی با استخوان ۵۰۰ گرم

نخود ۲ پیمانه
فلفل همدانی ۱۰۰ گرم

سیب زمینی کوچک ۸ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

رب ۲ ق غذا خوری

پیاز ۲ عدد

سیر ۳ حبه

زیره سبز ۱ ق غذا خوری

زنجبیل تازه ۱ ق چای خوری

آبلیمو به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

نخود را داخل قابلمه ریخته و با مقداری آب نیم پز کنید.

گوجه فرنگی‌ها را شسته و پوره کنید.

داخل یک تابه روغن ریخته و بعد رب را کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

سپس گوجه پوره شده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه کشیده است.

پیاز داغ درست کنید.

سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

به آن رب و گوجه و سیر رنده شده و زیره و زنجبیل و نخود و کمی زردچوبه و فلفل سیاه بزنید.

مقداری آب جوش ریخته و بگذارید به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید تا گوشت پخته شود.

مواد آبگوشت که نیم پز شد فلفل‌های شسته شده را داخل آبگوشت ریخته و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا آبگوشت جا افتاده و مواد همگی پخته شوند.

در ۴۵ دقیقه انتهای پخت سیب زمینی‌ها ریز را خوب شسته و با پوست داخل آبگوشت انداخته و صبر کنید تا آن‌ها نیز پخته شوند.

حالا باید چربی گوشت را خارج کنید و با پیاز دیگر دستور که از قبل رنده ریز زدید مخلوط کنید خوب بکوبید و داخل قابلمه برگردانید.

در انتها نمک را اندازه کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv