آب لیمو ترش از مهمترین طعم دهندههای خورش کرفس است. در صورت استفاده از لیموعمانی از قبل آن را در آب بخیسانید و با چنگال سوراخ کرده و در نیم ساعت پایان به خورش اضافه کنید تا از تلخ شدن خورش جلوگیری شود.
خورش کرفس یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است که نکات خاصی برای طرز تهیه این خورش وجود دارد، ما برای چاشنیهای مخصوص خورش کرفس را آماده کرده ایم.
خورش کرفس یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است که عطر و طعم دلپذیری دارد. خورش کرفس معمولا از ترکیب گوشت، سبزی و... تهیه میشود. آشپزان حرفهای برای تهیه یک خورش کرفس خوشمزه از بهترین چاشنیها استفاده میکنند. در ادامه این بخش به شما خواهیم گفت که بهترین چاشنی برای خورش کرفس چیست؟ و چطور یک خورش کرفس خوشمزه بپزیم؟
آب لیمو ترش از مهمترین طعم دهندههای خورش کرفس است. در صورت استفاده از لیموعمانی از قبل آن را در آب بخیسانید و با چنگال سوراخ کرده و در نیم ساعت پایان به خورش اضافه کنید تا از تلخ شدن خورش جلوگیری شود.
استفاده از آبغوره و گرد غوره در خورش کرفس طعم آن را بی نظیر میکند. زمانیکه گوشت پخته شد، یک ربع قبل از خاموش کردن حرارت آبغوره را به خورشت جا افتاده اضافه کنید.
اگر این خورش را با طعمی تند دوست دارید، از فلفل قرمز و مقدار خیلی کمی زنجبیل تازه استفاده نمایید که طعم فوق العادهای به خورش میدهد.
آب نارنج نیز یکی از مهمترین چاشنیهای ترش مزه برای چاشنی غذا محسوب میشود. میتوانید به جای لیمو عمانی در انتهای پخت به خورش آب نارنج اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به خورش کرفس اضافه کنید، این کار باعث میشود خورش کرفس شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد. در صورت افزودن رب گوجه فرنگی آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.
برای تهیه خورش کرفس میتوان از غوره به عنوان طعم دهنده استفاده نمود. زمانی که خورش جا افتاد، غوره را اضافه کنید و کمی صبر نمایید تا غورهها بپزند، ولی له نشوند.
از گردلیمو برای ترش کردن و مزه دار کردن سالاد و انواع غذا استفاده میشود. گرد لیمو از آسیاب لیمو خشک شده یا لیمو عمانی تهیه میشود، برای چاشنی خورش کرفس میتوانید در انتهای پخت به آن گرد لیمو بیافزایید.
در تهیه خورشت کرفس از ادویه های، چون فلفل سیاه، نمک، زرد چوبه میتوان استفاده کرد. بهتر است برای خوش طعم شدن خورشت از ادویههای تازه استفاده کنید و ادویهها را تفت دهید.
برای خوش عطر شدن خورش کرفس میتوانید در آخر ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید، این مرحله کاملا اختیاری است.
از کرفس تازه استفاده کرده و به سراغ برگهای نرمتر و جوانتر بروید.
بعد از شستن برگهای کرفس، حتما اجازه دهید تا در آبکش کمی خشک شود و سپس خرد کنید تا خورش آب نیاندازد.
برای خوش رنگتر شدن و غلیظ شدن خورش کرفس، از ترکیب نعناع تازه و کمی نعناع خشک در خورش استفاده کنید.
خورش کرفس را روی حرارت ملایم و با مدت زمان حداقل ۲ ٫ ۵ تا ۳ ساعت بپزید تا جا بیفتد و روغن بیندازد.
در تهیه این خورش از آب زیاد استفاده نکنید.
به خورش در حال جوش یخ بیاندازید تا شوک وارد شده و روغن آزاد شود.
برای تهیه خورش کرفس از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
اگر میخواهید از گوشت گوساله برای تهیه خورش کرفس خود استفاده کنید توصیه میکنیم از گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید.
اضافه کردن چاشنی به خورشت در حال جوشیدن، روغن غذا را محو میکند.
به جای آب از استاک یا همان عصاره گوشت حل شده در آب یا آب گوشت استفاده کنید.
اگر گوشت قرمز دوست ندارید، خورش کرفس را با گوشت ران مرغ درست کنید.
منبع: نمناک