bato-adv
bato-adv

کتلت گوجه فرنگی؛ یک میان وعده سریع و راحت!

کتلت گوجه فرنگی؛ یک میان وعده سریع و راحت!

کتلت گوجه فرنگی را می‌توانید با سس ماست استفاده کنید. برای تهیه سس ماست، پوست یک عدد خیار را بکنید و از درازا نصف کنید. آن‌گاه دانه‌هایش را درآورید و خیار را خرد کنید و ۳۰ دقیقه در صافی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. اکنون خیار را همراه با یک حبه سیر پوره کنید.

ما به شما غذا‌ها و میان وعده‌های سریع و راحت را یاد می‌دهیم که در کنار خانواده تهیه کنید.

به گزارش فارس، در سال تحصیلی، حتما بین ساعت درس خواندن، دلتان یک میان وعده خوشمزه می‌خواهد. ما به شما غذا‌ها و میان وعده‌های سریع و راحت را یاد می‌دهیم که در کنار خانواده تهیه کنید.

طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی

مواد لازم: گوجه‌فرنگی، ۵۰۰ گرم/ پیازچه خرد شده یک قاشق سوپخوری/ جعفری خرد شده، ۲ قاشق سوپخوری/ نعنا خرد شده، ۲ قاشق سوپخوری/ آرد، ۱۵۰ گرم/ بیکینگ‌پودر، یک قاشق چایخوری/ نمک و فلفل، به میزان لازم/ آرد اضافی، حدود ۴۰ گرم/ روغن سرخ کردنی، ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک پیمانه)

طرز تهیه: پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید، دانه‌هایش را درآورید و گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

حالا گوجه‌فرنگی‌ها، پیازچه و سبزی معطر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید.

اکنون نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط گوجه‌فرنگی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. حالا باقیمانده مخلوط آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شود.

در این مرحله، روی مایه را بپوشانید و ۱۰ دقیقه، کنار بگذارید. سپس آرد (اضافی) را در بشقاب تختی بریزید و هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر را بردارید و در آرد بغلتانید. بعد دستتان را درون آرد بزنید و کتلت را به شکل دایره درآورید.

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق، داغ کنید و کتلت گوجه‌فرنگی را در روغن سرخ کنید. برای اینکه روغن اضافی کتلت‌ها گرفته شود می‌توانید بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی یا حوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید.

این کتلت را می‌توانید با سس ماست استفاده کنید. برای تهیه سس ماست، پوست یک عدد خیار را بکنید و از درازا نصف کنید. آن‌گاه دانه‌هایش را درآورید و خیار را خرد کنید و ۳۰ دقیقه در صافی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. اکنون خیار را همراه با یک حبه سیر پوره کنید.

حالا خیار را در ظرف مناسبی بریزید و یک پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر) ماست چکیده، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد یک قاشق چایخوری روغن زیتون روی ماست و خیار بریزید و با ریحان بیارایید.

برچسب ها: کتلت گوجه فرنگی
bato-adv
bato-adv
bato-adv