تن ماهی غذایی است که افراد با هر ذائقه غذایی طرفدارش هستند و، اما بسیاری از افراد از تاثیرات و تغییرات بدن بعد از خوردن تن ماهی بی خبر هستند.
تن ماهی غذایی پرطرفدار است و انواع مختلف آن در دسترس میباشد؛ اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که تن ماهی چه تاثیراتی روی بدن تان دارد؟
به گزارش ایسکا نیوز، اگر شما هم عاشق این غذای خوشمزه هستید، حتماً این قسمت را تا انتها مطالعه کنید.
اضافه کردن پروتئین به رژیم غذایی کاری فوق العاده ارزشمند است که از طریق مصرف تن ماهی هم این اتفاق خواهد افتاد. تن ماهی حدود ۴۶ گرم پروتئین دارد که مقدار زیادی محسوب میشود.
اسید چرب امگا ۳ در تن ماهی باعث تقویت مغز و عملکرد چشم میشود. میتوانید برای رساندن این اسید به بدن تان یک عدد ساندویچ تن ماهی بخورید تا به اندازه کافی التهابات را کاهش دهید و علائمی مانند خشکی چشم را هم برطرف کنید.
خیلی از افرادی که لاغر هستند؛ میتوانند تن ماهی را همراه با روغنِ آن استفاده کنند که باعث افزایش وزن میشود. یک عدد تن ماهی کالری و چربی بالایی دارد و به چاق شدن کمک میکند؛ البته قطعا برای افرادی که چاق هستند، این ویژگی مزیت محسوب نمیشود.
تن ماهی سرشار از سدیم است که باعث نفخ و ورم خواهد شد؛ بنابراین باید مراقب باشید که در مصرف آن زیاده روی نکنید و حتما در کنارِ تن از مایعات هم استفاده کنید.
تن ماهی کنسروی جیوه کم تری نسبت به تن ماهی تازه دارد و از طرفی خیلی از افراد به طور منظم و به دفعات زیاد از آن استفاده میکنند. باید دقت کنید که اگر در مصرف تن ماهی زیاده روی کنید، احتمال ابتلا به مسمومیت در شما افزایش پیدا میکند؛ پس باید مراقب باشید.