رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: در حال حاضر ۲۰ تا ۳۰ درصد افرادی که یارانه میگیرند نیازی به یارانه نقدی ندارند میتوان با حذف آنها، یارانه نقدی را به سمت افراد کمتر برخوردار سوق داد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۹ میلیون نفر یارانه میگیرند، گفت: در حال حاضر ۲۰ تا ۳۰ درصد افرادی که یارانه میگیرند نیازی به یارانه نقدی ندارند میتوان با حذف آنها، یارانه نقدی را به سمت افراد کمتر برخوردار سوق داد.
به گزارش تسنیم، داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دیدار با آیتالله نوریهمدانی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در زمینه اجرای طرح کالابرگ الکترونیک و استقبال خانوادهها از این طرح اظهار داشت: در این طرح ۱۱ قلم کالای اساسی با قیمت دی ماه سال گذشته به مردم عرضه میشود که منابع مورد نیاز آن از محل هدفمندی تأمین خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه به دنبال تکمیل اجرای این طرح برای ۷ دهک درآمدی هستیم افزود: در مرحله بعد به دنبال توسعه این طرح برای خرید جهیزیه ویژه خانوادههای کم در آمد هستیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۹ میلیون نفر یارانه میگیرند، ادامه داد: در حال حاضر ۲۰ تا ۳۰ درصد افرادی که یارانه میگیرند نیازی به یارانه نقدی ندارند میتوان با حذف آنها، یارانه نقدی را به سمت افراد کمتر برخوردار سوق داد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تثبیت قیمتها و کنترل و کاهش تورم را از سیاستهای اقتصادی دولت برشمرد و گفت: در حال حاضر نرخ تورم ماهانه به ۲ درصد رسیده است و امیدوارم با اجرای سیاست تثبیت نرخ ارز و قیمتها این میزان به ۱.۵ درصد در ماه برسد.
منظور ایجاد ۸۰۰ هزار اشتغال جدید در سال جاری و کاهش میانگین نرخ بیکاری در کشور به ۸ درصد را از جمله دستاوردهای دولت سیزدهم برشمرد و گفت: نرخ بیکاری کشور در ابتدای آغاز دولت ۱۱ درصد بود.
وی رشد اقتصادی ۴ و نیم درصدی در سال گذشته و ۷ و نیم درصدی در سال جاری را از دیگر اقدامات دولت ذکر کرد و گفت: تلاش میکنیم این میزان به ۸ درصد برسد.
آیتالله نوری همدانی نیز در دیدار رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به موضوع افزایش قیمتها در چند سال اخیر و تأثیر آن بر معیشت و زندگی مردم افزود: مسئولان باید با اقدامات مناسب زمینه رشد اقتصادی و کنترل قیمتها و ثبات اقتصادی را در راستای توسعه عدالت اجتماعی دنبال کنند.